Foto Gacek Design Group

In Finisaje, Idei pentru acasa

Cea mai vândută nuanță de vopsea lavabilă

Știi că-mi plac culorile pentru emoția pe care ne-o creează și pentru energia pe care o emană, mai ales într-o amenajare interioară, așă că am vrut să aflu care este cea mai vândută nuanță de vopsea lavabilă de la noi. Am aflat cu surprindere că pe placul românlor în topul preferințelor este albul! Da, exact, o nonculoare, dar care lasă loc mai multor culori la capitolul mobilierului și decorațiunilor. De ce preferă românii albul? Pentru că aduce acea senzație de curățenie, de spațiu ordonat și imaculat. Dar dacă tu crezi că albul e doar alb, te înșeli. Există mai multe nuanțe și la cest capitol de la alb simplu la alb ivoriu, de la alb bej, mai cald, la alb cu tente de albastru, mai rece. Dar de asemenea, de multe ori albul își schimbă nuanța în timp, reacționând sub influența razelor UV sau îngălnenindu-se în timp de la aburi, fum de țigară, praf.  Însă pentru cei interesați de albul imaculat, am o veste bună: s-a lansat prima vopsea de la noi garantată ca cel puțin 5 ani de zile să nu-și schimbe aspectul. Dar hai să-ți spun mai multe.

Foto Patty Kennedy Interiors

Foto Patty Kennedy Interiors

Cel mai cunoscut brand de pe piața românească Spor de la Policolor, cu celebrul slogan Vopsești ușor, vopsești cu Spor a lansat în primăvara 2017 un nou produs, respectiv prima vopsea Spor Formulă Nouă. Este vorba despre munca de cercetare întreprinsă de specialiștii din cadrul Departamentului de Research & Development Policolor, care atenți la cerințele oamenilor au creat o rețetă inovatoare de vopsea lavabilă de un alb curat, pe placul românilor. Practic, specialiștii au găsit soluția pentru a menține albul perfect Spor, fără devieri de culoare, pentru o perioadă foarte lungă după aplicare.. Aceasta are proprietăți excelente, specialiștii Policolor garantând că albul Spor Formulă Nouă, nu-și va schimba nuanța în timp, nu se va îngălbeni, păstrându-și caracteristicile cel puțin 5 ani de zile.

Foto Blupath Design

Foto Blupath Design

Noutatea compoziției Spor Formulă Nouă se simte de când deschizi cutia de vopsea. De ce? Pentru că este mult mai densă, mai groasă. Asta se datorează faptului că are ingrediente inovatoare, care îmbunătățesc performanțele vopselei prin faptul că nu curge, deci se aplică foarte ușor, acoperă perfect, fără a lăsa urme. Rezistența de 5 ani a albului garantată în urma testelor făcute de către producătorul Policolor în laborator pentru a vedea comportamentul vopselei la îmbătrânirea accelerată UV este punctul forte al noului produs Spor Formul Nouă. De ce? Pentru că nu mai necesită reîmprospătarea suprafețelor pentru a te bucura de un alb imaculat. Noua rețetă îi va mulțumi atât pe cei care decid să aibă un alb imaculat în casă, dar și pe meșteri, care vor trebui să citească de această dată cu atenție cum se omogenizează vopseaua pentru a nu o dilua cum cred ei doar pentru că o vor vedea mai densă.

Foto Martha's Vineyard

Foto Martha’s Vineyard

Și chiar dacă Spor Formulă Nouă poate deveni bază de colorare, adică poți alege la mașina computerizată de colorat orice nuanță din paletarul Policolor, bucurându-te de proprietățile de rezistență ale vopselei, eu ți-am selectat în acest articol câteva imagini cu ambiente în care suprafețele pereților sunt albe. De ce? Ca să te inspiri și să vezi cum ai putea să-ți amenajezi casa, dacă decizi să ai pereții de un alb imaculat. Vei vedea că indiferent de stil, albul este o alegere sigură, mai ales dacă nu apelezi la un designer sau arhitect de interior. Și da, vei ști că acum ai și o vopsea pentru care ți se garantează nuanța curată, care-ți va da senzația de ordine și claritate pe care ți-o dorești în casa ta. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Foto Brian Paquette Interiors

Foto Brian Paquette Interiors

Foto Shaw Coates

Foto Shaw Coates

Foto Marcus & Willers Architects

Foto Marcus & Willers Architects

Foto Risa Boyer Architecture

Foto Risa Boyer Architecture

Foto Espacios

Foto Espacios

Foto Gacek Design Group

Foto Gacek Design Group

Foto Leicht

Foto Leicht

Foto DAUER Architects

Foto DAUER Architects

Foto Steinbomer, Bramwell & Vrazel Architects

Foto Steinbomer, Bramwell & Vrazel Architects

Foto Graystone Custom Builders

Foto Graystone Custom Builders

Foto Martha O'Hara Interiors

Foto Martha O’Hara Interiors

Foto ACR Villa Skovly

Foto ACR Villa Skovly

Foto Four Brothers

Foto Four Brothers

Foto Alise O'Brien Photography

Foto Alise O’Brien Photography

Foto Tom Stringer Design Partners

Foto Tom Stringer Design Partners

Foto Virtual Studio Innovations

Foto Virtual Studio Innovations

Foto Yamamar Design

Foto Yamamar Design

Un raspuns pentru Cea mai vândută nuanță de vopsea lavabilă

  1. Adrian Godeanu spune:

    Felicitări pr. articol!!!👏👏👏👏👏👏👏👏
    Cât priveşte noua formulă a vopselii Policolor…vom putea constata cel mai bine peste 5 ani! Fiind o vopsea nouă,neâncercată în timp, lăsăm timpul să decidă!😉
    Oricum calitate vopselelor fabricate in Ro. lasă puţin de dorit…în Grecia,(ţara portocalelor) o vopsea lavabilă trăsnet nu depăşeşte 35€/10l.Ori acolo niciuna nu se îngălbeneşte sub 5 ani, doar nicotina are această performanţă.😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *