adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (6)

In Decoratiuni, Shopping

Lămpi pentru camera copilului și candelabre cu ornamente din sticlă pentru camere înalte

Marian Ghenu de la Yankee Land

Marian Ghenu de la Yankee Land

Mi-au atras atenția corpurile acestea de iluminat, mai ales că mulți m-au întrebat despre cele de tip candelabru, care s-ar potrivi pentru stilurile clasic, shabby chic sau eclectic. Le-am găsit la Ambient Expo. Ei bine candelabrele acestea au decorațiuni din sticlă și sunt destul de grele. În plus sunt mari, adică au un diametru între 50 și 80 de centimetri și înălțimea corpului, deci fără fir între 60 și 80 centimetri. Așa că nu prea merg la bloc, decât dacă e vreo locuință cu înălțimea camerei de trei metri. Să știi că atunci când le cumperi toate piesele sunt separat și va trebui să le montezi. L-am și fotografiat pe Marian de la Yankee Land, unde găsești aceste corpuri de iluminat, pentru că el mi-a spus cât de migăloasă a fost treaba. Ca să pună toate piesele la un singur candelabru i-a luat o oră. Dar și când îl montezi arată frumos.

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (2)

Pentru camera copilului și nu numai merită să iei în considerare lămpile din gips. E un material mai special, nu gips dintr-acela medical. Și grație acestui material, mat, ușor aspru la atingere, lămpile răspândesc o lumină plăcută, blândă, iar formele lor sunt adorabile. Mi-a plăcut cea cu pisici. E așa de simpatică! Dar Marian mi-a spus că mare succes a avut-o lampa sub formă de căsuță, mai ales pentru camera celor mici. Mai ai și lămpile în formă de îngeraș sau ceainic, care atunci când nu sunt aprise ai impresia că sunt obiecte de decor. De fapt asta a și fost ideea.

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (8)

Unde le găsești și cât costă? Așa mă enervează oamenii ăștia de la Yankke Land că n-au un site ca lumea să poți să le comanzi online, dar pe de altă parte îi înțeleg pentru că au peste 10.000 de produse, care se schimbă în fiecare sezon. Deci da, le găsești la Yankee Land care are și magazine în București pe Calea Dorobanților nr 172, la fostul Mario Plaza și English Cottage pe Șelari nr.4. Lustrele și candelabrele cu ornamente din sticlă costă între 2000 și 4000 lei, iar lămpile de masă sunt între 100 și 200 lei bucata, în funcție de model. Ah! Era să uit să-ți spun de abajurul gen lampion în formă de căsuță, poți să montezi un fir cu bec în el ca să-l faci corp de iluminat pentru camera copilului. Acesta costă 160 lei. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (11)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (1)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (3)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (4)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (7)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (10)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (9)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (5)

adelaparvu.com despre candelabre, lustre si lampi de la Yankee Land (6)

2 raspunsuri pentru Lămpi pentru camera copilului și candelabre cu ornamente din sticlă pentru camere înalte

  1. Ana spune:

    Lampa pisica si ceainic arata foarte bine:)

  2. Ana spune:

    Candelabrele sunt de vis, dar cum ai mentionat si tu la o casa pe masura, nu apartamente de bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *