adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (15)

In Design Interior, Horeca

Hai să vezi primul salon Spa pentru copii din România

Am trecut eu într-o seară pe bulevardul Nicolae Titulescu din București și văd de departe o vitrină mare și colorată. Când mă apropii zăresc un copac colorat și fotolii în formă de ou! Totul atât de simpatic încât n-am rezistat și am intrat să întreb ce și cum. Desigur, ca întotdeauna, aveam aparatul foto la mine și eram gata să fac poze, dar mi s-a spus că ar trebui să vorbesc mai întâi cu proprietarele. Ok, zic, dar cine sunt? Și când aflu că una dintre ele este Oana Hurdubelea am zîmbit larg. Chiar că e mică lumea! Da, Oana are experiență în PR și publicitate și e cunoscută de către toți jurnaliștii, așa că evident numărul ei îl aveam în telefon. Alături de Ramona Dumitru a deschis primul salon Spa pentru copii și zău că arată demențial. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (18)

Câteodată fițele se tratează cu fițe, așa îmi vine să spun despre acest salon. Păi de unde le-a venit ideea cu Spa-ul pentru copii? Ambele asociate sunt mame și când ajungi în această etapă a vieții te lovești de multe lucruri în privința comportamentului celor mici. Sunt unii copii care pur și simplu nu vor să stea la frizerie sau să-și taie unghiile. Și pentru că în ziua de azi copiii nu sunt obligați, ci convinși să facă lucrurile cum trebuie, Oana și Ramona s-au gândit să-i ademenească pentru tuns, aranjat și petreceri altfel într-un loc special pe care l-au gândit exclusiv pentru ei. Cum adică? Adică o lume de poveste în care de la mobilă la obiectele de decor să-i facă pe cei mici să evadeze în universul copilăriei. Practic, ei sunt mai atenți la ce e în amenajare decât la tuns și când merg la salon simt că merg la o petrecere sau loc de distracție.

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (1)

Evident că pe mine m-a interesat de unde e toată mobila și cum au făcut copacul care e aici. Am aflat de la Oana că totul a fost realizat pe comandă și că piesele de mobilier, dar și ceea ce vezi în ambient a fost realizat cu ajutor unor firme care activează în zona producției publicitare. Deci mi s-a dat de înțeles că n-am avea de unde să găsim ceva similar. Scaunele pentru copii, spre exemplu, au și centuri de siguranță, iar copacul a fost gândit ca locul lui Kaigo, personajul mascotă al salonului, de unde și numele de Kaigo Room. Toate produsele cosmetice sunt speciale pentru copii, fără parabeni sau alte cele, iar ojele pentru unghii se pot șterge cu săpun și apă. Oana mi-a spus că fetițele nu doar că nu spun nimic despre tăiatul unghiilor, dar aproape că nu mai respiră când sunt date cu ojă. Evident că manichiura și pedichiura nu se face ca la adulți cu îndepărtatul cuticulelor sau tăiatul pielii, că nu e cazul, dar partea asta de dat cu ojă e o chestiune de joacă luată foarte în serios de cele mici.

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (5)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (16)

Mie mi-a plăcut pur și simplu cum e decorat salonul și mi-a plăcut ideea unui spațiu de toaletare a celor mici conceput ca unul de joacă, de poveste. Nici nu e de mirare că aici se fac și petreceri sau se organizează activități creative pentru că totul e colorat și frumos. Ateliere de creație sunt fie unele de pictură, de origami, quilling (artă cu fâșii de de hârtie), fie sub forma unor cluburi de lectură de povești. Asta cu cititul poveștilor îmi place mult! Salonul este pentru copii cu vârste cuprinse între 1-12 ani, iar programul este zilnic de la ora 10 la 20, sâmbăta de la 9 la 20, iar duminca de la 9 la 15. Uite aici și pagina de Facebook și site-ul kaigo.ro. Distracție plăcută pentru cei mici!

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (15)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (11)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (13)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (12)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (7)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (6)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (9)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (10)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (14)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (4)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (3)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (2)

adelaparvu.com despre primul salon Spa pentru copii din Romania, Kaigo Room, Bucuresti (17)

4 raspunsuri pentru Hai să vezi primul salon Spa pentru copii din România

  1. simona spune:

    inca un motiv sa imi doresc sa am (iar !) 5 ani !

  2. happcyu spune:

    cat traiete mama inca sunt copil 🙂 ,nu?

  3. […] clădirilor de blocuri se pretează excelent pentru spații de birou sau mici saloane pentru că nu incomodează locatarii de la celelalte apartamente. Am ales să-ți prezint un astfel […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *