adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (15)

In apartamente, Design Interior, Horeca, Romania Mea

Apartament cu parfum clasic la Cluj. Și tu îl poți închiria

Dacă ai avea treabă la Cluj-Napoca și n-ai avea rude acolo, unde te-ai caza? Ei bine, pe lângă hoteluri ai putea alege să stai în centrul orașului într-unul dintre apartamentele amenajate de către Dacian Morar. Da, ți-am mai scris despre Dacian, un tânăr om de afaceri, care călătorește mult și care este un mare iubitor de antichități și clădiri vechi. În locuința de față a trăit vreo trei ani de zile, după care i-a venit ideea să înceapă o nouă afacere – să reamenajeze și să închirieze locuințe din clădirile vechi ale orașului Cluj-Napoca. Este un apartament spațios, care ocupă practic un etaj între al unei clădiri vechi. Și da, se vede că-i plac lucrurile clasice pentru că aici ai să găsești piese vechi de mobilier recondiționate. Evident că la partea de dotări și confort, adică baie și bucătărie lucrurile sunt înnoite, dar sunt alese în spiritul casei. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (3)

Dacă ai privilegiul să locuiești într-o casă cu arhitectură veche, adică una cu încăperi înalte, cu tâmplărie și pardoseli din lemn e păcat să renunți la aceste elemente care conferă șarm. Dacian nu doar că nu a renunțat la ele, dar a recondiționat frumos ușile și vei vedea că ele contează enorm în atmosfera casei. În zona de dormit a plusat și vitraliile colorează încăperile și aduc o notă de originalitate ambientului. Mi-a plăcut cu a reușit să îmbine vechiul cu noul la capitolul mobilier sau cum a reamenajat baia cu plăci ceramice care par antichizate, dar în contrast cu lavoarul și vasul wc care sunt actuale, cu design contemporan. De asemenea, merită să observi modul de organizare al pieselor de mobilier în zona de zi, unde camera e lungă și îngustă a permis desfășurarea de tip vagon a funcțiunilor.

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (4)

Și dacă ai avut vreodată reticența să alegi pentru casa ta mobilier din fier, pe care majoritate îl văd doar pentru grădină sau spații exterioare, ei bine aici ai să vezi ce bine se poate combina cu piese de mobilier vechi. Da, mai ales patul din dormitor are o alură de-a dreptul sculpturală, grație elementelor decorative integrate în lucrătura din fier finisat în nuanță bronz. Mi-au plăcut mult și corpurile d eiluminat, care sunt achiziționate de la piața de vechituri și care aici se integrează perfect. Pe de altă parte, ai să descoperi un spațiu mai actual, respectiv zona terasei închise, de unde ai parte de o panoramă frumoasă asupra împrejurimilor. Nu degeaba i-a spus Grand Apartament, așa că dacă ai treabă la Cluj, în loc să stai la hotel, te poți caza aici, ca să tragi mai bine cu ochiul și la amenajare. Uite site-ul clujapartments.ro unde îți poți rezerva locuința care-ți place cel mai mult. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (9)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (13)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (10)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (11)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (12)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (2)

 

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (5)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (6)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (14)

 

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (7)

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (8)

 

adelaparvu.com despre Grand Apartment, Cluj Apartments (1)

4 raspunsuri pentru Apartament cu parfum clasic la Cluj. Și tu îl poți închiria

  1. larisa spune:

    mi ar placea la nebunie sa locuiesc definitiv intr o asemenea locuinta, nu doar pe o perioada scurta, este o cu totul alta atmeosfera decat intr un apartament de bloc si altfel si fata de o casa pe pamanat obisnuita. sper sa aiba cat mai multi clienti pentru ca m a dat pe spate cu amenajarile facute, bravo lui!

  2. Ana-Maria spune:

    Imi place mult baia! Gresia si faianta in special.

  3. Mrs. Mona spune:

    Exceptional spatiul in care te-ai refugia din cand in cand sa te regasesti . Este ca o aventura 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *