Lampa de birou Klausen rosu

In Decoratiuni, Shopping

Lampi de birou ieftine si practice

Am găsit lămpi de birou practice, funcţionale şi frumoase la un preţ excelent la Praktiker. Îmi place că se se pot fixa uşor cu ajutorul un sistem de tip menghină, de masa de birou sau raft, depinde unde ai nevoie. Le poţi folosi acasă sau la serviciu.

Lampa de birou Klausen rosu

Şi mi-a plăcut că sunt facil de manevrat, astfel încât poţi ajusta cu uşurinţă modul în care să-ţi iluminezi zona de lucru. Au înălţimea de 70 cm, braţul este reglabil, la fel ca şi abajurul. Eu am cumpărat trei bucăţi pentru acasă, aşa de mult mi-au plăcut. Două pentru gemenii mei si una pentru mine :).

Lampa de birou Klausen negru

Le-am găsit şi in variate culori, aşa că fiecare şi-a putut alege nuanţa preferată. Evident că lampa mea este roşie. Ok, ok, ştiu, vrei să afli preţul. Doar 51 lei bucata! Sunt importate de firma Klausen din Cluj-Napoca. Au o varietate de modele, dar ei le distribuie în Ambient, Bricostore, DedemanLeroy MerlinMr. BricolageOBI şi Praktiker. Atenţie la sistemul de fixare tip menghină să nu-l forţezi prea tare. Este din plastic, dar la preţul ăsta mi se pare corect ca şi materialele să fie din categoria celor accesibile.

Lampa de birou Klausen gri metalizat

2 raspunsuri pentru Lampi de birou ieftine si practice

  1. Lucian Mihai spune:

    Foarte interesant articolul. Se găsesc si la 35 lei in IKEA. http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60370183/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *