adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (6)

In Mobila, Romania Mea, Shopping

Mobilă rustică produsă la noi în țară în stil alpin elvețian

Am rămas plăcut impresionată de această nouă colecție de mobilă rustică produsă în Câmpeni, județul Alba. Cu motive tipic alpine elvețiene, de la cele zoomorfe (cu animale) la cele vegetale (în special brazi), am aflat că românii noștri fac de ani de zile piese pentru chalet-urile elvețiene. Fabricată din lemn moale de brad sau molid mobila asta se poate sculpta mai ușor, iar cu ajutorul baițurilor se pot obține culori plăcute ale mobilierului, dar i se păstrează aspectul natural, fibra lemnoasă fiind vizibilă. Evident se folosesc pentru protecție și lacuri, dar nu le sesizezi pentru că sunt mate și nu lucioase.

adelaparvu.com despre mobila in stil alpin elvetian, Maria Production (4)

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (1)

Arată grozav mobila asta și zău că aș vedea-o și în pensiunile de la noi sau în unele case rustice de la țară, dar am aflat că noi românii nu prea ne dorim mobilă rustică acasă. De aceea cei de la Maria Production, care fac piesele de față, spun că s-au concentrat să studieze temele decorative din Elveția și Austria de unde primesc cele mai multe comenzi. La cerere pot face și cu motive românești, mai trebuie doar să primească comenzile de la noi în acest sens. Până atunci te las să vezi ultima lor colecție prezentată la târgul BIFE SIM 2014 și te invit să le vezi și site-ul mariaproduction.ro. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre mobila in stil alpin elvetian, Maria Production (5)

adelaparvu.com despre mobila in stil alpin elvetian, Maria Production (1)

adelaparvu.com despre mobila in stil alpin elvetian, Maria Production (3)

adelaparvu.com despre mobila in stil alpin elvetian, Maria Production (2)

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (5)

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (7)

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (4)

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (8)

adelaparvu.com despre mobila pentru cabane, mobila in stil alpin elvetian Transilvania Production (6)

12 raspunsuri pentru Mobilă rustică produsă la noi în țară în stil alpin elvețian

 1. Brindusa spune:

  Îmi place enorm, nu am cuvinte… O canapea de lemn avem şi noi de gând să avem în sufragerie, în locul colţarului de acum, care nu mai e prea comod. Ne place mult lemnul şi dorim să avem un aer mai rustic în căsuţa noastră. O va face soţul meu, iar eu voi adăuga o saltea şi perne din belşug, ca să fie comodă… 🙂 De-abia aştept!

 2. Laur spune:

  Adela, de cate ori fac comanda ptr cate ceva ptr casa de la tara, achit si astept livrarea, vine si e-mailul de la tine cu chestii asemanatoare dar excelente… De acum incolo o sa iti scriu inainte sa comand…

 3. Ovidiu spune:

  Arata interesant, sper sa prinda si la noi mobila rustica ! Chiar o sa le spun alor mei, care vand mobila si vor sa faca si ceva productie sa incerce cu acest gen, sunt sanse reale sa fie foarte cautat in cativa ani…parerea mea !

 4. alex spune:

  cum să nu vreau așa ceva??? 😀 eu una abia aștept să mă mărit și să ne ajute Dumnezeu să avem o căsuță cu așa ceva în ea…pe mine și pe prietenul meu ne fascinează vechiul, de la mobilă și până la chiar și o mică piesă de decor pe stil vechi…mai ales lemnul și chiar și porțelanul (ai mei au lucrat la fabrica de porțelan)…waw.. 😀 <3

 5. Apusenii spune:

  Eu chiar nu vreau asa ceva, dupa ce am vazut cioturile ramase din padurile de odinioara din Apuseni. Da, da, chiar langa Campeni. Putina chibzuinta n-a stricat nimanui. Si mai mult respect pentru natura, ca ne suporta.

  • Mihaela spune:

   Exact aceasta este si problema mea 🙁
   Imi place cum arata mobila, dar nu mi-as cumpara-o din motivele expuse de tine mai sus.

 6. Superbe imagini, le-am apreciat din toata inima. Iar mobilierul acesta din lemn ar merge de minune intr-o camera in care troneaza un semineu din piatra naturala, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *