adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (8)

In Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea

Târg pentru casă și grădină, între 23-26 martie, la Romexpo

Până pe 26 martie, adică duminică, în spațiul expozițional de la Romexpo sunt organizate mai multe evenimente legate de domeniul casă și grădină. Numărul participanților nu este foarte mare, dar dacă vrei să te pui la curent cu ceea ce mai există nou pe piață sau să afli prețuri pentru diverse soluții, echipamente, mobilă, finisaje pentru interior și exterior, plante și servicii de peisagistică merită să mergi să faci o vizită. Târgul reunește mai multe tematici pe care am să ți le descriu pe scurt mai jos, dar până atunci este important să știi programul până sâmbătă este de la 10 la 18, iar duminică de la 10 la 16. Biletul de intrare costă 10 lei și pot fi achiziționate la casele de bilete, dar și online AICI. Beneficiază de intrare gratuită copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate. În prețul biletului ai acces și la conferințele susținute în acest an la Romexpo de către experți, de la arhitecți, designeri, peisagiști la ingineri. Pentru cei care vin cu mașina, e bine să știe că prețul pentru parcare este de 3 lei pe oră.

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (5)

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (2)

Ce târguri sunt comasate practic în aceeași perioadă?
Aș începe cu Expo Flowers & Garden (www.expoflowers.ro) pentru că este de sezon, acum la debutu primăverii. Am ajuns și eu să dau un ochi rapid la finalul primei zile de expoziție și mi-a plăcut să văd standuri cu produse interesante. Am să-ți scriu despre ele pe blog, de la tablouri cu plante stabilizate la jardiniere reglabile, de la produse de îngrijire a plantelor fără chimicale la decorațiuni de grădină, pavaje și plante din sere.

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (7)

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (6)

Apoi mai găsești târgul de mobilă cu vânzare Mobila Expo (www.mobila-expo.ro), unde poți beneficia de reduceri pe perioada târgului, dar te pui la curent și cu noile tendințe de pe piața noastră și afli care sunt finisajele și materialele mai recente pe care le poți regăsi în ansamblul mobilierului din casa ta.

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (4)

Mi-au atras atenția și expozanții din cadrul Romtherm (www.romtherm.ro) unde găsești șemineuri, sisteme pentru încălzire, răcire, ventilaţie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolaţii termice, pompe, armături, fitinguri şi robineţi. Ambient Expo (www.ambient-expo.ro) reunește firmele care oferă soluții și materiale pentru decorațiuni, finisaje pentru interior și exterior, dar și pisicine. Ce mai? Dacă vrei să mai alfi despre prețuri și diverse materiale pentru casa ta, merită să mergi să vezi despre ce este vorba. Am să fiu și eu acolo pentur a mă informa și a-ți scrie în zilele care urmează articole despre ceea ce mi-a captat atenția. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (3)

adelaparvu.com despre targul Ambient Romexpo 2017 (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *