MONROE make-up and hair lounge  (15)

In Design Interior, Horeca

Locul unde te faci frumoasa fara programare. Unde? La Monroe din Bucuresti

Salonul acesta șic a fost foast recent deschis în București. Evident că mi-a plăcut din prima pentru că este colorat. Dar mi-a plăcut și ideea de afacere pentru că nu e un salon oarecare. Este primul studio de make up & hair EXPRESS din România, adică locul unde poți să beneficiezi de servicii de înfrumusețare fără programare. Și dacă se întâmplă ca profesioniștii de la salon să fie ocupați, nu aștepți mult, dar îți petreci timpul savurând o băutura revigorantă sau o cafea bună pe terasa din față.

MONROE make-up and hair lounge  (3)

Lounge-ul aparține Cristinei Bratu-Clonda, iar ea mărturisește că ideea deschiderii salonului a aparținul soțului ei. Da, ai citit bine, ideea acestui business a venit de la un bărbat, unul sătul să tot aștepte după soția lui să se machieze sau să se coafeze. Așa că într-o zi a întrebat-o pe Cristina dacă nu poate să se facă frumoasă mai repede, eventual în drum spre locul unde au de ajuns împreună. Răspunsul Cristinei a fost: „Fără programare?”. Da, fără programare! Și uite așa, de la o conversație banală (care ar fi putut degenera într-o ceartă :)),  s-a născut Monroe primul studio express de înfrumusețare. Au realizat că sunt mai multe cupluri în situația lor și că nu există un loc unde doamnele, dar și domnii să beneficieze de servicii de make-up și hair fără programare.

MONROE make-up and hair lounge  (8)

Au deschis salonul într-o zonă centrală a Bucureștiului pentru ca să fie ușor de ajuns pentru oricine are nevoie de serviciile lor. Și au apelat la echipa creativă de la Hippos pentru amenajarea interioară. Martin Emilian-Balint, directorul de creație de la Hippos, este artist și el a coordonat amenajarea, iar asta se vede în culorile alese, modul în care au fost combinate și piesele de mobilă inedite – clasice, dar cu tapițerie în nuanțe vii. Ceea ce îmi place este pardoseala și modul de finisare al pereților, dar corpurile de iluminat alese și cele realizate special din colivii romantice. Este o amenajare care îmbină foarte reușit două funcțiuni diferite: cea de salon și cea de lounge. Plus că totul e condimentat cu câteva accesorii amuzante (perne fantezie cu figuri de câini sau stickerul din baia fetelor aplicat pe oglindă :)).

MONROE make-up and hair lounge  (1)

Și pentru că este un salon express, fără programare, orarul de funcționare este gândit pe măsură. Adică de la 8:00 la 22:00 de luni până vineri și de la 8:00 – 23:00 sâmbătă și duminică. Echipa este una de profesioniști coordonată de make up artistul Sânziana Iaru, care ține aici și cursuri de specialitate. Și da, pe lângă tuns, coafat, make-up sau tratamente de instant lifting aici îți poți face și manichiura. Și totul se întâmplă cât mai repede și bine posibil, că doar ești pe grabă, nu? Dar mai mult, aici se pot organiza petreceri de burlăcițe sau seri de networking ori poate te vor interesa serviciile dedicate viitoarelor mirese. Unde e Monroe? Pe Calea Floreasca, nr. 91-111 (vis-à-vis de Rue du Pain) și mai bine intră aici pe site-ul lor monroe.ro.com unde găsești ceea ce te interesează.

MONROE make-up and hair lounge  (12)

MONROE make-up and hair lounge  (6)

MONROE make-up and hair lounge  (10)

MONROE make-up and hair lounge  (9)

MONROE make-up and hair lounge  (11)

MONROE make-up and hair lounge  (5)

MONROE make-up and hair lounge  (4)

MONROE make-up and hair lounge  (13)

MONROE make-up and hair lounge  (2)

MONROE make-up and hair lounge  (14)

0 raspunsuri pentru Locul unde te faci frumoasa fara programare. Unde? La Monroe din Bucuresti

  1. Ivan Janeta spune:

    Foarte frumos amenajat.

  2. Cris spune:

    Locul in care te faci frumoasa nu poate fi altfel decat frumos 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *