adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie din sezon 4, ProTv 2017, Foto Razvan Lupica (1)

In Romania Mea

În această seară, ultimul episod Visuri la cheie din sezonul 4

Din martie și până la final de noiembrie, echipa Visuri la cheie a cunoscut familii frumoase și a renovat sau construit locuințe pentru acestea. A fost un an plin de emoții, de bucurii, dar și de provocări tehnice și creative. Alături de Dragoș Bucur, arhitecții Omid Ghannadi, Alina Vîlcu și constructorul ing.Florin Brînzan am fost parte din această echipă fantastică, una care include mulți oameni pricepuți, de la meșterii din echipa constructorului la meșterii și specialiștii din echipele sponsorilor Dedeman, Martplast, Barrier, Elis Pavaje, Groupama, de la echipa co-producătorilor de la Zucchero Media la echipa ProTv, de la voluntarii la fundații și ONG-uri care s-au alăturat acestor proiecte.

De la stânga la dreapta: ing. Florin Brînzan, designer Adela Pârvu, arh. Omid Ghannadi, arh. Alina Vîlcu

De la stânga la dreapta: ing. Florin Brînzan, designer Adela Pârvu, arh. Omid Ghannadi, arh. Alina Vîlcu

adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie din sezon 4, ProTv 2017, Foto Razvan Lupica (1)

În seara zilei în care se serbează Sfântul Nicolae, adică 6 decembrie, va fi difuzat ultimul episod din sezonul 4 al emisiunii Visuri la cheie. Un episod cu numărul 13 plin de emoție, care vorbește nu doar despre o familie, ci despre o situație des întâlnită în perioada aceasta la noi în țară. O bunică extraordinară, mamă a nouă copii, care toată viața a luptat pentru binele familiei ei, indiferent de greutăți, un exemplu pentru copii, nepoți și strănepoți.

adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie din sezon 4, ProTv 2017, Foto Razvan Lupica (2)

Doamna Ecaterina Mănăilă este o figură emblematică nu doar pentru familia ei, ci pentru multe familii de români. Povestea familiei o poți afla și pe site-ul Visuri la cheie, dar o vei descoperi în episodul care va fi difuzat la ProTv începând cu ora 20.30. Am să revin azi pe blog cu povestea legată de partea de amenajare. Până atunci îți spun că merită să vezi acest episod, nu doar pentru că e ultimul din acest sezon, ci pentru că îți va da speranță și îți va lumina sufletul. Crede în oameni!

adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie din sezon 4, ProTv 2017, Foto Razvan Lupica (4)

adelaparvu.com despre ultimul episod Visuri la cheie din sezon 4, ProTv 2017, Foto Razvan Lupica (3)

Foto: Răzvan Lupică, ProTv

2 raspunsuri pentru În această seară, ultimul episod Visuri la cheie din sezonul 4

  1. maria spune:

    Un vis ce devine realitate datorita unei echipe de aur de 24 de carate. Felicitari!
    Sa va dea Domnul tot ce va doriti, tot ce visati sa vi se indeplineasca alaturi de cei dragi voua!
    Va doresc tot binele din lume si in sezonul viitor sa ne revedem sanatosi si cat mai multe vise sa se transforme in realitate, chiar daca nu este usor.

  2. Maria spune:

    Urmaresc Cu interés emisiunile voastre si sunt fascinata de ideile pe care le aveti ,visez si eu la o casa micuta si cocheta si caut idei la voi ,ma bucur Ca existati si ma intristez Ca va opriti . Va astept la primavara Cu nerabdare sa faceti alti oameni fericiti. Sarbatori fericite si multa sanatate intregii echipe. Sunteti niste oameni de tot respectul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *