adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (8)

In Romania Mea

Ne vedem la Incubator107 la cursurile de design interior

Creativii fondatori ai atelierelor Incubator107, alături de comunitatea de oameni pe care au strâns-o în jurul lor, au aniversat pe 4 aprilie 2015, la Connect Hub, patru ani de la lansarea uneia dintre cele mai îndrăgite platforme de cursuri. Ce rău mi-a părut că n-am putut fi și eu prezentă în veselia de acolo de la nocturnă, alături de toți meșterii și ucenicii care susțin cursuri. Tineri, entuziaști și sclipitori, fondatorii Incubator107, prezenți cu ateliere în mai multe orașe din țară, și-au propus să te provoace să înveți ceva nou și diferit, să-ți lărgești orizonturile și să-ți îmbogățești experiența de viață și cercul de prieteni. Anul trecut am susținut câteva cursuri de design interior și mi-a plăcut la nebunie. Anul acesta se pare că oamenii au votat din nou acest curs și iată-l în programul lunii aprilie. De fapt și de drept în cadrul acestui curs te voi ajuta să-ți identifici stilul preferat și să-ți explic cum ai putea aplica acasă la tine ceea ce vezi în reviste și în imagini frumoase de pe net. Așa că pe 15 și 22 aprilie 2015 de la ora 19 ne vedem în mansarda Incubator107 din strada Traian 107 și chiar  te rog să vii cu câteva imagini color cu interioare care-ți plac.

Cum te înscrii? Simplu, completând formularul pe care-l găsești AICI pe site-ul bucuresti.incubator107.com. Și dacă te interesează să vezi tot programul și toate celelalte cursuri vezi aici calendarul cu toate Incubator107/Calendar. Poate îți vor surânde și cursurile Designul vine din interior sau Ebru-pictură pe apă ori Marketing pentru start-up-uri. Dacă vrei să știi despre preț îți spun că cei de la Incubator107 sugerează o donație de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru studenți. DIn partea mea să știi că eu susțin cursurile benevol pentru că e o ocazie excelentă să ne întâlnim. Până te decizi îți postez câteva imagini de la aniversarea a patru ani de Incubator107 ca să te molipsești și tu cu energie pozitivă. Să ne vedem cu bine!

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (9)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (12)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (10)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (4)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (1)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (3)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (2)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (6)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (13)

adelaparvu.com despre cursurile Incubator107 din anul 2015 (11)

9 raspunsuri pentru Ne vedem la Incubator107 la cursurile de design interior

 1. Mihaela spune:

  Tocmai m-am inscris la atelierul tau, draga Adela! Din formularul de inscriere de pe site-ul incubator107 am inteles ca subiectele celor doua ateliere vor fi diferite, asa ca m-am inscris la ambele. Din comentariile de pe Facebook am inteles ca subiectul va fi unul singur. In acest caz voi participa doar la primul, dar nu stiu cum procedez ca sa anulez inscrierea la cel de-al doilea, din 22 aprilie.
  Multumesc!

 2. alina spune:

  Foarte interesanta initiativa. Felicitari tuturor celor implicati!

  Sunt convinsa ca educatia si imbunatatirea ei pe parcursul vietii are capacitatea de a aduce progres in tara, in toate domeniile si pe toate planurile (inclusiv pe planul important al relatiilor interumane, spiritului civic).

  Cu generatiile deschise la nou si la progres, am sentimentul ca Romania este in directia cea buna.

 3. Adriana spune:

  Gata! si eu m-am inscris pt miercuri 15 aprilie! De abia astept! 🙂

 4. Virginia spune:

  Multumesc pentru tot ce ne impartasesti, ne vom cunoaste pe data de 22.04.15 cand mi-am facut inscrierea.

  Pana atunci multa sanatate si sarbatori frumoase.

 5. laura spune:

  foarte interesante cursurile, mi-ar placea sa pot participa si eu, ai putea sa imi spui daca se fac si in alte orase din tara, in afara de Bucuresti?

 6. Alina Jeler spune:

  Va asteptam si la Sibiu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *