adelaparvu.com despre livrari rapide eMAG (2)

In Idei pentru acasa, Shopping

Cât de repede ajung produsele comandate online?

Primesc mult mesaje în care sunt rugată să le dau oamenilor idei sau sfaturi pentru amenajarea casei, dar nu oricum, ci repede pentru că au meșterii pe șantier. În majoritatea cazurilor aflu însă că deși meșterii sunt antamați, produsele care urmează a fi montate lipsesc. Ei bine, și pentru aceste cazuri însă există o soluție: comenzile online. Cei de la eMAG.ro au investit foarte mult în partea de logistică, astfel încât durata livrărilor să fie cât mai scurtă, deci produsele să ajungă cât mai repede. Și da, de pe acest site poți comanda foarte multe lucruri pentru amenajarea casei, iar soluțiile de livrare sunt nu doar bine gândite, ci flexibile și cu grijă față de mediu. Dar hai să-ți spun mai multe și cum și de ce.

adelaparvu.com despre livrari rapide eMAG (2)

Da, poți comanda, chiar și în această perioadă, multe produse, inclusiv pentru amenajarea casei din secțiunea Casă, Bricolaj & PetShop de pe site-ul eMAG.ro, cu siguranța că livrările sunt mult mai rapide decât ne-am obișnuit cu alți furnizori, unde, spre exemplu pentru corpuri de iluminat sau piese mici de mobilier timpul de livrare este de la două săptămâni la chiar luni de zile. Cei de la eMAG au reușit să-și eficientizeze timpii de livrare, grație investiției în două depozite imense, construite cu o suprafață totală de 200.000 de metri pătrați, cel mai mare dintre ele, având o capacitate de stocare de 3 milioane de produse, fiind în acest moment cel mai mare depozit din Europa de Sud-Est. Pe scurt, pentru noi ca și cumpărători, aceste depozite înseamnă produse existente în stoc, deci timpii de livrare sunt de până în câteva zile.

Ba mai mult, pentru obiecte care sunt de mai mici dimensiuni, livările se pot face mult mai rapid pentru că există și varianta easybox, locuri alimentate zilnic de camioanele eMAG, de unde poți merge să-ți ridici singur comanda. În acest moment rețeaua easybox numără peste 300 de astfel de locuri în București,  dar și în județe precum Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Cluj, Contanța, Galați, Iași, Maramureș, Oradea, Prahova, Timiș, Vâlcea. Prin acest mod de livrare, dar și prin eMAG Green Delivery, care se face prin intermediul vehiculelor electrice, se are în vedere un impact cât mai redus al amprentei de carbon cauzat de transporturi. Deci și livrare rapidă, dar și grijă față de mediu și implicit față de sănătatea noastră.

Acum, că ți-ai făcut o idee de ce și cum pot livra mai repede cei de la eMAG produsele, vei evita ca meșterii să stagneze cu etapele de amenajare ori să abandoneze lucrarea în favoarea alteia. Și da, chiar dacă vei uita să comanzi din timp, poți să știi că cei de la eMAG au multe produse de care ai nevoie pentru amenajarea casei, produse pe care ți le pot livra mult mai prompt decât te-ai obișnuit în domeniul de casă și grădină. Sper să-ți prindă bine aceste informații!

adelaparvu.com despre livrari rapide eMAG (1)

4 raspunsuri pentru Cât de repede ajung produsele comandate online?

 1. Lazăr Anca spune:

  Am văzut la Jisk câteva piese de mobilier adorabile!

 2. Doina spune:

  Da, asa este au milioane de produse pe care le primesti foarte repede doar ca de cele mai multe ori produsele pe care ai vrea sa le cumperi le au de la furnizori diferiti (rar se intampla sa gasesti de la acelasi furnizor toate produsele sau cat mai multe). Asta inseamna ca pentru fiecare produs/ set produse de la un furnizor platesti transportul. Adica daca ai 3 produse de la 3 furnizori diferiti platesti de 3 ori transportul care variaza intre 15-20 lei. Eu cumpar destul de mult online dar ma orientez catre firmele care expediaza toate produsele la un singur cost de transport indiferent de numarul de colete sau de la ce furnizori achizitioneaza ei produsele.

  • Adela Parvu spune:

   Bună Doina! Sunt sigură că vor lua în considerare toate observațiile de genul acesta. Și noi comandăm produse pentru clienții noștri, dar e adevărat că ne interesa mai ales timpul de livrare.

 3. Doina spune:

  Da, este o decizie personala si depinde de nevoia, urgenta fiecaruia. Multumesc!

  P.S. Ma bucur ca ai revenit cu articole noi. Ti-am simtit lipsa din ultima perioada. :)))
  Felicitari pentru tot ceea ce faci !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *