adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-9

In Idei pentru acasa, Mobila

Ansamblu de mobilă cu pat rabatabil și masă culisantă

Dacă ai o locuință de dimensiuni mici, cel mai comod este ca mobila să o faci la comandă. De ce? Pentru că poți integra soluții adaptate pentru nevoile tale, dar și în funcție de spațiul disponibil. La început de septembrie a fost târgul BIFE-SIM, unde am văzut o modalitate de mobilare potrivită pentru spațiile mici. Este vorba despre un ansamblu compus din pat rabatabil și masă culisantă, care s-ar preta pentru o garsonieră, cameră de tineret sau într-o locuință unde părinții dorm în living. Ansamblul de mobilier a fost prezentat de către echipa de la Global Design și ca să înțelegi despre ce este vorba, te invit să vezi filmulețul de mai jos ca să-ți dai seama și cum funcționează totul.

Mi-a plăcut sistemul de rabatare, care este foarte ușor de manevrat și totodată rezistent. Am înțeles că un preț final se poate da doar pe baza unui proiect de mobilare, dar că doar sistemul de rabatare de la Hafele costă circa 2500 de lei. Deci nu este ceva accesibil, dar rezolvă o mulțime de probleme legate de spațiu. De asemenea, tot în standul Global Design am văzut și o măsuță de living cu blat rabatabil, care are la interior spațiu de depozitare. Dacă ai ceva pe masă nu trebuie să dai totul la o parte pentru că sistemul de rabatare este conceput astfel încât blatul să rămână în plan orizontal.

adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-4

adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-3

Totodată mi-au atras atenția și mostrele de panouri traforate și vopsite din MDF prezentate de către firma din București. Prețul pe metru pătrat ajunge destul de piperat, undeva la 120 de euro, dar asemenea panouri pot decora, separa, masca zone din casă sau din spațiile publice, având un efect vizual de impact. Spre exemplu, pot fi folosite aceste panouri și pentru mascarea caloriferelor, dar și pentru delimitări plăcute în ansamblul locuinței. De asemenea, pot decora pereți sau pot forma tăblii de pat. Ideile sunt multe, așa că e bine să știm măcar cine ne poate ajuta să le implementăm. Uite aici site-ul celor de la Global Design și aici pagina lor de Facebook. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-8

adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-2

adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-1

adelaparvu-com-despre-global-design-mobila-la-comanda-6

Un raspuns pentru Ansamblu de mobilă cu pat rabatabil și masă culisantă

  1. Flory spune:

    Sunt interesante, dar nu foarte utile. iti imaginezi ca esti ca la puscariile comuniste unde nu aveai voie sa te intinzi pe pat in timpul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *