adelaparvu.com dormitor romantic de inspiratie japoneza, Foto Sköna (1)

In Idei pentru acasa

Minunat acest dormitor romantic de inspirație japoneză

Te cucerește din prima, parcă ești pe aripile unui somn dulce. Îmi inspiră atât de mult calm și pace…Da, nu e deloc întâmplătoare senzația pe care ne-o oferă acest decor, grație armoniei nuanțelor pastelate și a formelor. Și ce texturi minunate au țesăturile și ce imprimeuri superbe regăsești peste tot. Dar secretul constă în combinație! Tapetul cu finisaj auriu și flori mate albe conferă eleganță și adaugă strălucire. Apoi pardoseala este îmbracată cu o mochetă ce amintește de tatami, iar peste ea e o carpetă moale ce amplifică senzația de confort și căldură. Da, baldachinul din bambus te duce direct în zona zen, iar aranjamentele cu vaze si obiecte de ceramică în nuanțe pastelate și flori de primăvară parcă sunt dintr-o acuarelă. Minunat decorul! Dar și mai surprinzător este că aici mobilierul este un grupaj de piese contemporane. Nu te-ai aștepta dacă le-ai vedea separat ca ele să poate da atât de bine într-un ambient cu parfum japonez. Alura lor sculpturală, formele curbe cu detalii impecabile vin să sublinieze rigoarea și aplecarea către frumos. Și da, contraste superbe de culoare albastru gri, mov cu acel auriu, lemn natur și galben ce par preluate din natură. Răvășitor! Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com dormitor romantic de inspiratie japoneza, Foto Sköna (1)

adelaparvu.com dormitor romantic de inspiratie japoneza, Foto Sköna (2)

adelaparvu.com dormitor romantic de inspiratie japoneza, Foto Sköna (3)Sursa foto: Sköna

 

5 raspunsuri pentru Minunat acest dormitor romantic de inspirație japoneză

 1. vasile spune:

  Energiile curg liber in aceasta camera, totul este rotunjit, inclusiv marginele masutei care la prima vedere pare dreapta. Chiar si neglijenta in care sunt lasate unele obiecte e studiata.
  Alta conceptie de viata , alt stil de odihna, alta atmosfera pentru relaxare si bine-nteles nelipsitul ceai, langa pat.
  Un sfarsit linistit de saptamana cu mult soare si caldura va doresc.

 2. marya spune:

  este asa de frumos ! as vrea si eu un dormitor asa.

 3. Carmen -Moni spune:

  CALMITATE,ODIHNA,FRUMUSETE!

 4. […] liber. Secretul? Materiale și finisaje plăcute, cu texturi ce te duc cu gândul la natural și o paletă cromatică relaxantă. Și da, multă lumină care relevă și contraste de culori, căci Mugur știe unde să așeze […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *