adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (11)

In Mobila, Romania Mea

Dormitoare din lemn masiv de la Biomobila Suceava

Te-ai fi gândit că mobila din dormitor îți poate influența calitatea somnului? Ei bine, Ovidiu și Mady Ișan, proprietarii mici fabrici de mobilă Biomobila din județul Suceava, s-au gândit la asta dintr-o perspectivă personală. Copilul lor este unul sensibil și au aflat că o parte din alergiile de care suferă sunt și din cauza substanțelor emise de produsele (în special adezivi) din componența mobilierului. Ți-am mai scris AICI și AICI despre mica fabrica de mobilier din lemn masiv Biomobila, pentru că știi că-mi place să susțin orice întreprindere locală și orice inițiativă privată, dar ca și noutate vreau să te anunț că în 2018 soții Ișan s-au gândit să ofere și piese de serie, respectiv dormitoare cu piese de la paturi, noptiere, comode, măsuțe de toaletă la dulapuri. Toate făcute din lemn masiv de stejar, finisate cu produse nontoxice și cu adezivi nontoxici.

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (8)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (10)

Mai jos vei vedea un prim model de serie, denumit ArtDeco, unul care realizat integral din stejar masiv finisat cu ceară și ulei cerat, produse fabricate din componente naturale și certificate ca având un grad foarte mic de emisii de substanțe volatile. Deși imaginile poate nu sunt dintre cele mai comerciale și atragătoare, mobila este de calitate, iar cine a fost la târgul de mobilier BIFE din Capitală s-a putut convinge. Așa că dacă te știi sensibil la formaldehide și îți dorești un mobilier de dormitor care să nu-ți afecteze calitatea somnului, apelează cu încredere la Biomobila. Poți să afli despre ei pe site-ul lor biomobila.ro, să-i urmărești pe pagina de Facebook/Biomobila, iar pentru comenzi să-i contactezi pe mail contact@biomobila.ro și la telefon 0720.569.497 (Mady Ișan). Vezi că cei doi soți se ocupă de toate aspectele mici afaceri, așa că din experiență îți spun, să ai răbdare și încredere că-ți vor furniza piese de mobilier de calitate. Sper să-ți prindă bine informația aceasta!

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (6)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (7)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (5)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (9)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (1)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (4)

adelaparvu.com despre dormitoare din lemn masiv de stejar, Biomobila Suceava, Romania (11)

4 raspunsuri pentru Dormitoare din lemn masiv de la Biomobila Suceava

 1. Igor spune:

  Ma bucur foarte mult ca a venit și rândul lui Ovidiu sa scrii despre el! Creează și produce niște piese de o calitate deosebita. Am acasă piese de la Biomobila. Sincer, impresionează. Pentru mine a fost important faptul ca Biomobila este o întreprindere sociala. Ajuta oamenii marginalizați de societate sa se reintegreze. Respect.
  Recomand cu caldura!

 2. Aurel spune:

  Facebook/Biomobila not found
  Cum contactam firma din Suceava?

 3. Mobilisti spune:

  Foarte bun articolul.
  Insa nu ati publicat nici o estimare de pret, ca sa isi dea fiecare seama despre costurile pe care le implica mobilierul din lemn masiv.

  Felicitari pentru articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *