adelaparvu.com despre aranjament cu plante suculente, Carli Marian (1)

In Design floral

VIDEO: Cum să faci un aranjament cu plante suculente

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei care vor să se bucure de prospețimea plantelor decorative, dar nu au timp și răbdare să le îngrijească, plantele suculente pot fi soluția. De ce? Pentru că aceste plante sunt foarte aspectuoase și au nevoie de îngrijiri minime. Pe perioada verii se udă o dată la 10 zile, iar pe timpul iernii o singură dată pe lună, deci nu e o problemă dacă pentru tine timpul trece prea repede și uiți de plante. De asemenea, aceste plante pot fi folosite cu succes pentru realizarea de aranjamente decorative. Și ca să vezi cât de simplu e totul, am ales să fac și eu un astfel de decor care să te inspire.

adelaparvu.com despre aranjament cu plante suculente, Carli Marian (2)

Pentru aranjamentul prezentat în materialul video am folosit următoarele plante suculente: Echeveria hookeri, Echeveria perle von Nurnberg, Echeveria Curly Locks și Echeveria glauca. Poți cumpăra aceste plante de AICI în variantă miniaturală și de AICI la dimensiuni mai mari. Accesorile precum vasul și pasărea din porțelan sunt de la Florăria Trias.

adelaparvu.com despre aranjament cu plante suculente, Carli Marian (1)

Nu uita că ai nevoie de pământ special pentru cactuși și sucuclente pentru un aranjament similar, deoarece acest tip de sol conține mult nisip și nu reține apa, care nu e deloc pe placul plantelor suculente. Apoi, plantele suculente își pot schimba coloritul dacă le adaugi din când în când fertilizant pentru cactuși și suculente. Dar hai să vezi cât de repede poți face un aranjament cu aceste plante în materialul video de mai jos. Sper să te inspire și pe tine!

Fii pe fază cu ultimele prezentări video și abonează-te la canalul meu de YouTube/CarliMarian

2 raspunsuri pentru VIDEO: Cum să faci un aranjament cu plante suculente

  1. Mariana spune:

    Buna Carli as dori sa te intreb cum pot sa ingrijesc adenium si la cate zile trebuie udat, deoarece toate frunzele au cazut.
    Am reusit sa il mut in alt asternut, i -am pus si cateva boabe de argila, si i au mai cazut 2 frunze.Momentat nici nu creste dar nici nu i- au mai cazut ultimele 2-3 frunze.
    Multumim pentru sfaturi

  2. carmi spune:

    Intr-adevar astfel de aranjamente sunt in trend mai ales ca sunt foarte usor de ingrijit si au un aspect foarte catchy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *