adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie sezonul 5 (6)

In Romania Mea

Ultimul episod Visuri la cheie din sezonul 5

Al cincelea sezon Visuri la cheie este la final, azi urmând să fie difuzat episodul cu numărul 13 în care vei afla despre povestea de viață a unei bunici care-și crește singură nepoata. Din păcate bunica Maria este un caz social frecvent întâlnit la noi în țară. Din pensia de doar 800 de lei se zbate lunar să-și crească nepoata în vârstă de 12 ani, să o hrănească și să o educe. Bunica Maria și nepoata ei Andreea locuiesc într-un apartament din comuna Tărtășești, unde s-au încălzit toată viața cu sobă pe lemne. Da, la bloc aveau sobă, iar din cauza veniturilor mici, pe timp de iarnă, locuiau într-o singură cameră. Finisajele și mobila erau de asemenea foarte vechi, iar speranța de a înnoi ceva în casă nu se întrezerea prea curând.

Echipa Visuri la cheie alături de bunica Maria și nepoata ei Andreea.

Echipa Visuri la cheie alături de bunica Maria și nepoata ei Andreea.

Andreea a fost cea care a scris la Visuri la cheie, gândidu-se ca un copil fascinat de emisiune, că ar fi singura șansă de a o ajuta pe bunica ei, care și-ar fi dorit condiții mai bune pentru nepoată, dar nu răzbea financiar. Și în ciuda acestor neajunsuri, bunica Maria a găsit o modalitate de a fi generoasă. În fiecare an face conserve, murături și gemuri din ceea ce cultivă cu mâna ei în solarul ridicat lângă bloc, iar din aceste borcane donează altora care au nevoie. Un suflet bun, dar îndurerat de multe experiențe nefericite pe care le-a trăit, dar care reușește zi de zi să se remonteze, să fie curajoasă și în pas cu vremurile pentru nepoata ei, pentru a fi sigură că Andreea va avea un viitor mult mai bun decât l-a avut ea. O vei cunoaște pe bunica Maria în această seară la ProTv, alături de nepoata ei Andreea, căreia echipa Visuri la cheie i-a îndeplinit cel mai râvnit vis de până acum. Pot spune că echipa Visuri la cheie le-a oferit cel mai frumos cadou de Moș Nicolae și Moș Crăciun pe care cele două le-au avut vreodată. (Află aici despre părinții Andreei).

Coneliu Ulici, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, alături de bunica Maria și nepoata Andreea.

Coneliu Ulici, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, alături de bunica Maria și nepoata Andreea.

Dacă cunoști și tu o familie care ar avea nevoie de ajutor, nu ezita să o înscrii cu poze, filmulețe și date pe site-ul Visuri la cheie, unde poți completa FORMULARUL DE AICI. Da, chiar dacă sezonul cu numărul 5 s-a încheiat, lucrările de renovare vor începe în martie 2019, așa că până atunci se va face selecția familiilor. Crede în tine, crede în oameni ca tine și vei putea schimba în bine soarta unora dintre cei pe care-i cunoști cu ajutorul echipei Visuri la cheie.

adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie sezonul 5 (6)

Foto: Răzvan Lupică – ProTv

4 raspunsuri pentru Ultimul episod Visuri la cheie din sezonul 5

 1. Feri spune:

  Va rugam frumos sa ne ajutați si pe familia feri

 2. Daniela spune:

  Dragă echipă visuri la cheie,doresc sa va spun ca va admir si mă emotionez ori de câte ori văd un nou episod,o nouă bucurie ce o aduceți in sufletele oamenilor,de fiecare dată,plâng nu reusesc sa imi sstăpânesc lacrimile,sunteți fantastici,nu am cuvinte potrivite sa ma pot exprima cât de mult vă admir. Mă rog Lui Dumnezeu sa va de’a sănătate si bucurie la rândul vostru. Da! O meritați din plin vă iubesc si vă doresc multă pace de la Dumnezeu si sănătate,caci dacă nu o avem se sting sperantele si visurile. Da! Eu am trecut prin valea umbrei morții dar Dumnezeu m’a vindecat de un nodul malign. De’atunci prețuiesc fiecare momebt fiecare zi pe care EL mi’o dăruieste. O zicală spune asa: „Omul incetează să mai fie om când nu mai dăruieste altora Dragoste si Speranță”, Nu este cazul vostru,voi dăruiți si Dragoste si Speranță in suefletele oamenilo. Dumnezeu să vă binecuvinteze! Sunteți o echipă minunată,vă admir si vă iubesc! Multumesc Lui Dumnezeu că existati. Daniela Poenar

 3. Criss spune:

  Continuati sa fiti ingerii pazitori ai celor care au nevoie de ajutor si de speranta. Sunteti minunati si se vede ca va implicati in aceasta misiune cu tot entuziasmul si cu toata dragostea.Sunteti admirati pentru toate proiectele realizate pana acum.Suntem mandrii ca puteti impartii bucurie unor oameni care nu ar fi reusit fara voi.Suntem fericiti sa vedem zambete pe fetele celor care isi doreau o viata mai buna. NU SUNTEM INVIDIOSI. Suntem FERICITI si plangem de bucurie atunci cand vedem ca un proiect a luat sfarsit si aduce atata multumire pe fetele celor care si-au pus speranta in voi. Va multumim ca puteti impartasii fericire!!!

 4. Bianca spune:

  Buna adela si toți sunteti minunați. Suntem o familie de 5 persoane locuim într-o cameră 3 pe 3jumate .avem 3 copilași micuți si nu stiu cum sa facem sa ne mai facem macar o cameră la copii .neam cumparat un loc de casa dar din pacate nu am putut face decât până la centura.parinti mei sau despărțit de acum 17 ani pe mine ma crescut bunici pentru ca mama nea parasit de la vârsta de 8 ani și sotul de micuț de bunica lui faceti va rog frumos o minune si ajutati copilași noștri cu o cămăruță al lor .7 5 3 ani au copiilasi

  FB_IMG_1543495086256

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *