adelaparvu.com despre dollflowers (5)

In Artisti, artizani, handmade, Decoratiuni, Romania Mea, Shopping

Dollflowers – colectia de papusi pentru oameni mari

Fiecare dintre noi are o pasiune, dar nu neapărat și o explicație pentru ea. Știi doar că atunci când îți place să faci ceva, o faci pur și simplu. Uite, Andreea n-a putut să-mi spună de ce s-a apucat să facă păpuși, dar după ce te întâlnești de mai multe ori cu ea, realizezi că este un suflet tânăr și zblobiu. Fiecărei păpuși îi pune nume, îi face hăinuțe, are o întreagă poveste. În schimb, prietena ei dragă Eli este pasionată de flori și aranjamente florale. Și cele două pasiuni s-au întâlnit în colecția Dollflowers. Poți să ai o păpușă personalizată și un aranjament floral în ton, nu? Merg așa de bine împreună și te fac să te simți din nou copil.

adelaparvu.com despre dollflowers (4)

Dacă te întrebi de ce ți-ai lua așa ceva, este din start o întrebare greșită. E ca și cum ai avea o explicație pentru toate obiectele mărunte și drăguțe pe care le ai prin casă. De ce le ai? Pentru că-ți plac! Eu văd păpușile aceste ca decor pentru masa de birou de la serviciu, agățate de oglinda din mașină, pe rafturile cu volume de cărți, în ghivecele de flori, ca accesoriu la rucsac sau la cheile casei. Dar le văd ca și cadouri originale pentru prieteni dragi, mai ales că fetele îți poți face aranjamente frumoase. Alții le văd ca și mărturii de nuntă sau accesorii pentru cadouri corporate.

adelaparvu.com despre dollflowers (5)

Mie îmi plac pentru că te surprind, te fac să zâmbești. În plus, știu câtă muncă e în spate. Să stai tu să faci rochițelea alea, să aranjezi părul, să pictezi fața, ochii, buzele – e multă migală la mijloc. Andreea a mers și mai departe cu pasiunea ei și a creat adevărate familii de păpuși, inclusiv animalele de companie pentru ele. Sunt foarte simpatice! Uite, vezi pe dollflowers.ro colecția de păpuși și aici pagina de Facebook. Dacă-ți place vreuna sau îți dorești ceva personalizat, trimite-le fetelor un mail. Andreea și Eli abia așteaptă o nouă provocare. Cu siguranță, un astfel de cadou aduce oricui zâmbetul pe buze :). Iar dacă le comanzi și cu flori surpriza va fi și mai mare! N-ai cum să dai greș!

adelaparvu.com despre dollflowers (15)

adelaparvu.com despre dollflowers (16)

adelaparvu.com despre dollflowers (17)

adelaparvu.com despre dollflowers (12)

adelaparvu.com despre dollflowers (11)

adelaparvu.com despre dollflowers (10)

adelaparvu.com despre dollflowers (3)

adelaparvu.com despre dollflowers (2)

adelaparvu.com despre dollflowers (1)

adelaparvu.com despre dollflowers (19)

adelaparvu.com despre dollflowers (20)

adelaparvu.com despre dollflowers (7)

adelaparvu.com despre dollflowers (9)

adelaparvu.com despre dollflowers (14)

adelaparvu.com despre dollflowers (13)

adelaparvu.com despre dollflowers (8)

adelaparvu.com despre dollflowers (6)

adelaparvu.com despre dollflowers (18)

0 raspunsuri pentru Dollflowers – colectia de papusi pentru oameni mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *