adelaparvu.com despre conceptul Smart Luxury Delta Studio (2)

In Mobila, Romania Mea, Shopping

Made in Romania – mobila si amenajari la standard Smart Luxury

Dragos Bonea, fondator si general manager Delta Studio

Dragos Bonea, fondator si general manager Delta Studio

Este mai mult decât un brand, este un concept lansat la târgul BIFE SIM 2013. Sună așa de bine și clar în engleză că mi-e peste mână să ți-l traduc, dar în esență ar fi vorba despre produse și servicii de lux pe care ți le poți permite. Mai exact se vorbește despre lux la nivel de calitate, nu de blic-blincuri, paiete, chestii aurite sau ceva de genul ăsta. Nu e nimic opulent la mijloc. Dragoș Bonea, fondator și  general manager Delta Studio, are ambiția de a strânge laolaltă toți producătorii și furnizorii de servicii de top din domeniu pentru a înființa un adevărat club al producătorilor Smart Luxury Made in Romania.

adelaparvu.com despre conceptul Smart Luxury Delta Studio (2)

Da, domnul Bonea crede cu tărie că e timpul ca românii să afle că pot beneficia de calitate, finisaje, idei și amenajări de la firmele conaționalilor lor, la standarde ca în străinătate. Singurul lucru care crede el că mai lipsește este promovarea. În lipsa acesteia se întâmplă ca nici producătorii românii să nu se cunoască între ei și să ajungă să importe obiecte din străinătate, aflând ulterior că au fost fabricate la noi în țară. Bizar… Ca atare, cei de la Delta Studio au spus că e cazul să dea tonul prin lansarea acestui concept Smart Luxury.

adelaparvu.com despre conceptul Smart Luxury Delta Studio (3)

Au început cu o colecție de mobilier pentru bucătărie și casă produse în fabrica grupului Delta Studio. Și continuă, pentru clienții lor, să adauge colecției de mobilier servicii de proiectare și amenajări de top. În cadrul Delta Studio echipa include un număr mare de tineri talentați, mulți dintre ei participanți la Concursul Național de Design de Mobilier. Asta dovedește că implicarea lui Dragoș Bonea este reală și că este unul dintre puținii care mizează pe creativitatea autohtonă. Și nu doar că sprijină designerii români, dar și investește în ideile lor. În plus, ne oferă nouă, ca și clienți, posibilitatea să comandăm mobilier creat și executat aici, în țară, la cele mai înalte standarde. Felicitări pentru inițiativă! Eu sunt clar printre susținătorii unui astfel de demers și îmi doresc ca în clubul Smart Luxury să fie incluși producătorii români care fac lucruri excepționale, la fel ca și furnizorii de produse și servicii de calitate ce ne pun la dispoziție ofertele lor la un preț corect și rezonabil.

adelaparvu.com despre conceptul Smart Luxury Delta Studio (4)

adelaparvu.com despre conceptul Smart Luxury Delta Studio (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *