Camera englezeasca

In Case, Design Interior

Au reușit să aibă casa visată după 17 ani

Am avut și eu în tinerețe momentele mele de descurajarare în privința casei proprii. De multe ori îmi spuneam că nu-mi voi permite niciodată casa visată și eram necăjită pentru că nici măcar nu-mi doream ceva utopic sau de neatins. Nu visam la vilă sau palat, ci doar la o locuință luminoasă de bloc. Asta până când am dat peste o persoană mai înțeleaptă care mi-a spus că n-ai cum să treci de la camera părinților direct în propria ta locuință, că mai stai și cu chirie, că mai acumulezi experiență, poate și slujbe mai bine plătite, și apoi, la un moment dat, mă voi muta la bloc, iar către pensie voi avea parte și de casa mult visată. Nu știu cum se face, dar am înțeles atunci zicala aia cu să te întinzi cât ți-e plapuma. N-am mai fost descurajată, ci m-am liniștit și am început să fac schița casei pe care o voi avea către vârsta pensionării. Ei bine, de aceea mi-a plăcut casa asta pe care ți-o prezint pentru că este materializarea unui vis din tinerețe, un vis pe care l-au desenat pe o bucată de hârtie Douglas și soția lui Kim.

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (27)

Kim Nichols proprietara casei

Kim Nichols proprietara casei

Amândoi sunt pasionați de bricolaj, restaurat și reciclat. Dacă ea este preocupată mai mult de tot ce ține de casă, el meșterește la mașini vechi. Cert este că nu și-au permis să aibă dintr-o dată casa visată, însă nu s-au lăsat. Am avut-o în 1995, după douăzeci de ani trăiți în altă locuință. Era exact așa cum și-o imaginaseră ca arhitectură. S-au mutat în noua lor casă la șase luni după ce aceasta a fost ridicată, ceea ce înseamnă că nu era gata. Și chiar că nu era, dar de atunci o modifică încontinuu. Multe lucruri le-au făcut cu mâna lor, chiar dacă aveau serviciu cu normă întreagă. De ce? Pentru că doar în acest fel au putut să-și pună în aplicare ideile fără să-i coste prea mult. Când ai bugetul limitat muncești la cuibul tău fără presiune, dar cu drag. Dar ce și-au dorit? O casă rustic elegantă cu iz francez, un loc cald și primitor, încăperi luminoase și pline de obiecte vechi. Douglas și Kim, pot spune acum că ar fi completă, deși Kim încă mai face mici ajustări în funcție de sezon, dar cel puțin s-a oprit la faza de decorațiuni în casa lor din Buford, Georgia.

Camera asta e un fel de living de vara

Camera asta e un fel de living de vara

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (3)

Mi-a plăcut de Kim pentru că n-a ezitat nicio clipă să facă tot ce-i stă în putere să-și creeze casa visurilor ei. Nu s-a dat în lături nici de la a vopsi singură pereții sau mobila ori de a bricola prin casă. Și ce dacă mai greșea la început una alta? Experiența o capeți doar încercând. Și a fost și inspirată să fotografieze toate aceste transformări. Acum are un blog interesant unde poți vedea cum arăta casa înainte. Îți și spune cum a schimbat și ce. Casa este una generoasă, ai să vezi, cu un interior de circa 371 metri pătrați. Are pe lângă bucătărie, sufragerie și living încă trei dormitoare și patru băi (din care una este de serviciu). Ei bine, acesta este locul ei de joacă. Fiecare cameră suferă modificări ingenioase – mută mobila, mai reașează obiectele și e foarte straniu, dar atunci când vezi imagini inițiale realizezi că mărunțișurile chiar contează. Oricum, te-ai prins, da? Ai un vis nu renunța la el, ci zi de zi mai adaugă ceva la el, îmbunătățește-l ca să fii pe gata să-l pui în aplicare când i-o veni timpul. Uite, poate găsești idei și aici în casa lui Kim. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (10)

In stanga e sufrageria care mai are o usa catre bucatarie, in dreapta e camera englezeasca

In stanga e sufrageria care mai are o usa catre bucatarie, in dreapta e camera englezeasca

Sufrageria formala pentru oaspeti

Sufrageria formala pentru oaspeti

DIn sufragerie se vede camera englezeasca, iar in dreapta e usa catre bucatarie

DIn sufragerie se vede camera englezeasca, iar in dreapta e usa catre bucatarie

Camera englezeasca

Camera englezeasca

Camera englezeasca

Camera englezeasca

Bucataria, in fundal se vede usa sufrageriei

Bucataria, in fundal se vede usa sufrageriei

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (5)

Vedere din bucatarie catre living

Vedere din bucatarie catre living

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (18)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (20)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (19)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (21)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (25)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (26)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (23)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (24)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (14)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (15)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (17)

adelaparvu.com about Douglas and Kim Nichols house, Foto Houzz (16)Sursa foto: Houzz

Un raspuns pentru Au reușit să aibă casa visată după 17 ani

  1. […] când cei doi, părinții a trei copii care deja își luaseră zborul de acasă, s-au decis să-și facă locuința visurilor lor și au cumpărat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *