Flanco Black Friday

In Concursuri, Magazine, targuri, expozitii, Shopping

Ofertele Black Friday cu preţuri trăznet la Flanco

Hai să-ți spun repede, până ajung în magazin să vă cu ochii mei, ce poți cumpăra din magazinele Flanco de Black Friday. Dar înainte îți spun că produsele pe care le cumperi îți vor fi livrate în 72 de ore, că doar vor fi multe lucruri de livrat la toată lumea și în orașe sigur va fi nebunie. Ofertele de Black Friday de la Flanco includ produse lansate în 2013, deci de generație nouă, și la ele ai reduceri consistente şi preţuri mici, pentru toate buzunarele, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice şi IT. Selecția de produse s-a făcut pe baza unor studii de specialitate şi pe cea conform cerinţelor clienţilor Flanco. Ți-am pus în articol și toate paginile catalogului Black Friday de la Flanco, în cazul în care ai ratat să-l iei din cutia poștală.

Flanco AFI Cotroceni

Uite ce spune Violeta Luca, CEO Flanco despre oferte: „Am creat ofertele de Black Friday ţinând cont de preferinţele clienţilor noştri şi de tendinţele înregistrate pe parcursul acestui an, astfel încât ele să fie cât mai atractive. Pentru că piaţa românească de specialitate se îndreaptă către mobilitate şi  tehnologii de cel mai înalt nivel, facilităm prin oferta de Black Friday accesul clienţilor la produsele cele mai cerute. Avem în oferta din acest an de 4 ori mai multe tablete şi smartphone-uri şi am triplat oferta de televizoare Smart. Reducerile pe care le acordăm au valoare mare atât procentual, cât şi în valoare absolută – pentru electrocasnice mici şi accesorii avem reduceri care ajung la 80%, iar pentru televizoare avem reduceri care ajung la 5000 de lei.”

Catalog Flanco Black Friday

Din categoria produselor electronice, electrocasnice şi IT, Flanco a introdus în oferta de Black Friday produse la preţuri trăznet. Astfel, un smartphone va avea preţul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga – 1499 lei, iar o tabletă de 7’’ 512 RAM şi 4 GB stocare va fi la preţul de 149 lei. De asemenea, produse foarte căutate de cumpărători se bucură de reduceri substanţiale: o tabletă Samsung Galaxy TAB2 de 7’’, cu wi-fi, va fi la doar 499 lei, un telefon Samsung Galaxy S3 de 64 GB – 1499 lei, un ultrabook 4Gb DDR3, 500GB, Intel HD Graphics – 1999 lei, un Smart TV LED 3D Philips cu tehnologia ambilight – 2999 lei. Din categoria electrocasnicelor mari şi mici, foarte atractive sunt produsele: maşina de spălat frontală, capacitate 5 kg şi clasa A+ la doar 599 de lei, frigider capacitate de 218 litri la 699 lei, aragaz la 499 de lei şi espressor DeLonghi la 349 lei.

De Black Friday, toate cele 82 de magazine Flanco vor avea orar prelungit cu 4 ore, iar majoritatea se vor deschide începând cu ora 6:00. De asemenea, pentru a face faţă afluxului mare de vizitatori compania a suplimentat numărul consultanţilor de vânzări cu 30% şi a dublat numărul caselor de marcat. Astfel, procesul de facturare din magazine, de Black Friday la Flanco, este estimat în medie, la 2 minute. Pentru cumpărăturile de Black Friday, Flanco asigură transport până în casă, în maximum 72h.

Pe toată durata weekendului Black Friday, site-ul www.flanco.ro va avea rol de informare în timp real, cu video-live streaming din magazine. El devine un instrument de comunicare în plus pentru clienţi, ajutându-i să se orienteze asupra ofertelor speciale şi asupra stocurilor disponibile şi să identifice magazinele Flanco din vecinătate. Pe site-ul www.flanco.ro, pe contul de Twitter şi pe pagina de Facebook, compania va prezenta, pe lângă ofertele din catalogul special Black Friday, programul magazinelor în weekendul 22-24 noiembrie, va răspunde solicitărilor clienţilor, va anunţa şi alte oferte speciale disponibile în magazinele din toată ţara. Deci, fii pe fază! Și uita de Concursul Flanco cu tableta Asus!

Catalog Flanco Black Friday_2

Catalog Flanco Black Friday_3

Catalog Flanco Black Friday_4

Catalog Flanco Black Friday_5

Catalog Flanco Black Friday_6

Catalog Flanco Black Friday_7

Catalog Flanco Black Friday_8

 

 

Un raspuns pentru Ofertele Black Friday cu preţuri trăznet la Flanco

  1. Maria-Ribanna Tocan spune:

    ”Și uita de Concursul Flanco cu tableta Asus!” :-)))) Cred ca varianta corecta e ”si nu uita de…” , dar cu febra reducerilor de Black Friday, e de inteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *