adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (14)

In apartamente, Design Interior

Apartament de două camere îndrăzneț amenajat

Când am văzut culoarea de pe pereții livingului mi-am dat seama că este vorba despre o locuință a unor omeni creativi. Nu orice are curajul de-a aplica o asemenea nuanță, iar atunci când ea este aleasă motivul sigur e unul legat de design. Și nu m-am înșelat. Proprietarii acestei locuințe sunt un cuplu de arhitecți mri pasionați de corpuri de iluminat. Au creat numeroase sisteme de iluminat folosind cabluri colorate. De altfel, pe site-ul lor cablepower.pl poți vedea toate nebuniile lor frumoase în materie, iar în locuința lor au creat fundalurile perfecte pentru ca aceste creații să iasă cât mai bine în evidență. Iluminatul interior este foarte important pentru că el îți asigură vizibilitatea în casă, dar are și un rol estetic esențial. Dincolo de asta însă merită să-ți spun ideile pe care cei doi le-au aplicat în locuința de două camere.

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (12)Arhitecții din spatele brandului Cablepower și proprietarii apartamentului de față.

Chiar dacă au păstrat camerele delimitate, să știi că planul apartamentului a fost modificat. Holul, spre exemplu, a fost îngustat pentru a se mai obține câțiva centimetri esențiali în baie, iar pentru a fluidiza totul au renunțat la ușile interioare, cum ar fi cea de la bucătărie și cea de la living, chiar dacă încăperile sunt separate. Acum, în living și-au dorit un cadru în care corpurile de iluminat să se evidențieze frumos, dar adevărul este că i-a ajutat și ferestrele largi. Nu poți aplica o asemenea culoare într-o cameră întunecată, în schimb atunci când ea este luminoasă n-ai probleme. În plus, au ales ca piesele de mobilă să fie unele minimaliste, dar albe și cîteva piese colorate. Astfel se creează constraste puternice, de mare efect și în ciuda griurilor care predomină, senzația de cameră colorată este cea de final.

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (4)

Pe unul dintre pereții livingului, acolo unde este așezat tabloul, există un ansamblu de mobilier care include un loc de șemineu. Da, este un compromis față de ceea ce-și doreau ei, dar acest loc cu foc este pe bază de bioetanol. Pe timp de seară atmosfera se simte foarte frumos. În plus, fiecare colț este iluminat cu corpuri, fie suspendate, fie lampadare, care pe timpul zilei apar ca niște instalații artistice, sculpturale. În bucătăria mică ai să vezi un truc bine gândit – fototapet în spatele sticlei aleasă ca alternativă la faianță. Fiind o suprafață continuă, imaginea diminuează senzația de spațiu mic, iar prin culoare conferă un personalitate și un punct de interes, mai ales că totul aici e simplu, rezolvat pe alb.

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (6)

Mi-a plăcut și dormitorul, unde nuanțele și contrastele continuă tema din living. Dar mi-a atras atenția în special locul de dulap înzidit ale cărui uși sunt îmbrăcate cu o imagine imprimată. Astfel ușile apar ca un tablou, hai să-i spun mai bine poster, cu efect decorativ, care contribuie la atmosfera relaxată din zona de odihnă. Baia, deși este foarte practic gândită, are câteva elemente care o scot din anonimat – corpurile de iluminat și placarea cu lemn a căzii. Chiar și pe holul de la intrare ai să vezi o instalație interesantă cu cabluri, iar către accesul în living a fost creată o nișă cu rol scenografic. Iluminată pe timpul serii arată bine, dar asigură vizibilitate în holul îngust. Un apartament cu adevărat special și îndrăzneț amenajat. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (2)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (15)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (13)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (14)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (3)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (1)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (5)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (9)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (16)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (10)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (7)

adelaparvu.com despre apartament de doua camere indraznet amenajat, design interior Cablepower, Foto Marcin Czechowicz (8)
Foto: Marcin-Czechowicz-Urzadzamy

4 raspunsuri pentru Apartament de două camere îndrăzneț amenajat

  1. Andrei spune:

    Am o intrebare: Cat costa aceasta amenajare?

  2. Ana Balan spune:

    |mi place muuuuult! Nemaipomenit de frumos amenajat!

  3. Sigur sunt doar două camere? Parcă ai postat un castel întreg! Super fain!

  4. dan spune:

    nu mi-a placut doua lucruri: cablurile de la becuri pe afara si parul de pe picioarele tipului, ca ale tipei nu se vede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *