adelaparvu.com despre masinile de spalat LG Vivace (5)

In Electrocasnice si dotari

Mașina de spălat cu senzor pentru țesături

Am auzit despre nenumărate cazuri, când mașina de spălat rufe, deși are variate programe, este folosită cu același program indiferent de țesătura hainelor. Da, și soțul meu și gemenii noștri bagă hainele în cuvă și pornesc imediat butonul de funcționare al mașinii, fără să se mai căznească să aleagă și programul potrivit de spălare în funcție de material. Ei bine, majoritatea oamenilor procedează așa pentru că, pur și simplu, sunt descurajați de opțiunile disponibile (material, temperatură, rotații pe minut etc). Cei de la LG, mereu atenți la comportamentul oamenilor, au inovat și de această dată, astfel că noile mașini de spălat rufe LG Vivace sunt dotate cu un senzor special care detectează tipul de țesătură pentru ca noi, consumatorii, să nu ne mai batem capul. Asta după ce au inovat la capitolul motoarelor, care nu mai sunt rotite prin intermediul curelelor, ci cu tehnologia Inverter, ce asigură silențiozitatea și lipsa de vibrații a aparatului, iar noile mașini de spălat au și programe speciale pentru eliminarea alergenilor din haine, plus că pot fi comandate de la distanță. Dar hai să-ți spun mai multe despre noile mașini de spălat LG Vivace.

adelaparvu.com despre masinile de spalat LG Vivace (4)

De ce este important ca hainele să fie spălate cu programul potrivit? Pentru că dacă programul mașinii de spălat rufe este prea dur pentru tipul de țesătură duce la uzarea articolelor de îmbrăcăminte, iar dacă este prea moale pur și simplu nu le spală bine. Așa că cei de la LG au inovat la acest capitol cu Senzorul inteligent AI DD. Mașinile de spălat obișnuite adaptează temperatura apei, cantitatea de detergent și de apă, plus numărul de rotații per minut la stoarcere pentru rufele din cuvă. Cu tehnologia AI DD, prezentă pe noile mașini de spălat LG, sunt adaptate mișcările cuvei în cadrul programului de spălare, timp în care sunt luate în calcul rezultatele analizei a peste  20.000 de date privind experiențele de spălare. Mai exact, dacă alegem programul de bumbac, mașina de spălat LG Vivace va face diferența dintre jeansi, lenjerie de pat sau cămăși (toate din bumbac) și le va spăla folosind mișcări diferite, evitând astfel deteriorarea lor.

adelaparvu.com despre masinile de spalat LG Vivace (3)

Pentru cei care vor program scurt de spălare, dar fără deteriora hainelor, noile mașini LG Vivace au un program special de doar 39 de minute, denumit TurboWash 360, prezent pe mașina de spălat, rufele pot fi curătațe în profunzime în doar 39 de minute. Pe lângă economia de energie pe care o oferă programul, se reduce și timpul de spălare cu până la 20%. Cele 4 duze din interior ajută ca spălarea să se realizeze mai repede, deoarece apa ajunge din mai multe direcții în cuvă, față de o mașină obișnuită.

adelaparvu.com despre masinile de spalat LG Vivace (2)

Dacă vrei haine igienizate, nu doar spălate mașina LG Vivace are programe speciale de spălare cu abur pentru eliminarea bateriilor și alergenilor din haine. În urma testelor efectutate de BAF (British Allergy Foundation) s-a demonstrat că mașinile de spălat LG elimină (99.9%) de alergeni prezenți în haine, fiind astfel alegerea perfectă pentru persoanele alergice. Moleculele de abur pătrund în profunzime în spațiul dintre fibre pentru a dizolva murdăria, a îndepărta mirosurile și a distruge alergenii. Programul Allergy Care elimină alergenii în proporție de 99,9%, aceștia fiind eliminați în timpul programelor de clătire și centrifugare.

adelaparvu.com despre masinile de spalat LG Vivace (1)

Acum, un mic efort va trebui să faci și tu pentru spălatul rufelor, respectiv să bagi hainele în cuvă, dar fără să-ți faci probleme dacă îți încap sau nu articole mai voluminoase, pentru că dimensiunea cuvei este una generoasă, iar lățimea mașinii gândită să poată fi ușor adaptată corpurilor de mobilier cu adâncimea de 60 cm. Și da, poți comanda mașina de spălat de la distanță prin intermediul Smart Thinq, astfel că prin intermediul unei aplicații o poți programa să pornească sau să se oprească. Cert este că noile mașini de spălat LG Vivace sunt gândite conform stilul de viață actual, pentru cei care nu mai vor să-și bată capul cu sortarea hainelor, celor care sunt mereu grăbiți și celor care vor haine perfect igienizate și fără cute. Vezi mai multe detalii tehnice AICI, iar când vei dori să cumperi online aparate electrocasnice vei ști că merită să cauți mașini de spălat rufe LG Vivace. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *