adelaparvu.com despre loc de joaca sub scara, Suburban Renewal, arhitect Robert Brewster, Foto Warren Jagger Photography (5)

In Idei pentru acasa

Loc de joacă sub scara interioară

De multe ori sub scara interioară rămâne un spațiu greu utilizabil sau greu accesibil. Însă întotdeauna pare că acest loc ar merita să fie mai bine exploatat. Dacă ți-am mai prezentat idei de amenajare legate de spațiul de sub scara interioară în acest articol, de această dată mi-a atras atenția soluția găsită de arhitectul american Robert Brewster pentru o familie cu copii mici. Respectiv este vorba de amenajarea sub scară a unui loc de joacă. Cu înălțimea de circa 150 cm , acest loc de sub scară era prea adânc pentru a putea fi exploatat la maximum cu dulapuri, dar și prea puțin accesibil pe înălțime pentru a fi amenajată aici o debara. Așa că soluția arhitectului a fost parțial pentru depozitare cu sertare și apoi, în cea mai amplă parte amenajarea unei camere în miniatură pentru cei mici. Astfel, spațiul de sub scară este bine exploatat, iar jucăriile celor mici se află la adăpost și nu împrăștiate peste tot în spațiul zonei de zi de la parter. Inedită soluție. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre loc de joaca sub scara, Suburban Renewal, arhitect Robert Brewster, Foto Warren Jagger Photography (1)

adelaparvu.com despre loc de joaca sub scara, Suburban Renewal, arhitect Robert Brewster, Foto Warren Jagger Photography (2)

adelaparvu.com despre loc de joaca sub scara, Suburban Renewal, arhitect Robert Brewster, Foto Warren Jagger Photography (3)

adelaparvu.com despre loc de joaca sub scara, Suburban Renewal, arhitect Robert Brewster, Foto Warren Jagger Photography (4)
Foto: Warren Jagger Photography

2 raspunsuri pentru Loc de joacă sub scara interioară

  1. Horia Calin spune:

    Un spațiu mic face mare diferență. 🙂
    Poza e de sub scara de la subsol în spațiul de joacă.

    A0FD12AD-9371-4B25-9806-9FFEF1866E61

  2. Dia spune:

    Super ideea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *