adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (1)

In DIY/ Inainte si dupa

Înainte și după. Cameră pentru doi frați redecorată cu intervenții minime

Copiii din ziua de azi sunt parcă mult mai maturi decât ne-am aștepta și ceea ce este surprinzător este că doresc să-și impună punctul de vedere atunci când vine vorba despre camerele lor. Uite, spre exemplu în cazul de față, doi frați gemeni, frate și soră, când au ajuns la vârsta de cinci ani și-au dorit ca încăperea lor să nu mai aibă personaje pe pereți. Mama lor a considerat cererea lor foarte întemeiată pentru că deja nu mai erau la vârsta la care să aibă nevoie de stimuli vizuali în ambientul camerei lor, așa că a redecorat încăperea, dar a știut să aleagă elementele de impact astfel încât să păstreze cât mai multe obiecte. Hai să vezi cum a procedat.

Mama celor doi copii și-ate dorit să ordoneze puțin spațiul, așa că a mizat pe tonuri calme de albastru. Dacă înainte toți pereții erau pictați și decorați, acum ei au fost vopsiți în albastru pastelat. În zona patului, unde a observat că pereții se uzează mai repede, a ales să-i îmbrace cu tapet. Acesta la rândul său este unul cu dungi, care imprimă senzația de ordine. Apoi, pe lângă pereți a schimbat ușa interioară, odată cu înlocuirea tuturor ușilor interioare din casă și a schimbat plinta veche cu una albă. Cert este că acum ușa albă se potrivește mult mai bine cu noul decor. În rest, totul a fost păstrat cum era ca și organizare, însă covorul și scaunele au fost înlocuite. Acum camera este pregătită pentru etapa când gemenii vor merge la școală și în locul meselor mici vor fi puse birourile. Deci da, intervenții minime, dar efecte maxime. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (7)

adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (1)

adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (4)

adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (6)

adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (2)

adelaparvu.com despre redecorare camera pentru doi frati (3)

3 raspunsuri pentru Înainte și după. Cameră pentru doi frați redecorată cu intervenții minime

  1. silvialuli spune:

    Culoare, veselie, fericire, asta imi inspira cele doua camere redecorate.

  2. cmiclea2015 spune:

    buna. oare cati mp are camera respectiva? mi-ar placea si mie o re-organizare care sa dea senzatia de curat, de aerisit.

  3. Carla Moldovan spune:

    Buna Adela…am rugamintea la tine, poate imi trimiti cateva poze cu camera pentru copii ( fata 6ani si baiat 4 ani). Doresc sa le aduc ceva imbunatatiri, schimbari si nu prea gasesc camera pentru fata si baiat impreuna. Sau cateva sfaturi daca ai timp.

    Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *