Atelier Razvan Ciobanu 5

In Design Interior, Designeri si Arhitecti, Horeca, Oameni talentati

Razvan Ciobanu si noul sau atelier

Ei bine, nu numai că am văzut noul atelier deschis în vara lui 2012, dar am și tras câteva cadre ca să-l vedeți și voi. Eram curioasă să arunc o privire și să descopăr cum și-a amenajat locul de creație Razvan Ciobanu – fashion designerul adulat și aclamat, în urmă cu câțiva ani, de către toate revistele pentru femei, care acum, în ultimul timp, este ignorat de presa de profil și vânat de către presa de scandal.

Da, este un artist controversat, ciudat, cu fițe și cum mai vreți voi, dar este un artist și are un simț înnăscut pentru amenajări interioare nonconformiste. De altfel, de-a lungul timpului, Răzvan, pe lângă modă, a amenajat și case, dar succesul cel mai mare l-a avut cu amenajările de localuri. Știe cum să transforme un spațiu comun într-unul spectaculos, folosind culorile, texturile și piesele de design deosebite. Și asta se vede și în noul său atelier din strada Berzei, pe care l-a deschis în acest an, fără tam-tam. E vizitat doar de către un cerc restrâns de oameni și de către clientele sale fidele. Este locul unde stă pitit și își face treaba.


Scaunul de birou se numeste Regina (editia contemporană) si este de la Poltrona Frau. Este unul dintre cele mai spectaculoase, dar și mai confortabile fotolii de birou. L-am încercat la Milano, în standul celebrei firme, care în fiecare an, în aprilie, este prezentă la târgul de mobilă iSaloni. La noi piesele de mobilier Poltrona Frau se găsesc prin Nobilis si sunt scumpe, brandul Poltrona Frau fiind unul de lux, cunoscut mai ales de către cei care iubesc mașinile scumpe (Poltrona Frau este un producător de tradiție, cunoscut pe plan mondial, în materie de tapițerii din piele pentru automobilele de lux).

Mocheta de culoare mov îți atrage atenția, iar detaliile argintii (oglinzi, corpuri decorative sub formă de sfere) combinate cu aurita bucată de material pe post de perdea îți iau ochii. E o soluție extravagantă de amenajare, exact ce trebuie pentru un spațiu unde îți aduci clientele să vadă hainele, dar mai ales să ți le cumpere. Pentru a amplifica senzația de eleganță și strălucire, peretele opus biroului este decorat cu mai multe oglinzi cu rame argintii, care reflectă totul în jur.

Și sofa Amaki de la Odue Concept are același rol de a impresiona. Designul ei e cu totul special, parcă desprins din filmele SF. La noi piesele de design Odue Concept sunt disponibile prin Artelier Design. Clar un spațiu unde te simți în altă lume. Acum depinde de fiecare în parte cum o vede și cum cataloghează. Mie mi se pare exact ca și Răzvan Ciobanu: nonconformistă!

Un raspuns pentru Razvan Ciobanu si noul sau atelier

  1. Claudia spune:

    Uau! Arata foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *