adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (1)

In Romania Mea

Ne vedem vineri, 21 iulie, la Brașov!

După un tur de forță la Oradea, unde am reușit să mă văd cu oameni minunați, cărora le mulțumesc pentru toată dragostea și atenția lor, am promis că voi merge și la Brașov pentru a mă întâlni cu cititorii blogului. Așa că dacă și tu ești din Brașov și ai timp și îți dorești să ne vedem, te aștept vineri, 21 iulie, între orele 13,30-15,30 la restaurantul 7 Green Days de pe Strada Republicii nr.50. Dacă vrei sfaturi pentru amenajarea casei tale ori ai dileme în privința alegerilor în privința finisajelor, mobilierului sau decorațiunilor, în intervalul orar menționat mai sus, voi fi la dispoziția cititorilor. Pot să spun că la Oradea a fost foarte plăcută întâlnirea pentru că, pe lângă sfaturile pe care am încercat să le dau cât mai punctual, oamenii au schimbat între ei păreri, experiențe și chiar au ajuns să recomande arhitecți, firme și meșteri din orașul lor. Îmi pare rău că nu am apucat să-mi fac o poză cu toți cei veniți la Oradea (poate că dintre cei care au fost la Oradea îmi vor trimite și mie poze), dar sper să nu scap acest prilej la Brașov. Am ales să ne vedem în centrul orașului într-un restaurant nou pe care l-am amenajat împreună cu colegele mele, arhitectele Andreea Beșliu și Ramona Isăcescu. Câteva imagini din restaurant poți vedea mai jos și da pentru amenajarea lui am găsit și am apelat și la firme și meșteri din zona Brașovului, deci pot să-ți dau recomandări de furnizori locali (am să revin cu un articol despre amenajarea restaurantului). Așa că vă aștept pe cei interesați de sfaturi într-un loc plăcut și colorat 🙂 Să ne vedem cu bine!

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (6)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (2)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (8)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (3)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (4)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (5)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (7)

adelaparvu.com despre 7 Green Days Brasov (1)

7 raspunsuri pentru Ne vedem vineri, 21 iulie, la Brașov!

 1. Talamba Ionel spune:

  Pe cand si la Focsani, in vrancea?

 2. Adrian Godeanu spune:

  Bună seara Doamna Adela!
  Pe când în Cluj?

 3. Marin Victor spune:

  V-am trimis un mail in care va rugam sa ma informati despre o floare pe care n-am gasit-o pe net. Nu stiu cum se numeste , iar despre ingrijire si crestere nici atat. Va mai trimit inca o data fotografiile si va rog daca ma puteti informa, sa-mi trimiteti un mail
  Cu multumiri
  Marin Victor

  1b

  2b

  • carli spune:

   Buna ziua! Nu-mi dau seama ce este dar m-ar ajuta foarte mult pentru identificare si o fotografie de ansamblu, sa se vada si frunzele si portul plantei!

 4. Robert Niculescu spune:

  Am fost in restaurant, si este foarte frumos amenajat. Ce bine era daca intalnirea se tinea mai tarziu, mai spre seara :D…

  • Adela Parvu spune:

   Dragă Robert, am să încerc data viitoare când vin să fie o oră mai bună pentru toți 🙂 Mă bucur că ți-a plăcut restaurantul. Merită să încerci și preparatele din meniu. Îți vor plăcea foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *