adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto (4)

In Concursuri

CONCURS. Timp pentru lucruri de calitate

Ți-am spus despre cum îți poți amenaja locuri pentru savurat timpul acasă, dar ce se întâmplă atunci când îți dorești să-ți oferi un timp de respiro și la serviciu? Cei mai mulți dintre noi muncim foarte mult, orele petrecute alături de colegi fiind deseori mai numeroase decât cele petrecute acasă, așa că avem nevoie de relaxare și în timpul serviciului. Eu mă număr printre norocoși pentru că nu stau mereu într-un singur loc, adică la birou, dar și când ajung aici mă pot răsfăța. Cum? Păi hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto (5)

Deseori mi se întâmplă să fiu aglomerată cu treabă și să simt că clachez, așa că ceea ce mă poate energiza și relaxa totodată este o pauză savuroasă. Desigur mă refer la cafea, și vă mărturisesc că mă simt norocoasă pentru că am descoperit cafeaua de calitate NESCAFÉ Dolce Gusto, pe care o pregătesc la espressorul NESCAFÉ Dolce Gusto DROP. Este un espressor ușor de folosit și arată atât de stilat că-l pot așeza fără probleme pe birou pentru a mă delecta nu doar cu savoarea cafelei, ci și cu aroma pe care o răspândește.

Am mereu la îndemână o varietate largă de sortimente din care pot să aleg și asta îmi permite să încerc ceva nou ori de câte ori simt nevoia. Așa că îmi puteți înțelege încântarea atunci când am descoperit noua gamă NESCAFÉ Dolce Gusto: cafea de origini, 100% bio.

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto (1)

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto (2)

Cele trei sortimente de cafea din noua gamă:, Colombia, Honduras și Peru îmi asigură experiența cafelei perfecte în fiecare zi (și nu doar mie, ci și colegilor mei). Și astfel pot savura pe deplin pauza bine-meritată, la nivelul de calitate dorit.

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto, Honduras

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Honduras –această cafea arabica bio este originară din Honduras, mai exact din regiunea Corquin, iar aroma sa unică este dată de pădurea tropicală. Este un espresso delicat cu note de miere, ciocolată neagră și malț care nu te va lăsa indiferent.

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto, Cafea Columbia

NESCAFÉ Dolce Gusto Lungo Colombia – O cafea crescută de-a lungul pantelor și în climatul Munților Sierra Nevada, unde trăiesc urmașii tribului Tyrona. Aceștia cultivă o cafea arabica bio unică, respectând tradițiile locale. Vei fi uimit de notele de migdale prăjite, nucșoara și orz.

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto, Peru cafea

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Peru – Cafea arabica de excepție cultivată în provincia Cajamarca, respectând cu sfințenie obiceiurile Minga, filozofia sud-americană a respectului și ajutorului reciproc. Este un espresso intens cu arome de lemn dulce și note subtile de piper roz și muguri de coacăze negre. Il vei iubi pur și simplu.

CONCURS! Sunt sigură că deja ți-am făcut poftă cu momentele mele de relaxare la birou savurând o cafea de calitate și îmi doresc ca unul dintre voi, cititorii mei, să se bucure de aceeași experiență, așa că m-am gândit la un concurs prin care să ai șansa să câștigi un espressor NESCAFÉ Dolce Gusto DROP și cele 3 sortimente NESCAFÉ Dolce Gusto cafea de origini 100% bio – Colombia, Peru și Honduras. Acum, ce trebuie să faci ca să participi la concurs? Scrie în comentariu pe pagina de Facebook/adelaparvublog, la postarea de AICI, până pe care din cele 3 sortimente de cafea de origini 100% bio ai alege-o numai uitându-te la ambalaj și ce-ți inspiră denumirea ei. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu random.org și va fi anunțat pe data de 30 august 2018. Succes la concurs! Regulamentul este disponibil AICI.

adelaparvu.com despre cafea bio si concurs Nescafe Dolce Gusto (3)

www.dolce-gusto.ro

11 raspunsuri pentru CONCURS. Timp pentru lucruri de calitate

 1. Amy spune:

  NESCAFÉ Dolce Gusto Lungo Colombia – Pablo Escobar, Narcos, cel mai misto serial pe care l-am vazut vreodata. 😀

 2. Alina Stoica spune:

  Colombia – o cafea lungo,gust delicat, pe placul meu. 😉

 3. Paula spune:

  Honduras, pentru ca iubesc ciocolata neagră.

 4. Carmen Miron spune:

  As alege Nescafe Dolce Gusto Columbia deoarece ma duce cu gandul la o vacanta in Columbia ,vizitand plantatiile de cafea de acolo.

 5. Stanescu Adriana spune:

  As alege Colombia… ma trimite cu gandul la natura, la peisaje salbatice si la Marea Caraibelor… vacanta de vis!

 6. Ciobanu Nina spune:

  Realizezi lucruri frumoase in viata.
  Ma bucur pentru tine.

 7. Iovanovici spune:

  Este ceva nou pentru mine și cred ca este foarte bun cu siguranta

 8. julia julya spune:

  Nescafe Dolce Gusto Columbia ma duce cu gandul la o vacanta in Columbia ,vizitand plantatiile de cafea

 9. Czimbalmos Abigel spune:

  Peru, pentru ca este o tara frumoasa !

 10. Rosu Gabriela spune:

  As alege nescafe Dolce Gusto Columbia….
  Imi inspira plăcere rasfat cu o cafea

 11. Carmen Aurora spune:

  As alege Nescafe Dolce Gusto Columbia deoarece ma duce cu gandul la vacanta soare,relaxare,la plantațiile de cafea si la boabele de cafea proaspăt prajite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *