Art Safari 2016, lucrari de Mirela Traistaru

In Artisti, artizani, handmade, Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea

Azi, sâmbătă 14 mai, pavilionului de artă Art Safari 2016 este deschis până la miezul nopții

Mergi cu familia și prietenii să vezi pavilionul de artă Art Safari 2016 pentru că vei avea parte de bucuria de-a descoperi lucrări frumoase, de la cele din perioada interbelică, lucrări dadiste scoase din arhiva muzeelor și până la piese de artă contemporană. Și nu doar că te pui la curent cu arta, dar sigur, cel puțin în picturile artiștilor contemporani vei găsi numeroase idei pentru a combina culorile, formule pe care să le aplici și la tine acasă. Pavilionul este organizat în Palatul Dacia, vizavi de BNR pe strada Lipscani nr.18-20.

Tot azi, în ultima zi, vei avea ocazia să vezi una dintre cele mai rar expuse picturi semnate de Nicolae Tonitza, un adevărat eveniment organizat cu sprijinul BCR. Expoziția este deschisă sâmbătă, începând de la ora 12 până la miezul nopții, adică ora 24, iar duminică, ultima zi de la ora 12 până la ora 21, așa că fă-ți program cultural de weekend și lasă-te purtat în lumea artei! Uite AICI pe site-ul artsafari.ro/program detalii despre program și bilete. Eu m fost în prima zi, dar am rămas fără baterie la telefon ca să mai fac și poze, așa că sigur mai merg încă o dată. Până atunci îți arăt o parte din lucrările pe care le-am postat pe Instagram. Sper să te inspire și pe tine!

Lucrari de Stefan Pelmus

Lucrari de Stefan Pelmus

Lucrari Felix Aftene sculptura si Mihai Tarasi colaj

Lucrari Felix Aftene sculptura si Mihai Tarași colaj

Lucrari de Traian Boldea

Lucrari de Traian Boldea

Sculptura Liviu Mocan

Sculptura Liviu Mocan

Lucrari de Mirela Traistaru

Lucrari de Mirela Traistaru

Lucrare de Gheorghe Ilea

Lucrare de Gheorghe Ilea

Lucrari de Maria Dermengiu

Lucrari de Maria Dermengiu (foto sus si foto jos)

Lucrari de Maria Dermengiu

Un raspuns pentru Azi, sâmbătă 14 mai, pavilionului de artă Art Safari 2016 este deschis până la miezul nopții

  1. Oli spune:

    Buna Adela, primesc periodic. Noile tale publicatii , si e o adevarata placere sa vad mereu , noi creatii., interiorism original , idei care ma inspira , in acelasi timp ptr casa pe care o renovez de ceva timp.Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *