adelaparvu.com despre Trienala de Arhitectura Bucuresti, in foto proiect rezidential Paleko Arch Studija (1)

In In trend, Romania Mea

Trienala de Arhitectură București 7-20 octombrie

Un eveniment important are loc la București în perioada 7-20 octombrie 2019: Trienala de Arhitectură Bucharest East Centric ‘HOME/any/more?’ În cadrul acestui eveniment, aflat la a treia ediție, desfășurat în cadrul Universității de Arhitectură „Ion Mincu”, sediul OAR, NOD MakerSpace și Palatul Mogoșoaia, sunt prezentate proiecte și concepte de arhitectură proiecte din peste 25 de țări din Europa Centrală și de Est, din China și America (Centrală și de Sud), Africa și Asia.

adelaparvu.com despre Trienala de Arhitectura Bucuresti, in foto proiect rezidential Paleko Arch Studija (2)

Proiect rezidențial conceptul e biroul de arhitectură Paleko Arch Studija, prezentat la ediția anterioară a Trienalei de Arhitectură.

adelaparvu.com despre Trienala de Arhitectura Bucuresti, organizator Arhitext (1)

Calendarul Trienalei de Arhitectură București, eveniment organizat de Arhitext. Află mai multe AICI.

adelaparvu.com despre Trienala de Arhitectura Bucuresti, in foto proiect rezidential Paleko Arch Studija (1)

De ce este important acest eveniment? Tema principală a Trienalei este locuința, așa că toți cei interesați de arhitectură și de conceptele pe care arhitecți din diverse țări le propun pentru funcțiunea locuirii merită cunoscute. Sub umbrela Trienalei sunt organizate mai multe expoziții, dar foarte importante sunt și conferințele, unde poți pune întrebări arhitecților renumiți invitați. Dacă ești interesat de arhitectură, dar mai ales de ceea ce ne rezervă viitorul din perspectiva arhitecților, care gândesc modul cum vom locui, merită să participi la acest eveniment internațional, care se desfășoară o dată la trei ani.

adelaparvu.com despre Trienala de Arhitectura Bucuresti, organizator Arhitext (2)

Toate detaliile despre acest eveniment internațional le găsești pe Arhitext.com, pagina de Facebook/Arhitext și pe site-ul bucharest-triennale.eu. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

 

Foto: via Arhitext.com

 

Un raspuns pentru Trienala de Arhitectură București 7-20 octombrie

  1. Nu reusim sa ajungem, dar ar fi interesant de stiut care din toate stilurile de constructie este cea mai eficienta energetic si care se preteaza pentru a fi construita in tara noastra..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *