adelaparvu.com despre Visuri la cheie, sezonul III, ProTv anul 2016

In Romania Mea

Din 14 septembrie începe emisiunea Visuri la cheie la ProTv

Încă suntem la filmări, mai avem case de finalizat, dar cele pe care le-am renovat deja le vei putea vedea începând din 14 septembrie 2016 la ProTv. În fiecare miercuri, după Știrile ProTv, începând cu ora 20,30 vei putea viziona, alături de toată familia ta, poveștile emoționante ale unor oameni care ne-au impresionat profund. Vei descoperi oameni care au ajutat mereu pe cei de lângă ei, oameni care s-au cufundat în suferință și nu mai aveau speranțe, dar și oameni care nu s-au lăsat învinși de greutăți și ne demonstrează că viața merită trăită indiferent de provocările pe care le întâlnim pe drum. Dragoș Bucur este liderul echipei Visuri la cheie și el ne-a mobilizat să fim creativi, să venim cu soluții ingenioase și să aducem bucurie și o viață mai bună celor selectați a fi ajutați în sezonul trei al emisiunii.

Alături de arhitecții Alina Vîlcu, Omid Ghannadi, Dragoș Isăcescu am încercat să-i surprindem plăcut pe membrii famiilor la care am ajuns. Constructorul Florin Brînzan și echipa sa au fost cei care au pus în practică ideile noastre și s-au zbătut să facă totul cât mai bine posibil în timpul scurt alocat de către Dragoș Bucur.

adelaparvu.com despre Visuri la cheie sezonul III, ProTv 2016De la stânga la dreapta: Dragoș Isăcescu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi, Alina Vîlcu

Emisiunea Visuri la cheie nu este doar despre case sau doar despre oameni și în niciun caz nu e un show tv. Este realitatea, cu bune și cu mai puțin bune, cu viața așa cum o trăiesc semeni de-ai noștri. Nu avem vreun scenariu, reacțiile noastre nu sunt regizate, iar casele sunt renovate cu materiale de construcții, finisaje, mobilă și decorațiuni de la sponsorii noștri Dedeman, Casa Rusu, iar lucrările sunt asigurate de către Groupama. Sunt zeci de oameni care muncesc la fiecare renovare, începând de la cei pe care-i vei vedea în emisiune și terminând cu voluntarii și alți oameni de bine care și-au oferit sprijinul în spatele anonimatului.

Scopul emisiunii este unul simplu, direct și din inimă: ajutându-ne unii pe alții vom putea fi mai fericiți! Nu pot să-ți redau în cuvinte cât de minunat este să ajungi la finalul unui proiect și să vezi cum oamenii se trasformă, cum crisparea de pe chipul lor dispare, făcând loc zâmbetelor. Sunt oameni de la care am învățat multe, de la modestie la umilință, de la suferință la demnitate. Sunt oameni care după ce au fost ajutați s-au oferit să ajute la rândul lor.

De fiecare dată am primit câte o lecție, dar cert este că Visuri la cheie te face să-ți dorești binele nu doar pentru tine, ci mai ales pentru cei de lângă tine. Trebuie să visezi, trebuie să speri, trebuie să crezi că se poate mai bine, mai adevărat, mai frumos. Să nu te lași niciodată învins, indiferent de greutăți, ci să ai puterea să vezi dincolo de suferință că viața merită trăită, că merită din puținul pe care-l ai să dai și altora și atunci când crezi că nu ai nimic de oferit, gândește-te că o vorbă bună spusă din inimă face minuni, că ajutorul tău poate fi muncă de voluntariat, că atunci când ai puterea să-i ajuți pe alții aflați mai în nevoie față de tine, fericirea îți va umple sufletul. Și toți oamenii își doresc să fie fericiți, dar de cele mai multe ei cred că asta înseamnă să ai lucruri sau să posede bani. Nu, fericirea te cuprinde atunci când realizezi că lucrurile cele mai simple din lume contează cel mai mult: să ai grijă de familia ta, să-ți respecți aproapele, să-i ajuți pe cei de lângă tine.

Oamenii pe care-i vei vedea în emisiunea Visuri la cheie sunt șocați nu de casa în sine, de amenajările pe care le facem, ci de faptul că au fost ajutați! Românii au uitat să se ajute unul pe altul, au uitat atât de mult, încât nu le vine să creadă că există pe lumea asta cineva care le poate bate la ușă și să le ofere un sprijin necondiționat. Partea bună este că nu toți românii sunt așa, iar cei care nu au uitat de spiritul prieteniei, nu au uitat să fie altruiști și să le pese de cel de lângă ei ne-au scris ca să ajutăm familiile pe care le vei vedea în emisiune. Visuri la cheie și-a propus să reînvie acest sentiment de comunitate, de ajutor reciproc, sentiment care zace în noi toți și căruia trebuie să-i dăm voie și să-l încurajăm să se materializeze.

După fiecare episod, am să-ți postez pe blog reportajul despre casa prezentată la ProTv și am să-ți povestesc perspectiva noastră, a celor care am fost acolo și ne-am bucurat că am putut fi de ajutor.

adelaparvu.com despre Visuri la cheie, sezonul III, ProTv anul 2016

Mulțumesc încă de pe acum tuturor celor care mi-au scris și care și-au oferit ajutorul, mulțumesc în avans tuturor celor care știu că vor dori să doneze pentru familiile greu încercate despre care vor afla din emisiune. Mulțumesc tuturor celor care cred în oameni și în puterea lor de-a schimba lucrurile în bine. De aia Visuri la cheie spune simplu, dar ferm: Crede în oameni! Crede că cineva pe lumea asta te poate ajuta fără să-ți ceară nimic în schimb! Din 14 septembrie la ProTv și pe voyo.ro, începând cu ora 20,30 ai tot ce trebuie ca să crezi că se poate să fii fericit atunci când te dedici celor de lângă tine!

6 raspunsuri pentru Din 14 septembrie începe emisiunea Visuri la cheie la ProTv

  1. Stela spune:

    Am sa urmaresc emisiunea pentru a folosi pe viitor idei de amenjare a casei mele.

  2. nipoco spune:

    exista formatul acesta in sua, e f bn ca-l putem realiza si noi,si ar fi bn daca protv-ul l-ar putea da in reluare dimineata la o ora rezonabila (9 de ex)

  3. Adina spune:

    Abia astept sa inceapa emisiunea.

  4. Nicu spune:

    Bună Adela,

    Ajută-ma cu contul bancar al familiei din prima emisiune a acestui sezon.

    • Adela Parvu spune:

      Buna Nicolae! Nu am așa ceva, dar îți pot oferi o adresă de mail unde să le scrii și să intri în contact cu ei. E adresa de mail a cumnatului lor, adică aceasta pgigi@yahoo.com. Îți mulțumesc din suflet pentru că te-ai gândit să-i ajuți! Mulțumesc din suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *