adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (5)

In Design Interior, Horeca, In trend, Romania Mea

Loc perfect pentru întâlniri în centrul Bucureștiului, dar și pentru savurat vinuri bune

Am remarcat acest restaurant pentru că trebuie să recunosc faptul că e foarte aproape de biroul meu, practic peste drum. Și da, mi-a trezit curiozitatea pentru că nu știam la ce să mă aștept de la denumirea de Winestone scrisă pe fondul uneia din culorile mele preferate, adică fucsia. Dar de cum intri la parterul Hotelului Novotel, realizezi că este un loc foarte șic, actual și prietenos. Un restaurant specializat pe vinuri, are și magazin de vinuri, iar meniul foarte bun și accesibil. La doar 24 de lei ai parte de o masă pe prânz savuroasă, acompaniată cu un pahar de vin pe cinste. Dar hai să-ți spun mai multe.

Mi-am dat de mai multe ori întâlnire aici cu diverși prieteni și colaboratori pentru că am vrut să simt atmosfera. Și nu doar că mi-a plăcut ambianța și că m-am simțit bine pentru că e aproape de biroul meu, dar oamenii care lucrează aici sunt excepționali. Monica, managerul restaurantului, te servește la masă și îți povestește despre vinuri. Așa am aflat că întreg personalul a fost la cramele din țară unde toți membrii echipei au degustat și s-au familiarizat cu soiurile de la noi, cum după numeroase astfel de experiențe s-a strâns cu toții pentru a crea meniul sub îndrumarea chef-ului Dumitru Bucșa și cum își doresc toți ca oaspeții care vin aici să afle despre savuroasele vinuri românești. O echipă tânără, foarte pasionată, care te face să te simți efectiv ca la cineva drag în vizită. Și da, ajută mult și decorul, despre care am aflat că este conceput de un arhitect polonez. De altfel, tot conceptul acestui tip de restaurant a pornit în Polonia, unde se bucură de un imens succes, iar la noi nici nu mă aștept la mai puțin pentru că noi chiar avem podgorii și vinuri deosebite.

Mi-a plăcut tare mult cum este amenajat restaurantul pentru că deși te-ai aștepta ca atunci când vine vorba despre vinuri să dai peste amenajări de tip cramă, cu butoaie peste tot și pereți placați cu cărămidă sau piatră, aici totul este actual și îndrăzneț tratat. Mobilier plăcut, canapele și fotolii tapițate confortabile, rafturi și etajere contamporane, unele de par că ajută sticlele să leviteze, altele trainice și sculpturale, plus tonurile vivace de fucsia și strălucirile finisajului de cupru imprimat de corpurile de iluminat. De fiecare dată mi-am ales un alt loc. Poți sta către zona mai ferită, în spatele rafturilor masive sau îți poți alege un loc către holul hotelului, unde simți dinamismul capitalei și partea lui cosmopolită. Și da, curând va fi amenajată și o terasă în aer liber.

Cert este că dacă îți plac vinurile chiar merită să vii aici pentru că ai și magazin specializat, deci poți lua acasă sau face cadou o sticlă de vin deosebită, dar și dacă nu știi nimic despre vinuri poți să stai fără griji pentru că echipa de aici te va iniția în tainele acesti licori. Eu recunosc că nu mă pricep la vinuri, dar de fiecare dată mi-a fost recomandat ceva care mi-a plăcut și care mi-a tihnit, mai ales că eu nu consum carne. Și da, mi-a plăcut că au un meniu din care și un vegetarian poate alege cu ușurință. Ce mai? Îți spun sincer că mi-a plăcut echipa, mi-a plăcut ambianța, și dacă vrei să-ți dai întâlnire în centrul Bucureștiului pe Calea Victoriei nu dai greș cu Winestone. Eu am și postat poze pe Instagram de acolo și sigur am să mai postez pentru că de fiecare dată descopăr alt colț, alt detaliu, alte zâmbete. Uite aici pagina lor de Facebook, unde vei afla și despre lansări de vinuri și degustări de vin. Iar dacă vrei musai programări, căci am văzut și întâlniri de business mai informale, ai și un număr de telefon 021.308.85.51. Programul restaurantului este de la 8 dimineața la ora 1 noaptea. Sper să te simți bine acolo!

adelaparvu.com despre Echipa Winestone
Echipa restaurantului, oameni tineri, frumoși, pasionați și profesioniști. Aici sunt la o degustare de vin făcută înainte de deschiderea restaurantului.

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (10)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (7)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (17)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (15)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (16)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (13)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (14)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (19)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (18)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (21)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (20)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (8)

 

 

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (2)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (4)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (20)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (9)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (3)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (12)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (6)

adelaparvu.com despre Winstone, restanurant de vinuri Hotel Novotel, Bucuresti (1)

 

5 raspunsuri pentru Loc perfect pentru întâlniri în centrul Bucureștiului, dar și pentru savurat vinuri bune

  1. Adrian spune:

    Și totuși, care-i culoarea predominantă: roșu, galben, verzui…,; fucsia nu spune mare lucru, doar ca să…, ce? Să arătăm cât de ”șic” este să scrii fucsia lângă ”că chiar”:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *