adelaparvu.com despre paleta de culori vii in ambient rustic, stil rustic colorat (1)

In Idei pentru acasa

Rustic colorat? Da! Ce mult îmi place

Doar știi că-mi plac culorile și chiar mă gândeam ce combinație de culori mi-aș alege pentru tare mi-e greu să mă hotărăsc. Așa că mi-a trecut prin minte: oare aș putea să combin mai mult de patru culori? Îmi place galbenul pentru că e solar, roșul pentru că e energic, albastrul pentru că liniștitor, verdele pentru că-mi sugerează pădurea, portocaliul pentru că e vesel, movul pentru că misterios și rozul pentru că…sunt fată! Dar cum aș putea să combin toate acestea într-un ambient rustic? Ar mai arăta rustic sau ar fi o nebunie fără margini? Ei bine, am găsit câteva surse de inspirație și mi-am zis că trebuie să ți le arăt și ție ca să-ți mai ridic nivelul de optimism în zilele acestea capricioase, cu vreme mohorâtă. Și când o fi cald și bine tot te vor dispune căci explozia asta de culori pentru mine înseamnă un singur lucru: viață! Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre paleta de culori vii in ambient rustic, stil rustic colorat (3)

adelaparvu.com despre paleta de culori vii in ambient rustic, stil rustic colorat (2)

adelaparvu.com despre paleta de culori vii in ambient rustic, stil rustic colorat (1)

5 raspunsuri pentru Rustic colorat? Da! Ce mult îmi place

  1. Virginia spune:

    Mare dreptate ai si cu ajutorul articolelor tale voi putea sa am curajul sa abordez indraznet culorile in noua casa in constructie, iti multumesc zilnic pt articole si munca depusa chiar daca nu comentez la toate.
    Sa fi sanatoasa, ne ajuti sa avem zile frumoase sa iesim din cotidian, rutina si zile ploioase.
    Voi incerca sa vin la un atelier, mi-a parut rau ca nu am stiut de cel in care modelezi lutul, imi doresc din copilarie asa o experienta posibil sa vina cand va fi sa vina si acel moment.
    Numai bine cu drag Virginia

    • Adela Parvu spune:

      Buna Virginia! Mai sunt ateliere și săptămâna viitoare, după care ele se vor relua din toamnă. Așa că nu e niciodata prea târziu 🙂 Multumesc pentru aprecieri!

  2. Anca spune:

    Gata! Mi-am ales-o pe cea cu mult mov! Pentru ca mai frumos de atat….cu greu cred ca se poate. Si evident pentru PRIVELISTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *