adelaparvu.com despre bucatarie de vara din marmura, design I SASSI DI ASSISI, Foto Adela Parvu (1)

In Amenajari Gradina, In trend

Bucătărie de vară? Da, dar altfel

O propunere absolut inedită pentru o bucătărie de vară, o linie contemporană surprinzătoare prin simplitatea ei. Îți spun sincer că după forma chiuvetei m-a dus cu gândul la o baie. Dar nu, este un proiect îndrăzneț al celor de la I SASSI DI ASSISI, brand al companiei Corneli, care au prezentat în timpul, dar în cadrul evenimentelor organizate în afară spațiului expozițional al târgului de la Milano, Salone del Mobile 2019, standul lor inedit. Specialiști în prelucrarea marmurei, cei de la Corneli sunt uimitori la capitolul tehnologie în executarea diverselor lucrări în piatră, fie că e vorba despre interioare sau exterioare în stil clasic sau contemporan, fie că e cazul unor reședințe private sau clădiri religioase. Talentații meșteri și artizani ai companiei italiene execută absolut orice din piatră de la șemineuri, scări interioare la piscine și spa-uri exterioare, de la finisaje la piese de mobilier, iar conceptul lor de bucătărie de vară demonstrează din plin asta. Fiind practic un prototip, nu am aflat un preț, dar cert este că bucătăria de vară poate fi comandată și livrată oriunde se dorește. Așa că dacă vrei să-i contactezi, o poți face pe adresa de mail info@isassidiassisi.it, pe site-ul lor AICI sau pe pagina lor de Facebook. Sper să te inspire și pe tine!

Blatul de lucru al bucătăriei are gravat locul pentru găti, respectiv orificiile care pot fi adaptate pentru gaz sau alimentare electrică.

Blatul de lucru al bucătăriei are gravat locul pentru gătit, respectiv ochiurile care pot fi adaptate pentru gaz sau alimentare electrică. În varianta propusă în stand era cu alimentare electrică, dar pe comandă se poate realiza oricum se dorește de către client. Faptul că ochiurile sunt atât de discrete, dar și forma chiuvetei nu te duc cu gândul la funcțiunea de bucătărie. Susținerea din lateral a blatului este și ea funcțională, respectiv o sursă de iluminat cu spot, excelent gândită cu abajurul tot din piatră.

Tot ceea ce era prezentat în standul celor de la I SASSI DI ASSISI era realizat din piatră de la mobilier, piesele mici cu rol de taburete și până la împrejnuirea cu blocuri din marmură.

Tot ceea ce era prezentat în standul celor de la I SASSI DI ASSISI era realizat din piatră de la pardoseala gravată, la mobilier, piesele mici cu rol de taburete și până la împrejmuirea cu blocuri din marmură.

adelaparvu.com despre bucatarie de vara din marmura, design I SASSI DI ASSISI, Foto Adela Parvu (1)Foto: Adela Pârvu cu Samsung Galaxy 10+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *