KIKA
adelaparvu.com
recomandă kika.ro
KIKA
adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (1)

In Case, Design Interior

Altfel de interior rustic cu lumină naturală din plin

Unul dintre cele mai importante criterii când cumperi o locuință sau vrei să modifici una este lumina naturală. Dacă nu poți avea suficientă lumină naturală la interior, sigur nu te vei simți prea confortabil. Aici ai să vezi o construcție veche, care a funcționat ca anexă a unei case, un soi de șopron, hambar cum vrei să-i spui, care a fost transformat în casă de oaspeți. Dar unul dintre primele criterii pe care arhitecții de la biroul Archer + Buchanan Architects l-au avut în vedere a fost să verifice dacă structura construcției din lemn ar rezista și cu goluri mari în ea, adică loc pentru ferestre. Și pentru că acest lucru a fost posibil, iată că interiorul acestei construcții de secol XIX a devenit o casă de oaspeți.

adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (3)

La interiorul generosului spațiu rezultat, funcțiunile se află în comun, adică livingul, sufrageria, locul de conversație de lângă șemineu. Într-o parte a fostului hambar spațiul este divizat pentru dormitor, bucătărie și baie. Dar mi-a plăcut atmosfera relaxantă de aici, modul cum canapelele actuale cu tapițerii vibrante și mici piese de mobilă vopsite în roșu energizează ambientul, cum lemnul vechi este evidențiat de pardoseala nouă, cum scaunele ce par făcute din crengi de copac devin maiestuoase în jurul mesei ample. Și da, ferestrele imense ce lasă lumina să inunde interiorul, dar mai ales să pună în valoare fibra caldă și textura lemnului. Un altfel de rustic, nițel mai sofisticat, grație designerilor de la biroul Michael Shannon Designs, care au știut să combine obiectele pentru a creiona un decor cu totul special. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (4)

adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (1)

adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (5)

adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (6)

adelaparvu.com hambar vechi transformat in casa, altfel de rustic casa americana, Archer Buchanan Architects, Foto Barry Halkin (2)Sursa foto: Barry Halkin pentru Archer Buchanan Architects

2 raspunsuri pentru Altfel de interior rustic cu lumină naturală din plin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *