adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Bucuresti

In Magazine, targuri, expozitii

Ce găsești în magazine, dar nu și online

E clar că ne-am schimbat obiceiurile de cumpărare și ne așteptăm ca pentru orice lucru să existe un link către un magazin online. Ei bine, eu am fost de curând împreună cu arh. Georgiana Anița, colega mea, prin magazine și am găsit o mulțime de lucruri pe care nu le vezi pe site-uri ori dai de ele prea greu, pentru că denumirile lor nu corespund cu ceea ce tastăm în căsuța de căutare. Așa că, după o raita de weekend, îți fac mai jos un rezumat, dar sfatul meu este ca atunci când vrei să-ți redecorezi casa, fă-ți timp și mergi prin magazine pentru că sigur vei găsi multe produse frumoase și la prețuri bune. Și da, fii pe fază în următoarea perioadă pentru că iulie-august sunt lunile cu mari reduceri pentru colecțiile dedicate decorării și mobilării casei. Dar hai să vezi ce mi-a atras atenția.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach (4)

Știi ușile de tip hambar de tot le-ai văzut pe blogul meu? Ei bine, găsești la Hornbach cu tot cu sistemul de culisare la super preț. Desigur, fiind din lemn, ușa o poți personaliza cu vopsea pentru lemn (recomand culorile mate Oskar Aqua Matt).

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineLeroy Merlin usi armonica si glisante lamelare

Tot la capitolul uși din lemn, găsești la Leroy Merlin uși lamelare de tip armonică din lemn și uși culisante din lemn. Dacă mergi prin magazin și vezi dimensiunile disponibile și prețul, îți poți face un dressing minunat la preț bun! Plus că aceste uși pot fi și vopsite. Le poți folosi și pentru închideri în zona de cuier, debarale sau alte încăperi.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineLeroy Merlin cazi freestanding

Căzi freestading la prețul de 2500 lei! Da, poate pentru mulți e o sumă mare, dar crede-mă că mai puțin de 4100 lei cadă freestanding nu găsești ușor. Pe cele două le-am văzut la Leroy Merlin. Comanda pentru ele durează circa 10 zile, în funcție de disponibilitate. Sunt din acrilic, deci destul de ușoare și sfatul meu este să le vezi înainte.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineLeroy Merlin (10)

Lavoar în stil clasic la preț excelent am găsit la Leroy Merlin. De regulă, toate obiectele sanitare cu design clasic sunt foarte scumpe. Ei bine, iată că există și variante mai accesibile.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineMozaic Leroy Merlin

Multe tipuri de mozaic chiar foarte frumoase și la preț bun am găsit la Leroy Merlin. Eu am fotografiat mai multe, dar nu am vrut să transform articolul într-un catalog, ci să te provoc să mergi să le descoperi.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach tapete florale

Minunate tapetele acestea cu motive florale. Sunt din colecția 2019 și le-am găsit la Hornbach. În iunie nu erau, au fost aduse de curând.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach (1)

Da, modelul acesta mi-a plăcut foarte mult! L-am desfășurat ca să-ți dai seama cam cum ar veni desenul lui 🙂

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach tapet vegetal

De mare efect aceste tapete vegetale. Le găsești așa de greu online, dar uite că am dat peste ele la Hornbach. Cel cu păsări se potrivește de minune și într-o cameră pentru copii.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, English Home covoare

Covoare foarte frumoase de 120 x 180 la sub 200 lei de la English Home (nici măcar nu au site în română, dar au pagină de Facebook AICI). Sunt la reduceri, circa 60% din prețul inițial.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineLeroy Merlin (13)

Tot la reduceri am găsit covoare frumoase de 160 x 230 cm la Leroy Merlin. Genul de modele care se potrivesc în multe ambiente.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineLeroy Merlin covoare

Tot la Leroy Merlin am găsit covor cu două fețe. Practic îl întorci și ai un alt covor, plus covoare în nuanțe de turcoaz- albastru.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach (3)

Carpete frumoase la preț bun, de circa 80-150 lei am găsit la Hornbach. Perfecte pentru spații mici sau ca traverse în dormitor.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineLeroy Merlin draperii

Draperii lungi de 280 cm, draperii de 260 cm din catifea sau bumbac la preț bun am găsit la Leroy Merlin. Da, recunosc că mi-au plăcut mult și nuanțele lor.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazinePepco

Taburete elegante la 60 lei am găsit la Pepco. Sunt puțin mai joase, circa 40 cm, dar tare frumoase și pufoase. Merită toți banii.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazinePepco

Măști de ghivece cu piciorușe și perne frumoase în alb și negru găsești la super prețuri la Pepco. Astfel de măști de ghivece pot fi foarte bine puse și pe masă, nu doar la fereastră.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine,Vesela English Home

O mulțime de piese de veselă colorate, foarte frumoase la prețuri bune am găsit și la English Home, unde toată luna iulie sunt reduceri.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach rame mari

Rame mari de 70 x 100 cm la doar 60 lei găsești la Hornbach. De regulă ramele sau înrămatul sunt costisitoare, dar uite că există și variante neașteptat de accesibile. Plus că ramele sunt disponibile în mai multe culori și texturi.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine, Hornbach (2)

Multe modele de oglinzi rotunde la prețuri bune am găsit la Hornbach. Pot fi folosite și în baie, pe hol sau pur și simplu pentru decorarea camerelor.adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazine,Pepco

Rame frumoase cu desene imprimate de efect am găsit la Pepco, unde prețurile sunt absolut ridicole 9-15 lei. Poți crea ansambluri cu astfel de rame pe care să le folosești, chiar cu desenul inclus, și să decorezi foarte reușit un colț de cameră.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazinePepco

Decorațiuni de perete din fier în formă de cactuși pot fi de mare efect pe un perete gol. Sigur se potrivesc în camerele copiilor. De la Pepco.

adelaparvu.com despre decoratiuni la pret bun in magazineMeli Melo promo

Ne-am oprit și la Meli Melo Deco unde ne-a luat capul pentru că erau pur și simplu prea multe produse la reducere. Mie mi-au plăcut niște taburete din metal bătut plus multe decorațiuni aurite. Și da, pentru că ne-a luat capul am probat niște căciulițe haioase pe care le-am găsit în magazin. Ce să spun? Mergi prin magazine. Și dacă nu mergi, am să mai postez eu impresii. Sper să te inspire produsele selectate de mine!

 

 

 

 

 

20 Responses to Ce găsești în magazine, dar nu și online

  1. Georgeta spune:

    Buna seara, Adela,
    Am tot citit despre draperiile fonoabsorbante ( conform descrierii, aborb 20% din zgomotele venite din exterior). Ai ales astfel de draperii in amenajarile efectuate? Stii unde le gasim la un pret bun? La ce sa fim atenti cand le alegem?
    Multumesc,

  2. Mariana spune:

    Multumim Adela pentru informatii!

  3. Aurora spune:

    Bună
    Eu caut niște material de tapisat 2 fotolii vechi dar să fie în dungi si in magazine eu nu am găsit. Stii tu vreun site.

    RomoFabricsandWallcoverings

    • Adela Parvu spune:

      Bună Aurora! Sigur găsești în showroomurile cu țesături pentru draperii, perdele și tapițerii, dar nu vei găsi în magazinele de bricolaj 🙂

    • MARTA spune:

      Bună ziua, Aurora. Dacă nu te deranjează am citit mesajul si vreau să te ajut. Este un site țesături-textile.ro. Au materiale foarte bune di super preturi. Săptămâna trecută am primit comanda. Au ce cauți tu pentru tapitat. Trebuie să cauti. Dacă ai nelamuriri poți să îmi trimiți mesaj pe facebook Marta Si Lica Florea.
      Pentru tine, scumpa mea Adela, îți doresc tot binele din lume. Foarte interesant și frumos articolul. Te urmăresc cu mare drag. Dacă la anul terminăm cu lucrările la casă, musai îți fac o invitatie la MOINESTI. Te pup

    • Nina spune:

      Pe retroboutique găsești. Nu știu dacă mi se permite sa las link aici. Eu am găsit acolo multe modele de tapițerie frumoase.

    • Delia spune:

      Încercați la Domafon Timișoara. Sigur au!

  4. Ardeleanu Georgiana spune:

    Buna Adela !! Eu am un apartament de 3 camere 77 mp la etajul 1 plus balcon de 5 mp ,întrebarea mea este cat costa sa il decorez cu tine dar mai ales vreau sa stiu daca prețurile sunt cu materiale ,mobilier etc sau strict pe serviciile de design .Mss si sper sa ne vedem cat mai curând 🤗

  5. Aurora spune:

    Mulțumesc mult pentru info.

  6. Ana Panduru spune:

    Grozava postarea!!
    Așa am aflat că într-un magazin Hornbach găsesc ușa de hambar cu tot cu sistem (mai mult sistemul de prindere mă interesează). In cel mai apropiat de casa mea nu am văzut expus așa ceva.
    Spor la treabă și succes in a găsi obiecte unice sau deosebite!

  7. Leti spune:

    Bună! Am nevoie de câteva sfaturi/ idei pentru reamenajarea dormitorului și a sufrageriei dintr-un apartament. Singurul lucru pe care pot să-l fac este doar schimbarea poziționării mobilierului existent, pentru că o altă mobilă nu-mi permit să-mi cumpăr. Mă puteți ajuta, vă rog?!

  8. Feier Ionela Magdalena spune:

    Bună ziua! De curând am achiziționat o căsuța rustica adorabila cu acoperiș în 4ape… singura problema momentan este ca foștii proprietari au început Baia de jos cică la indemnul unui designer… Noua ni se pare cam groaznica însă nu ne permite nici timpul nici ideea de a da gresia și faianța jos adică ma înspăimânta gândul cât de mult praf va fi… Atașez o fotografie în speranța că ne veți putea îndruma sa i facem totuși ceva…

    IMG-20190705-WA0000

  9. Feier Ionela Magdalena spune:

    Vă mulțumesc anticipat.

    IMG-20190706-WA0003

  10. Ruxandra avramescu spune:

    Buna Adela ! Te rog mult daca poti sa ma ajuti cu o recomandare de firma din Bucuresti ce face geamuri termopan cu margine rotunjita/valurita, nu doar drepte. Am atasat imagine. Deasemenea trebuie si rulou exterior suprapus. Multumesc frumos !

    20190718_144422

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *