adelaparvu.com despre corpuri de iluminat cu plante, style Urban Jungle Lighting

In Cum sa..., Decoratiuni

Bricolaj. Corpuri de iluminat cu plante verzi

Unul dintre modurile în care reușim să facem ambientul casei mai plăcut și relaxante este să-l populăm cu plante verzi. Nu doar că ne oferă oxigen, dar prezența naturii în casele noastre conferă o stare de bine și un aer de prospețime. Cum poți face să aduci o notă originală locuinței tale prin folosirea plantelor verzi? Ce spui de o combinație între corpurile de iluminat și suporturile pentru plante? Hai să vezi două modele de corpuri de iluminat pe care le poți face singur acasă.

adelaparvu.com despre corpuri de iluminat cu plante, Urban Jungle Lighting

De multe ori ai nevoie doar să privești altfel lucrurile pe care le știai deja. Uite, spre exemplu suporturile suspendate din sârmă pentru plante, eu le-am văzut și ca abajururi pentru corpuri de iluminat. Combinând aceste suporturi între ele poți obține o instalație de efect în casa ta, adică niște corpuri de iluminat, dar cu plante. Becurile cu LED au temperaturi acceptabile, nu se încing, așa că sunt cele mai potrivite pentru astfel de instalații.

adelaparvu.com despre instalatie corpuri de iluminat cu plante, Urban Jungle

Poți folosi un suport vechi de uscat rufe care s-a deteriorat și să-l reciclezi creativ pentru a-l folosi ca instalație cu plante.  Cu ajutorul unei ghirlande de becuri decorative pe bază de baterii poți obține instalația luminoasă. Merge de minune un astfel de corp de iluminat pe terasă, în bucătărie sau în sufragerie, chiar și în camera copilului. Vrei să afli mai multe? Foarte bine, ești LaDoiPași nu doar să-l vezi, ci să afli și cum îl poți bricola. Plus, o idee de instalație pentru spoturi. Vezi VIDEO AICI.

Un raspuns pentru Bricolaj. Corpuri de iluminat cu plante verzi

  1. Ce idei interesante!
    Intr-adevar, corpurile de iluminat aduc un farmec aparte casei, si mai ales terasei. Si se pot creea diverse variante, trebuie doar sa fim creativi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *