adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (2)

In apartamente, Design Interior

Apartament modern cu personalitate si atmosfera calda

Când îți amenajezi modern apartamentul, de multe ori la final ai senzația că arată ca un showroom. Adică totul e corect, e asortat, dar parcă prea rece. Știi ce? Poți să adaugi imediat câteva piese care să-i confere nu doar personalitate, dar și o atmosferă caldă. Și chiar dacă pereții sunt albi, poți să colorezi puțin ambientul cu ajutorul textilelor. Locuința de față, care este una mică, dar plăcută te va ajuta să vizualizezi mai bine despre ceea ce-ți vorbesc.

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (3)

Uite, în living, unde finisajele sunt cât se poate de simple, mobila tapițată contează enorm. Ca să alungi senzația de rece dintr-un apartament banal, alege o canapea cu tapițerie textilă în locul uneia din piele. În plus, ca să fie totul simplu pentru tine și să adaugi culoare camerei, alege niște perdele în ton cu tapițeria canapelei. Un covor simplu, dar confortabil va ajuta să creezi un ambient primitor, dar alege-l în culoarea apropiată pardoselii, ca să nu creezi contraste mari, mai ales dacă încăperea e mică. Și folosește-te de tablouri, corpuri de iluminat și fotografii ca să populezi și să colorezi partea de sus a camerei, adică deasupra canapelei. Personalitate? Da, prin piese de design, și îți este suficientă una singură cum ar fi scaunul pliant cu husă din piele denumit Butterfly Chair, creat în 1938 de designerul Jorge Ferrari-Hardoy.

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (2)

Și cum poți face să adaugi căldură? Uite, cu câteva piese din lemn, cum ar fi cele care seamănă cu niște bușteni de lemn rezolvi repede problema. Lemnul are forța asta de-a imprimă familiaritate într-un interior. În plus, piesele astea sunt versatile, le poți folosi și ca taburete și ca măsuțe sau noptiere. La fel, poți avea o masă de sufragerie din lemn, chiar dacă scaunele sunt elegante cu tapițerie din piele sau ai corpuri de iluminat și etajere din metalice. Și te mai joci cu decorațiunile, câteva litere decorative din lemn sau cutii și coșuri împletite pe post de măsuțe sau locuri de depozitare și totul devine mai plăcut. Te-ai prins? Sper să te inspire și pe tine locuința asta 🙂

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (4)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (5)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (6)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (7)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (8)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (10)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (11)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (12)

adelaparvu.com despre apartament modern foto micasa (1)

Sursa foto: Micasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *