adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (80)

In Case, Design Interior, DIY/ Inainte si dupa, Romania Mea

Casa lui Mery din emisiunea Visuri la cheie de la ProTV

A fost copleșitor pentru echipa Visuri la cheie proiectul de renovare și modernizare al casei familiei Mihai din Jilava, dar cu ajutorul meșterilor, voluntarilor și sponsorilor Dedeman, Mobila Casa RusueMag am reușit să materializăm dorințele lor. Fetița soților Angie și Anghel în vârstă de opt ani și jumătate ne-a oferit o adevărată lecție de viață și anume că fiecare clipă contează, că trebuie să ne bucurăm pentru cele mai simple experiențe pe care le trăim și că trebuie să luptăm ca să ne învingem greutățile. De la o simplă durere de cap, în urmă cu mai bine de 4 ani, Mery a ajuns să fie diagnosticată cu tumoase pe creier să fie operată și să-și petreacă anii din frageda-i copilărie prin spitale. Pentru ca părinții ei să-i poată asigura tratamentele necesare și ca să o salveze au vândut tot ce avea mai de valoare din casă și s-au împrumutat de unde au putut și acum mai plătind în rate mici, dar constante banii pe care trebuie să-i returneze. Din veniturile familiei de circa 1500 lei aproape o treime se duc lunar pe medicamentele necesare fetiței. Și cu toate acestea, în urmă cu un an de zile, la dorința lui Mery soții Mihai au avut curajul să mai facă un copil. Fetița și-a dorit tare mult o surioară sau un frate, iar acum o are alături pe micuța Alina, pe care o iubește nespus de mult.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (16)Întâlnirea cu Mery și familia ei a fost emoționantă pentru toți!

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (13)

Casa în care locuiesc este a familiei lui Anghel și aici în fundul curții au reușit să-și facă singuri două camere, o baie și o bucătărie. Din nefericire, din lipsa banilor, au ajuns să locuiască într-o singură cameră pentru că nu avea decât o sobă și nici nu și-ar fi permis mai mult. Iar când nu ai căldură în casă mucegaiul și umezeala invadează zidurile. A doua cameră pe care soții Mihai visau să o amenajeze pentru Mery a ajuns să fie una total neprielnică pentru locuire din cauza umezelii. În plus, încăperea are dedesubt o pivniță, iar chepengul care făcea accesul către ea nu permitea prea multe soluții pentru o eventuală transformare. Baia și bucătăria erau total neîncălzite, iar pe timp de iarnă chiar și Angie, mama fetelor reușea cu greu să gătească îmbrăcată cu mai multe rânduri de haine din cauza frigului. Ne-a impresionat însă curățenia exemplară din casă și din grădină. Angie ne-a mărturisit că obișnuiește să folosească lunar litri întregi de spirt pentru a ingieniza suprafețele și obiectele. Mery are imunitatea scăzută și orice microb îi poate fi fatal. Pentru a-i asigura un meniu alimentar cât mai natural, proaspăt și fără conservanți fetiței, soții Mihai cultivă legume și cresc păsări de curte.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (50)Așa arăta camera familiei Mihai. Aici dormeau cu toții, în singura camera încălzită, adică acolo unde aveau soba.

Cu atâtea probleme e clar că familia Mihai merita ajutorul echipei Visuri la cheie, iar pentru noi, cei din echipa creativă a fost o mare provocare să găsim soluții pentru fiecare nevoie. Și era de la sine înțeles că aceste nevoi nu erau unele obișnuite. Cum s-a procedat? Am luat în calcul și ceea ce și-au dorit și anume extinderea spațiului de locuit, dar înainte de toate asigurarea unui confort civilizat. Arhitecții Andrei Samoil și Alina Vîlcu au reorganizat spațiile și au prevăzut mansardarea podului. Toate instalațiile au fost refăcute, iar casa a fost dotată cu centrală termică pe lemne pentru ca fiecare încăpere să beneficieze de căldură. Dacă inițial camera lor cu sobă era delimitată de un al doilea rând de zid cu geam față de hol, acum el este desființat, iar livingul extins. În locul sobei, care a fost demontată, s-a creat locul pentru scara ce urcă la mansardă. A doua cameră, cea cu mucegai și chepeng a devenit sala de kinetoterapie, bucătăria și baia au fost păstrate, dar modernizate, iar la mansardă au fost configurate două dormitoare – cel matrimonial și camera lui Mery.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (12)Podul așa cum arăta înainte de a fi mansardat. Arhitectul Andrei Samoil a cercetat spațiul îndeaproape.

Fetița trebuie supravegheată pentru că se mișcă greu, așa că la parter este zona de zi, iar la etaj zona de noapte. Pe timpul zilei toată familia stă împreună la parter, iar seara urcă toți pentru a dormi. În acest mod părinții o pot avea mereu în vizor pe Mery, dar și pe Alina, fetița lor cea mică.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (1)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (11)Magazia lipită de casă  înainte de renovare.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (9)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (10)După renovare, în locul magaziei a fost creat un loc de terasă, perfect și pentru zilele de vară ca loc de joacă pentru fetițe.

Acum, hai să-ți spun despre cum echipa Visuri la cheie a ales soluțiile existente de amenajare. Bucătăria Angie și-a dorit-o încălzită, dar neapărat ușor de curățat, un mediu aspetic. Așa că a fost aleasă o mobilă albă și finisaje foarte deschise la culoare pentru ca Angie să poată ține sub control curățenia. Mobila realizată pe comandă de Casa Rusu are sistem push, adică fără mânere și e de ajuns să fie împinse fețele dulapurilor sau sertarelor pentru ca acestea să se deschidă. Electrocasnicele sunt încorporabile, cu excepția frigiderului. A fost creat și un loc de masă pentru toată familia, iar acum spațiul este încălzit grație centralei termice și prezenței caloriferului. În bucătărie a fost instalat și un ecran video pentru ca Angie să-și poată supraveghea fetele care preferă să se joace în camera de kinetoterapie.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (14)Bucătăria, zona ferestrei, în faza în care veniseră deja voluntarii, deci era parțial golită de obiecte.
adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (7)Bucătăria, zonei ferestrei, după renovare.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (8)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (20)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (21)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (43)Bucătăria după renovare. Într-unul dintre dulapuri a fost creat un loc de depozitare al ustensilelor și soluțiilor pentru curățenie.

Holul casei a fost eliberat și în capăt a fost montată mașina de spălat haine și boilerul, mascate de o ușă armonică. De asemenea, acolo există și spațiu de depozitare. În dreapta acestui loc pentru mașina de spălat se face accesul în baie.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (40)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (4)Pe hol a fost creat un panou unde echipa a scris gândurile și mesajele către Mery.

În baie au fost montate o cadă și o cabină simplă de duș. De ce? Pentru că lui Mery îi este mai ușor să pășească în cădiță, iar pentru fetița cea mică e mai bine să existe cadă. Blatul pentru chiuvetă a fost configurat mai lat pentru că este o casă preponderent de fet, nu-i așa? Da, există și taburete aici ca să le fie mai ușor tuturor în cazul în care Mery obosește sau Angie vrea să-și supravegheze fetele când acestea se îmbăiază. Vasul wc este suspendat și are rezervor îngropat și nu întâmplător. Astfel, în lipsa țevilor pe care se adună praful și care sunt greu de curățat, totul poate fi foarte ușor și repede igienizat.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (41)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (17)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (42)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (18)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (19)
adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (3)Baia după renovare.

Livingul familiei este separat sugestiv de zona holului de la intrare cu un paravan din elemente mobile. Dacă vreu, e ca un soi de oblon cu lamele montate pe verticală. Culoarea verde inspiră sănătate, natură, iar tapetul negru din spatele locului de tv aduce profunzime într-o cameră modestă ca dimensiuni. Canapeaua de aici este extensibilă pentru că la nevoie Mery poate dormi aici cu mama sau dacă le vine cineva în vizită există locuri suplimentare de dormit. Mobila are o alură contemporană, curată, debarată de ornamente. Corpurile de iluminat cu abajururi vin să filtreze lumina, să o facă mai blândă, iar tablourile și plantele verzi vin să mai anime ambianța.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (25)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (30)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (31)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (26)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (6)Livingul familiei Mihai după renovare.

Camera de kinetoterapie se află tot la parter și nu este separată de ușă tocmai pentru a facilia accesul lui Mery aici. O parte din cameră a fost sacrificată pentru configurarea scării interioare. Chepengul existent inițial sub fereastra camerei a fost mutat sub scară. Acum, accesul în pivinița de sub cameră se face pe ușa culisantă care separă încăperea de scară. Practic fetele sunt ferite să aibă de-a face cu pivinița. Desigur că această camera a fost izolată atât la nivelul pardoselii, cât și la exteriorul zidurilor pentru ca umezeala și implicit mucegaiul să fie eliminate. Aici a fost instalat un spalier și echipamentele necesare pentru exercițiile lui Mery. De acum încolo kinetoterapeutul ei, Bogdan Racoviță, va putea veni la Mery acasă pentru a o ajuta. Șansele pentru a se recupera fizic sunt mai mari acum pentru că înainte soților Mihai le era greu să ajungă la un centru specializat cu fetița lor.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (44)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (38)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (22)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (23)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (39)În ultima imagine ușa culisantă din camera de kinetoterapie maschează locul chepengului de sub scară. De acolo se face accesul în pivniță.

La etaj, fostul pod a fost completat transformat. Acum există două dormitoare. Primul, situat în capătul scărilor nedelimitat cu ușă, este al părinților. Astfel, ei pot să audă cu ușurință ce se întâmplă la parter în cazul în care au treabă la etaj, iar una dintre fete este jos. Aici locul pentru haine este frumos mascat cu o ușă, dressingul fiind practic o mică încăpere separată. Din dormitorul părinților se trece în camera lui Mery. Acest traseu a fost gândit astfel pentru ca Mery să fie mereu sub supravegherea părinților. Între patul matrimonial și peretele comun cu încăperea lui Mery este situat pătuțul Alinei.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (27)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (46)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (28)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (29)În lateral stânga este accesul către dressing mascat cu o ușă din PAL alb lucios.

Camera lui Mery a fost prioritară pentru echipa Visuri la cheie. Ea a fost gândită ca un spațiu multifuncțional – loc de studiu, de joacă, de dormit și de depozitare. Sub panta acoperișului au fost montate dulapurile și patul, iar în zona mai înaltă locul de birou care beneficiază de lumină naturală, grație unei ferestre generoase. În zona de birou caloriferul a fost mascat, iar pentru asigurarea distribuției bune a căldurii masca de calorifer prezintă fante atât pe fața corpului randiant, cât și în blatul de birou. Pe peretele liber a fost creat un trafor uriaș după desenulexistent inițial în camera familiei Mihai.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (32)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (33)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (37)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (45)

Traforul realizat din PAL de către Casa Rusu după proiectul arhitectei Alina Vîlcu a fost lăsat intenționat alb pentru ca Mery să-l picteze în ce culori dorește ea. Practic a fost gândit ca un model tridimensional dintr-o carte de colorat. Și pentru a I se accentua caracterul tridimensional, în spatele traforului au fost instalate benzi LED, care luminează întregul ansamblu. Este o casă luminoasă, confortabilă și caldă la propriu. Cu toții am pus mult suflet pentru ca aici visul lui Mery de-a crește mare și frumoasă ca o prințesă să se împlinească!

Și pentru că mulți dintre voi mi-ați trimis mesaje în care ați spus că vreți să ajutați familia Mihai vă dau mai aici contactul pentru a dona obiecte, jucării și alte bunuri, la fel și conturile în care puteți face donații în bani pe numele ei:

Pentru donații de obiecte, jucării, alimente și alte bunuri pentru familia lui Mery îl puteți contacta pe Daniel Bujorean de la Fundația Hospice Casa Speranței, telefon 0733.553.402.

Pentru donații în bani CONT UMANITAR (nu se percep comisioane la depuneri) DESCHIS LA BCR
MIHAI MARIA – CONT IN LEI: RO65RNCB0670126021860001; CONT IN EURO: RO38RNCB0670126021860002.

Dacă vrei să vezi emisiunea în reluare o poți viziona pe protvplus.ro sau pe voyo.ro, iar AICI poți afla ultimele noutăți despre familiile selectate. Crede în oameni! Împreună ne putem face viețile unii altora mai ușoare!

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (36)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (35)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (47)Aici poți vedea diferența dintre trafourile cu luminile LED din spate stinse și apoi cu LED-urile aprinse.

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (34)

adelaparvu.com despre casa familie Mihai din Jilava, casa lui Mery, emisiunea Visuri la cheie, sezon I, ProTV (5)

 

44 Responses to Casa lui Mery din emisiunea Visuri la cheie de la ProTV

 1. Alina spune:

  Foarte frumos! Felicitari intregii echipe!!
  Adela, te rog spune-mi ce ati pus pe peretele din dormitorul matrimonial (cum urci pe scari in stanga) pentru ca arata de-a dreptul minunat! Merci!

 2. Mara Maria Viorel spune:

  faceti un lucru senzationaaaal, care merita toata lauda si consideratia noastra!!! Bravo, oameni buni.

 3. Alina spune:

  Wow, super idee!! Multumesc mult si felicitari inca o data!! 😀

 4. ionut spune:

  Felicitari si pentru acest episod emotionant!!! Ati adus un pic de bucurie si in familia aceasta greu incercata 🙂

 5. Daniela spune:

  S-a rezolvat si problema cu igrasia care pornea din beci?

 6. Adela, este minunat ceea ce ati facut si faceti pentru acesti oameni…Felicitari!

 7. sebia spune:

  FELICITARI!

 8. […] Adela Parvu A fost copleșitor pentru echipa Visuri la cheie proiectul de renovare și modernizare al casei […]

 9. silvia spune:

  Cea mai emotionanta emisiune de pana acum. Ma bucur de postarea ta, acum vad mai limpede ce ati creat, in emisiune atentia mi-a fost complet acaparata de micuta Mary si familia ei, dar si de voi oameni buni,lacrimile voastre au fost si lacrimile mele. Felicitari pentru inca o reusita!

 10. Iunona spune:

  Felicitari pentru aceste proiecte. Cand spun proiecte, ma gandesc deopotriva la aspectul umanitar, dar si la ideile de amenajare. Fie ca bucuria pe care o aduceti in sufletele acestor oameni, sa se reverse inzecit in vietile voastre.

 11. Daniela spune:

  Felicitari Adela si echipei de la Visuri la cheie !! Sa fiti sanatosi cu totii sa puteti ajuta cat mai multe persoane cu astfel de probleme!
  Cu Lumina si Iubire,
  Daniela 🙂

 12. RUXANDRA spune:

  BRAVO! FELICITARI!
  Totul este minunat.

 13. Dana spune:

  Casuta este bine proportionata, aranjata cu bun gust si pare confortabila. Ati facut o treaba foarte buna Adela, felicitari!

 14. Mirela spune:

  Felicitari echipei ,si in mod special tie Adela care ne trimiti poze de la emisiune.Pot sa spun ca vad ca va lasati acolo o particica din sufletul vostru,bravo,sunteti oameni frumosi la suflet.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze munca voastra si familiile voastre cu sanatate si multa bucurie si pe mai departe.

 15. Luiza spune:

  Adela, de 4 saptamani incoace imi aranjez programul astfel incat seara de miercuri sa o petrec acasa urmarind emisiunea si e o adevarata placere sa va vad. Sunteti o echipa extraordinara si apropo de asta, de ce se vorbeste atat de putin de constructor? Am ajuns sa va indragesc pe toti 🙂
  As vrea ca emisiunea sa atinga aceeasi longevitate ca, spre exemplu, aceea a serialului „Tanar si nelinistit” :)) Tineri si nelinistiti cum sunteti si voi…Cat despre tine, Adela, esti superba, uimitoare si foarte creativa.

 16. LILIANA spune:

  FELICITARI!!!

 17. nico spune:

  Foarte dragut, felicitari!
  Bucataria alba si cea rosie din episodul trecut sunt preferatele mele!!! Ce ati pus pe jos in bucataria alba?

 18. Maria spune:

  Buna Adela, imi place foartee mult emisiunea, echipa mi se pare minunata, va completati de minune. M-a impresionat cazul lui Mery foarte mult, insa m-am bucurat sa vad ca nu e un copil trist, abatut, ci din contra.
  As vrea sa te intreb doua lucruri: ce fel de parchet este cel din living? Imi place foarte mult. A doua intrebare: din ce lemn este mobila din living?(daca nu ma insel, este acelasi material cu masca in care este ascunsa masina de spalat). Multumesc anticipat si sper sa ajungeti, cu aceeasi echipa, si in sezonul 199 🙂

 19. Aura spune:

  Baia imi place cel mai mult.felicitari!insa am o intrebare:unde se gaseste sticla pentru orhidei,sicum se uda acestea?adica,cum se scurge apa din vas k si mie imi plac orhideele mult…

 20. Cel mai frumos și fericit moment e când dăruiești, asta faceți voi, echipa „Visuri la cheie” și este minunat! Sunțeți o echipă caldă, senină, frumoasă și reală, Dumnezeu să vă binecuvânteze!

 21. Mihaela spune:

  Buna,
  Suporturile albe de flori de unde sunt achizitionate?
  Multumesc

 22. Alina spune:

  Sunteti extraordinari!! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca bunatatea, rabdarea, inventivitatea si sa va dea putere sa ajutati cat mai multi oameni.

 23. catalin spune:

  Buna Adela,
  Imi poti dpune te rog de unde ati luat discurile din sala de gimnastica?
  Multumesc

 24. eu spune:

  Pe parcursul prezentarii casei se auzea in fundal o melodie care mi-a placut. Cum se numeste ( instrumentala

  • nemes gabriel spune:

   foarte frumos ce ati facut pt aceea fetita sa stiti ca am plans can am vazut emisiunea la pro tv si inca si acuma sunt impresionat sa stiti

 25. Felicitări!!! Emisiunea voastră tratează suflete, ca prin farmec ridicați greutatea vieții de pe umerii lor. As fi dorit sa nu plâng, dar când cade cortina zimbești :). Felicitări sponsorilor, felicitări Casa Rusu, felicitări Dedeman, felicitări vouă……..

 26. Roxana spune:

  Superb arata totul! Nu ma mai satur sa privesc pozele 🙂
  Imi plac foarte mult scaunele de la bucatarie,imi poti spune de unde sunt?
  Felicitari pentru site,e o bucurie pentru sufletul meu sa citesc fiecare articol bine descris dar si sa vad fiecare poza in detaliu.Nu stiu daca e potrivit sa scriu aici dar as vrea sa stiu cat ar costa un proiect de amenajare interioara la un apartament cu 3 camere plus balcon.
  Succes pe mai departe! :*

 27. Dia spune:

  Ce frumos.
  Un vis facut realitate 🙂

 28. […] a fost o mare provocare pentru noi cei din echipa Visuri la cheie să renovăm un apartament. Deși inițial am crezut că ne va fi mai ușor am constat ulterior […]

 29. […] Da, lumina naturală contează și ea enorm, iar arhitecții au fost foarte inspirați să prevadă ferestre zenitale (în acoperiș). Accentele de verde prezente prin obiecte mici vin să învioreze ambianța, dar […]

 30. Roxana Petrescu spune:

  Adela , te rog din suflet, as dori adresa lui Mery sa ii trimit pachet de Craciun, am tot sunat si trimis mesaje la ProTv dar nu imi raspunde nimeni, chiar vreau sa o ajut pe acesta fetita.As vrea adresa ei sa ii pot face o bucurie de sarabatori. Te rog mult

  • Adela Parvu spune:

   Roxana, vezi ca la finalul articolului am publicat numarul de telefon de la fundatia care are grija si de Mery. Suna-i pe oamenii de acolo pentur ca ei o sa-ti raspunda.

   • Roxana Petrescu spune:

    Multumesc din suflet, in sfarsit pot sa ii trimit cadouri. Sarbatori fericite si la cat mai multe editii de Visuri la Cheie :*:*

 31. […] cu succes în urmă cu cinci ani și acum la 11 ani ne bucurăm să știm și că e bine. Echipa Visuri la cheie le-a transformat casa, dar mai mult le-a dat și idei pentru un stil de viață sănătos, idei care te vor inspira și […]

 32. […] frumos spațiile. În combinație cu griurile prezențe acest alb aduce un plus de elenață. La bucătărie totul este simplu și minimalist tratat – mobilă albă, fără mânere, hota telescopică mascată perfect în […]

 33. Cristiana spune:

  Felicitari,tot ceea ce faceti, este minunat. Voi aduceti lumina si dragoste in sufletele oamenilor.
  As dori sa stiu unde va pot contacta, pentru a va cere sfatul in legatura cu modernizarea si consolidarea casei parintesi. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *