adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur 12

In Idei pentru acasa

Amenajarea ca amenajare, da’ soba e de senzație

Încă de la exterior te surprind aleile interesante și e clar din prima că nu e o casă tipică. De altfel, partea din locuința construită în stil spaniol, de tip bungalou, pe care ai s-o vezi aici este atelierul unui artist. Și-a creat un loc de refugiu perfect pentru creație. Totul este simplu, debarasat de ornamente, dar nu și de texturi. În ciuda faptului că lemnul și albul tencuielilor par să creioneze totul, la capitolul suprafețe sunt multe variațiuni de la eleganța tâmplăriei din lemn la pardoseala netedă, de la pavajele din piatră antichizată la soba cu forme rotungite. Și da, această sobă, mai exact un șemineu cu sistem de combustie închis pe bază de gaz a făcut furori pe internet. Este excelent încadrat în ansamblul încăperii, poziționat între ferestre, fiind prelungit cu banchete, folosite pentru depozitare. Proiectul este semnat de arhitecții de la biroul Zak Johnson Architects, iar fotografiile sunt captate de Michael Winokur. Și înainte să te invit să observi detaliile din imagini, merită să-ți spun că aleile din grădină beneficiază de iluminat, chiar iluminat acvatic astfel încât pe timp de noapte crăpăturile artistice să fie frumos evidențiate. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (1)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (5)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (4)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (2)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (3)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (9)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (10)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (8)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (6)

adelaparvu.com despre atelier de artist, Menlo Park, California, soba din lut, design Zak Johnson, Foto Michael Winokur (7)

Soba de la interior si cum se vede la exterior

Soba de la interior si cum se vede la exterior

3 raspunsuri pentru Amenajarea ca amenajare, da’ soba e de senzație

  1. […] Amenajarea ca amenajare, da’ soba e de senzație […]

  2. ghiulnaz spune:

    SUPERB !!!!!

  3. Marius spune:

    Semineul asta e super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *