Baia camerei Flori de camp

In Designeri si Arhitecti, Idei pentru acasa, Oameni talentati, Romania Mea

Idei pentru baia ta! Vezi zece amenajari semnate Delia Ristovski

Vrei idei pentru amenajarea băii tale? Uite, ți-am făcut o selecție de 10 camerele din care să te inspiri, mai exact din proiectele designerului Delia Ristovski. Și vei vedea că este foarte important ca înainte de a-ți amenaja baia, să-ți stabilești o temă, mai ales dacă nu ai un designer care să te consilieze. Altfel, când vei ajunge în magazinele specializate, te vor copleși toate modelele, formele, texturile de plăci ceramice și obiecte sanitare pe care le vei vedea. Preferata mea e cea colorată. Cu siguranță te-ai prins 🙂 De aceea am și pus-o cap de afiș în articol. Dar dacă ți se pare prea colorată, ai în rest de unde culege idei mai discrete, dar elegante.

Baia camerei Flori de camp

Baia camerei Flori de camp

Baia camerei Flori de camp

Baia camerei Flori de camp

Dar cum îți stabilești tema? Ce înseamnă asta? Poți face un exercițiu ușor. Decupezi din reviste sau alegi de pe net imagini care-ți plac, dar nu neapărat cu băi. Și alege puține 5-10 imagini. Știu că-ți va fi greu, dar așa te vei concentra să alegi exact ce-ți place. Uită-te la culori, texturi și identifică ce au în comun și așa vei ajunge să-ți dai seama de cum va arăta viitoarea ta baie.

Trebuie să te gândești că în baie ajungi prima dată când te trezești dimineața, deci merită să vezi ceva frumos. În al doilea rând, nu poți amenaja oricum pentru că ești condiționat de poziția țevilor și a conductelor, deci locul obiectelor sanitare se cam știe din start. La fel, trebuie să ai în vedere poziția geamului și modul în care se deschide ușa. În al treilea rând, nu uita, că indiferent ce imagini de baie vezi, tu vei avea nevoie acasă la tine de loc pentru mașina de spălat, coș de rufe și spații de depozitare.

Baia camerei Traditional

Baia camerei Traditional

Baia camerei Traditional

Baia camerei Traditional

Acum, eu îți arăt zece camere de baie decorate diferit de către Delia Ristovski la Conacul Archia. Aici fiecare cameră are o altă temă și în acord cu tema aleasă a fost amenajată și baia. Cu sigurnață te va inspira. La ce să te uiți? În primul rând, la modul cum sunt montate plăcile ceramice și cum sunt combinate între ele.

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la toate băile, pe lângă faptul că au o temă clară, este că nu a fost montată faianță peste tot, ci numai acolo unde trebuie. Așa te sfătuiesc și pe tine să faci. Mai bine alegi plăci ceramice care să-ți placă, chiar dacă sunt mai scumpe, dar să le așezi pe suprafețele importante care trebuie protejate. În rest, lasă pereții să respire și dacă ai chef de redecorare vopsești doar zonele fără faianța. Ingenios, nu? Sper să te inspire!

Baia camerei Maci

Baia camerei Maci

Baia camerei Maci

Baia camerei Maci

Baia camerei Radacini

Baia camerei Radacini

Baia camerei Echitatie

Baia camerei Echitatie

Baia camerei Copaci

Baia camerei Copaci

Baia camerei Vanatoare

Baia camerei Vanatoare

Baia camerei Cai

Baia camerei Cai

Baia camerei Englezesc

Baia camerei Englezesc

8 raspunsuri pentru Idei pentru baia ta! Vezi zece amenajari semnate Delia Ristovski

 1. Tudor harapu spune:

  voucher?…..no comment atunci!

 2. Tudor harapu spune:

  daca aici nu dai nicio invitatie sau macar vreo bucata de gresie…..nu ai comentarii nu intereseaza pe nimeni.

 3. Cris spune:

  Interesant articolul cu baile de la Conacul Archia. Inseamna ca ti-au placut 🙂 Preferata mea este cea cu maci.

 4. Ivan Janeta spune:

  Foarte interesant si cred ca este foarte frumos la Conacul Archia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *