adelaparvu.com despre Design Day, ARDI Asociatia Romana pentru Design si Inovatie

In Designeri si Arhitecti, Romania Mea

Design Day – sfaturi direct de la designerii de interior

Ce înseamnă designul de interior al locuinței? Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect? Ce înseamnă o amenajare interioară de calitate? Cât costă să-ți amenajezi casa? Sunt câteva întrebări punctuale la care designerii de interior cu experiență vor răspunde în fața ta, a marelui publicul dacă vrei. Alături de colegii mei din ARDI- Asociația Română pentru Design și Inovație ne-am propus ca designerii de interior din întreaga țară să vină să-ți ofere o incursiune concretă în lumea designului de interior, un adevărat curs gratuit. Pe 23 septembrie 2023, adică sâmbătă între orele 9,30-14,30, ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) va organiza evenimentul „Design Day” în șase orașe din România: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoara. Eu voi fi prezentă la evenimentul din Brașov, unde sunt 450 de locuri asigurate pentru participanți.

adelaparvu.com despre Design Day, ARDI Asociatia Romana pentru Design si Inovatie

Evenimentul „Design Day” reprezintă o oportunitate excepțională pentru tine să afli mai multe despre secretele designului interior și să obții răspunsuri la întrebările tale direct de la experți în domeniu. Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este calculat, așa că dacă vrei să participi merită să te înregistrezi în avans online pentru a-ți asigura locul. Și da, poți veni cu familia, mai ales că este vorba de o zi de weekend, adică sâmbătă.

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Studio Rain Forest, design MiSo Architects, Foto Fisheye.ro

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Living, design 441DesignStudio, Foto Sabin Prodan

De ce este organizat acest eveniment? ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) organizează evenimentul „Design Day” pentru a promova înțelegerea și aprecierea designului interior în rândul publicului român. Această inițiativă își propune să aducă designerii de interior și publicul împreună pentru a schimba informații și pentru a crea locuințe care reflectă autentic stilul de viață al românilor.

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Bucatarie, design 441DesignStudio, Foto Sabin Prodan (1)

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Bucatarie, design 441DesignStudio, Foto Sabin Prodan (2)

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membri și experți în design interior (și nu numai în design interior), ARDI se angajează să inspire și să informeze publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană.

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Camera hotel Prestige Suceava, design Picktwo Studio, Foto Bogdan Gheorghita

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Birou proiect Honey Tobacco, design MiSo Architects, Foto Sabin Prodan

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Dormitor The White Peony, design MiSo Architects, Foto Sabin Prodan

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Baie proiect Emerald Elegance, design MiSo Architects, Foto Sabin Prodan

adelaparvu.com despre Design Day, in foto Loc de luat masa restaurant Livada, design Picktwo Studio, Foto Bogdan Gheorghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *