adelparvu.com despre designeri romani, Colectia Unbutton designer Cristina Bulat (3)

In Designeri si Arhitecti

Designerii români sunt invitați să-și expună piesele la Delta Studio

Dacă ești designer și vrei ca piesele pe care le-ai creat să fie prezentate publicului larg ai acum o ocazie excelentă, iar dacă nu ești designer, dar vrei să fii la curent cu noutățile, de asemenea ai prilejul perfect ca să îți actualizezi informațiile. Este vorba despre expoziția ce urmează a fi deschisă la showroomul Delta Studio din București, unde în vastul spațiu de aici, căci e unul dintre cele mai mai showroomuri de amenajări interioare din Europa de Est, vor fi înnoite ambientele. Da, ceea ce era până acum se schimbă și se înlocuiește cu cele mai noi colecții de plăci ceramice, piatră și finisaje decorative, conform tendințelor lansate la târgurile de profil, respectiv Cersaie și Cevisama. Și tocmai ce s-a terminat și târgul de la Milano, unde au fost prezenți designerii noștri de la Dizainăr și Cristina Bulat cu colecția The Unbutton și măsuța de cafea Țol (vezi foto jos). Deci, sigur și expoziția de la Delta Studio va fi interesantă, cu impresii proaspete.

adelparvu.com despre designeri romani, Colectia Unbutton designer Cristina Bulat (2)

adelparvu.com despre designeri romani, Tol coffee table, designer Cristina Bulat (1)

De ce merită să expui dacă ești designer? Pentru că vei beneficia de expunere, iar oamenii interesați direct de amenajări vor afla mai multe despre tine și mai ales despre ceea ce creezi. De ce merită să mergi să vezi expoziția dacă nu ești designer? Pentru că vei afla și vei vedea dintr-o singură vizită care sunt trendurile internaționale, plus că vei beneficia de promoții speciale, deci ocazie bună pentru achizițiile dinainte de amenajarea casei tale, dacă ești în plin proces de așa ceva. Ce trebuie să facă designerii ca să expună? Să o contacteze pentru detalii pe mail pe Claudia Coteanu, PR și marketing coordinator Delta Studio, claudia.coteanu@deltastudio.ro, cea care centralizează obiectele și va avea grijă ca ele să fie frumos expuse. Când se deschide expoziția pentru marele public? Pe data de 24 aprilie și va putea fi vizitată timp de două săptămâni, adică până pe 9 mai la showroomul din București (vezi adresa aici). Sigur voi merge și eu la vernisaj, așa că ne vedem acolo!

Uite, merită să vezi reportajul realizat despre una dintre cele mai recente expoziții de design de la noi organizată de CID (Colaborare și Inovație în Design) la Galeria 15 Hanul cu Tei, unde au fost expuse piese create de tineri designeri cu tema culoarea anului 2015 Marsala.

https://www.youtube.com/watch?t=46&v=FK0HyRFcOZo

5 raspunsuri pentru Designerii români sunt invitați să-și expună piesele la Delta Studio

 1. silvia spune:

  As fi foarte bucuroasa sa pot achizitiona o masuta de cafea. Este foarte chic.

  • Irina spune:

   Daca o noptiera costa 550 euro …imaginaza-ti cat costa masuta! Este adevarat ca sunt ceva mai speciale produsele…ca si pretul de altfel!

   • Adela Parvu spune:

    Ei, nu toate sunt asa de scumpe. Dar sa stii ca motivul pentru care preturile sunt mari este faptul ca un designer le produce pe cont propriu, adica plateste la randul lui un producator. Daca ele s-ar face in serii mai mari atunci si pretul ar fi mai mic 🙂

    • Irina spune:

     Si totusi…sunt 550 euro…presupun ca sunt destinate unei categorii sociale care intorc banii cu lopata, nu pentru cineva care are credite,nu credit, la banci,adica o treime din populatia Romaniei. 🙂
     P.S. Am o rugaminte , spune-mi te rog, ce ai alege pentru o gradina ,o cismea din aluminiu de la dedeman sau una din piatra lucrata manual gasita pe olx?:)

     • Pavel spune:

      Irina, comentariul tau e irelevant. O pereche de blugi costa 100 de euro, o geaca costa de la 200 la 300 de euro, sunt o groaza de chestii pe care nu ni le putem permite, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne plangem pe bloguri despre asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *