adelaparvu.com despre Mobila Dalin UNTOLD 2016 (3)

In Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea

Mobila Dalin colorează cu motive etno festivalul UNTOLD

Dacă te numeri printre cei 70.000 de participanți ai festivalului UNTOLD, care are loc până pe 7 august la Cluj-Napoca, sigur vei remarca piesele de mobilă colorate, tapițate cu imprimeuri ce reinterpretează motivele tradiționale românești. Ei bine, află că ele sunt create special de Mobila Dalin cu ajutorul designerul Mihai Grama pentru acest festival, considerat unul dintre cele mai mari show-uri de muzică și lumini din Europa, pe scenele căruia sunt nume sonore din industria muzicală internațională. Mobila Dalin este unul din partenerii de la UNTOLD 2016 și și-a propus ca prin amenajarea culiselor de la Sala Polivalentă din Cluj_napoca să le ofere artiștilor străini un strop de tradiție românească contemporan reinterpretată. Astfel, artiști precum Afrojack, Armin Van Buurn, Dmitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar, Scooter și mulți alții se vor relaxa și delecta înainte și după spectacole într-o ambianță colorată și confortabilă concepută de Mobila Dalin.

adelaparvu.com despre Mobila Dalin UNTOLD 2016 (2)

Și dincolo de culiselor scenelor, unde au acces doar celebritățile și personalul tehnic, Mobila Dalin împreună cu designerul Mihai Grama au conceput pentru spectactorii de la UNTOLD în Parcul Central din Cluj-Napoca, Cortul Românesc. Aici pe fotoliile LiVE spectatorii veniți din străinătate se vor familiariza cu bucățică de cultură românească, atât prin prezența tapițeriilor cu motive folclorice stilizate, cât și cu preparate culinare tradiționale. Și cine își dorește să și câștige unul dintre fotoliile expuse, poate avea șansa aceasta, dacă participă la concursul derulat pe perioada festivalului, concurs sugestiv denumit „Îți place? Poate fi al tău!“, derulat pe pagina de Facebook/MobilaDalin, plus alte premii precum tricouri imprimate cu motive etno.

adelaparvu.com despre Mobila Dalin UNTOLD 2016 (1)

Mobila Dalin, producător român de mobilă de la Reghin, județul Mureș, cu o fabrică în care lucrează 270 de angajați, s-a făcut un nume remarcat după fructuoasa colaborare cu Mihai Grama, practic designerul de casă al ambițiosului fabricant, care și-a propus să capteze nu doar atenția publicului românesc, ci și a celui occidental. În acest sens, pe lângă participările la evenimentele organizate peste graniță, Mobila Dalin este unul din partenerii fideli ai evenimentelor culturale precum Festivalul Internațional de Film NexT, TIFF, Festivalul George Enescu, Food Street Festival, Festivalul de Film Transilvania.. Mobila Dalin cu sloganul său „Enjoy Living“ și-a propus să aducă în mijlocul publicului culoare, confort și bucurie, iar la UNTOLD cu siguranță a reușit asta. Deci, dacă mai ești la festival, nu uita de concurs și nu uita să testezi mobila Mobila Dalin, una 100% Made in Romania!

p.s. Iar dacă nu ești interesat de festival, cel puțin vei vedea în imagini, în premieră acest fotoliu, plus o parte din noua colecție care completează seria denumită EthnoCentric.

adelaparvu.com despre Mobila Dalin UNTOLD 2016 (3)

adelaparvu.com despre Mobila Dalin UNTOLD 2016 (4)

adelaparvu.com despre Mobila Dalin UNTOLD 2016 (5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *