adelaparvu.com despre plante care prefera intunericul, Carli Marian

In Gradina, Sfaturi plante

VIDEO. Plante pentru camere întunecoase sau situate pe nord

 

 

 

 

 

 

 

Știm cu toții că plantele au nevoie de apă, lumină și aer, iar atunci când avem camere întunecoase, fie holuri, fie încăperi situate pe nord, ne gândim că aceste spații n-ar oferi condiții bune pentru creșterea lor. Dar am o veste bună! Există plante de interior care se dezvoltă frumos și armonios în spații întunecate, așa că de acum încolo, în loc să cumpărați plantele mai populare și să asistați la degradarea lor, mai bine vă orientați către anumite specii cărora le place semiumbra și care arată foarte bine în ambientul caselor.

În plus, există plante care se dezvoltă frumos în spații întunecoase și care nu au nevoie de udare frecventă, deci sunt ideale pentru cei care nu au timp pentru îngrijirea plantelor, dar le place să fie înconjurați de ele. Dar hai să vă prezint câteva plante de acest tip și să vă explic pentru fiecare în parte câteva dintre caracteristicile lor. Și ca să le identificați, mai jos, v-am pregătit un material video:

Fii pe fază și abonează-te pentru sfaturi video pe canalul YouTube/CarliMarian

Un raspuns pentru VIDEO. Plante pentru camere întunecoase sau situate pe nord

  1. vali spune:

    interesant, dar sunetul e f. slab si e a doua oara cand constat asta… poate voi mai incerca si a treia oara, dar daca va trebui sa caut castile audio si atunci…cu parere de rau…efortul de a intelege ceva e prea mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *