The Awsome Project

In Artisti, artizani, handmade, Idei pentru acasa

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Am scotocit prin arhiva cu idei în căutarea unor cadouri deosebite pentru Ziua Îndrăgostiților și am concluzionat că cele mai inspirate daruri ar fi unele create și realizate de artiști si creatori români. Pentru că tot am fost la Autor, târg de bijuterie contemporană, la finalul anului trecut, m-am gândit ca merită să le aduc acum în prim plan pentru tine, fix înainte de Valentine’s Day. Sigur vei găsi obiecte frumoase și cu semnificație pentru persoana iubită. Prețurile pornesc, în general, de la 50 lei pentru piese mici și pot ajunge la câteva sute bune, mai ales dacă sunt folosite materiale nobile și metale prețioase. Până la urmă sunt creații unicate.

Coliere superbe realizate din dantela si margele. Gasesti si seturi asortate cu cercei si bratari sub brandul Lasy Magpie, artist Nadire Omer. Le poti comanda si pe fagina de facebook Lady Magpie.

Coliere realizate din dantela si margele. Gasesti si seturi asortate cu cercei si bratari sub brandul Lady Magpie, artist Nadire Omer. Le poti comanda si pe Facebook.

Coliere, cercei si brose, toate realizate manual, cu preturi incepand de la 100 lei le gasesti pe site-ul artistei Nadire Omer, adica ladymagpie.com

Coliere, cercei si brose, toate realizate manual, cu preturi incepand de la 100 lei le gasesti pe site-ul artistei Nadire Omer, adica ladymagpie.com

Ana Wagner este deja un artist foarte cunoscut la noi. Noile ei colectii create sub brandul Wagner Arte frumoase si povesti sunt absolut minunate si cuprind piese realizate din portelan pictat si metale pretioase. De la cercei, la brose, pandantive, inele, gasesti cu siguranta ceva atat de special incat sa lasi mostenire de familie. Poti vedea cele mai noi creatii ale artistei si pe pagina de facebook Wagner.

Ana Wagner este deja un artist foarte cunoscut la noi. Noile ei colectii create sub brandul Wagner Arte sunt absolut minunate si cuprind piese realizate din portelan pictat si metale pretioase. De la cercei, la brose, pandantive, inele, gasesti cu siguranta ceva foarte special. Poti vedea cele mai noi creatii ale artistei si pe Facebook Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Si daca nu vrei bijuterii, ce-ai spune de niste minunate papusi din portelan? Create de artista Agnes Keszeg le gasesti pe blogul ei keszegagnesblogspot.com, alaturi de alte lucrari frumoase ale ei.  Agnes deseneaza genial!

Si daca nu vrei bijuterii, ce-ai spune de niste minunate papusi din portelan? Create de artista Agnes Keszeg le gasesti pe blogul ei  alaturi de ilustratiile ei. Agnes deseneaza genial!

Ana Maria Ariciu este artist ceramist, iar bijuteriile create de ea sunt la fel de surprinzatoare ca si sculpturile contemporane. Viziteaza blogul ei  ca sa vezi si mai multe bijuterii din ceramica: anamariaariciu.blogspot.com

Ana Maria Ariciu este artist ceramist, iar bijuteriile create de ea sunt la fel de surprinzatoare ca si sculpturile ei contemporane. Viziteaza blogul ei ca sa vezi si mai multe bijuterii.

Bijuterii contemporane create de Ioana Matei www.ioanamatei.com le poti gasi in magazinele Idelier din Bucuresti si Newelle din Constanta. Absolut surprinzatoare!

Bijuteriile contemporane create de Ioana Matei www.ioanamatei.com le poti gasi in magazinele Idelier din Bucuresti si Newelle din Constanta. Absolut surprinzatoare!

Bijuteriile din hartie realizate de arh. Delia Eliza Matache sunt ingenioase, colorate si variate. De la butoni pentru camasa si pana la coliere si bratari ai de unde alege.

Bijuteriile din hartie realizate de arh. Delia Eliza Matache, de la biroul ADC sunt ingenioase, colorate si variate. De la butoni pentru camasa si pana la coliere si bratari ai de unde alege.

Moderne, colorate si cu mesaj, asa sunt creatiile Oanei si Mariei de la Buy Hand. Poti comanda creatiile lor pe buyhand.blogspot.ro

Moderne, colorate si cu mesaj, asa sunt creatiile Oanei si Mariei de la Buy Hand. Poti comanda creatiile lor pe blogul lor, unde posteaza cele mai noi bijuterii, dar si pe Breslo.

Mi-au placut foarte mult colierele din colectia Flori de Gheata realizate manual de Oana si Maria de la Buy Hand. Le poti vedea creatiile si pe pagina lor de Facebook.

Mi-au placut foarte mult colierele din colectia Flori de Gheata realizate manual de Oana si Maria de la Buy Hand. Le poti vedea creatiile si pe pagina lor de Facebook.

Madalina Andronic este ilustrator si creeaza impreuna cu Claudiu Stefan, design, minunate piese din portelan sub brandul The Awsome Project. Mi-au placut tusele si motivele din folclorul romanesc superb interpretate.

Madalina Andronic este ilustrator si creeaza impreuna cu Claudiu Stefan, designer, minunate piese din portelan sub brandul The Awsome Project, de la bijuterii, la obiecte decorative si vesela. Mi-au placut tusele si motivele din folclorul romanesc superb interpretate.

Bijuteriile vesele realizate de Harem 6, adica Flavia Marele si Ildiko Muresan mi-au atras atentia prin culorile puternice si formele haioase.

Bijuteriile vesele realizate de Harem 6, adica Flavia Marele si Ildiko Muresan mi-au atras atentia prin culorile vii si formele haioase. Dar merita sa intrati pe site-ul fetelor pentru ca fac si niste figurine mortale! De asemenea, urmariti-le pe Facebook.

Oana Tiganus a lucrat in publicitate, dar acum s-a dedicat bijuteriilor handmade si le creeaza sub brandul Mika Decor. Pasionata de reclame veci, le integreaza frumos in pandantive si coliere.

Oana Tiganus a lucrat in publicitate, dar acum s-a dedicat bijuteriilor handmade si le creeaza sub brandul Mika Decor. Pasionata de reclame vechi, tiparite pe hartie :), le decupeaza si integreaza frumos in pandantive si coliere. Mi-au atras atentia si cerceii cu portative.

Alin Teglas are niste idei nonconformiste si foloseste tastatuile vechi ca sa creeze inedite obiecte, de la bijuterii si pana la genti. Brosele din taste pur si simplu m-au dat pe spate!

Alin Teglas are niste idei nonconformiste si foloseste tastatuile vechi ca sa creeze inedite obiecte, de la bijuterii si pana la genti. Brosele din taste pur si simplu m-au dat pe spate!

Bijuterii contemporane realizate de Alina Simion sunt atipice si pentru persoane extravagante. Arata foarte interesant cand le porti. Evident ca am incerc si eu un inel :)

Bijuterii contemporane realizate de Alina Simion sunt atipice si pentru persoane extravagante. Arata foarte interesant cand le porti. Evident ca am incerc si eu un inel 🙂

Ina Moisi s-a apucat de a manufactura bijuterii din plante uscate asa, dintr-o joaca, impreuna cu mama ei. Culorile sunt atragatoare, iar bijuteriile romantice.

Ina Moisi s-a apucat de a manufactura bijuterii din plante uscate asa, dintr-o joaca, impreuna cu mama ei. Si i-au iesit niste colectii inedite sub brandul Moisi, piese cu niste culori atragatoare si forme asimetrice, numai potrivite pentru a-ti scoate din anonimat tinutele.

Bijuteriile contemporane  create de Mihaela Ivana au fiecare in parte cate un mesaj. Alege piese a carei poveste rezoneaza cu a ta.

Bijuteriile contemporane create de Mihaela Ivana au fiecare in parte cate un mesaj. Alege piesa a carei poveste rezoneaza cu a ta. Viziteaza pagina ei de Facebook ca sa-i vezi creatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *