adelaparvu.com despre targul locuintelor noi din Bucuresti Imobiliarium, Foto via Imobiliarium (2)

In Magazine, targuri, expozitii

Târgul Imobiliarium din București 14-16 octombrie

Sunt curioasă să văd cum arată și cât costă cele mai noi locuințe din București, iar un bun reper în acest sens poate fi un eveniment dedicat. Între 14 și 16 octombrie va avea loc târgul Imobiliarium care se va desfășura în cel mai nou complex din București gândit pentru evenimente – NORD Events Center by Globalworth, situat la cinci minute distanță față de stația de metrou Pipera, complex care dispune de parcare pentru vizitatori. Organizatorii târgului au anunțat din partea expozanților discounturi la locuințele noi cuprinse între 1000 și 15.000 de euro. Poți VIZITA GRATUIT târgul dacă intri pe site înainte de 14 octombrie și accesezi rubrica de preînregistrare, adică VEZI LINK AICI.

Poți să vizitezi gratuit târgul Imobiliarium dacă te înregistrezi înainte de târg, adică până pe 14 octombrie. După ce expiră perioada de preînregistrare online, costul biletului de vizitare este 20 lei de persoană.

Poți să vizitezi gratuit târgul Imobiliarium dacă te înregistrezi înainte de târg, adică până pe 14 octombrie, completând formular de AICI.După ce expiră perioada de preînregistrare online, costul biletului de vizitare este 20 lei de persoană.

Spațiul expozițional NORD Events Center by Globalworth, din incinta Globalworth Campus va găzdui târgul Imobiliarium. este situat aproape de stația de metrou Pipera, dar dispune și de parcare pentru vizitatori.

Spațiul expozițional NORD Events Center by Globalworth, din incinta Globalworth Campus va găzdui târgul Imobiliarium. Este situat aproape de stația de metrou Pipera din București, dar dispune și de parcare pentru vizitatori.

Circa 50 de dezvoltatori și agenții își vor prezenta ofertele, multe dintre acestea într-o manieră digitalizată. Practic, vor putea fi vizualizate digital și locuințele care sunt în stadiul de construcție. Și dacă faci preînregistrarea corect, vei putea primi ofertele pe email, plus o hartă ca să mergi exact unde ai nevoie ca să nu mai pierzi timpul. Poți ajunge ușor la târgul Imobiliarium pentru că locația este aproape de stația de metrou Pipera, iar dacă mergi cu mașina vei avea loc de parcare. Unde? La NORD Events Center by Globalworth. Și da, în cazul în care mergi cu familia vei vea parte de surprize plăcute, inclusiv pentru copii. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Un raspuns pentru Târgul Imobiliarium din București 14-16 octombrie

  1. Sun Leader spune:

    Super!
    Oare există undeva un calendar al evenimentelor de acest gen? Ne-ar încânta să fim și noi prezenți, dacă știm din timp de ele 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *