adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (14)

In apartamente, Design Interior, Designeri si Arhitecti, Oameni talentati, Romania Mea

Alexandra și Bogdan din Timișoara au un apartament de senzație, cu multe lucruri create special pentru ei

Știu ce înseamnă o amenajare elaborată și îngrijită, pot să recunosc munca depusă, iar în acest apartament de trei camere multe dintre soluții sunt cu adevărat unice. Poate că la prima vedere, când vezi totul aerisit și ordonat, vei avea tentația să spui că e simplu să obții așa ceva, dar nu e, crede-mă. Când am văzut locuința asta mi-am adus aminte de ce-mi spunea mama despre rochii, cum că cel mai dificil este să te îmbraci simplu, cu haine croite impecabil, fără zorzoane și fără volane. Nu de alta, dar volanele maschează imperfecțiunile. Ei bine, dacă e să păstrez comparația, aici e fără volane și asta grație designerilor de la Ezzo Design, din grupul cărora eu îl cunosc pe Ștefan Lazăr. Desigur, am vrut să aflu mai multe, mai ales că nu pare deloc o locuință de bloc, cu atât mai puțin una de la noi. Dar hai să afli povestea.

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (12)

Alexandra și Bogdan sunt un cuplu de tineri cu joburi solicintante, care-și găsesc relaxarea vizionând filme. Da, sunt cinefili și de la pasiunea lor a pornit și ideea inițială a amenajării. Însă, după o primă propunere din partea designerilor, ambele părți, beneficiari și specialiști, au ajuns la concluzia că posterele și obiectele inspirate din scene de film sunt prea evidente. Așa că designerii s-au reorientat pentru a le crea celor doi propriile cadre în care să-și scrie scenariul vieții de familie. Două luni de zile a durat munca de proiectare, două luni! Și după această perioadă încă alte două săptămâni designerii au muncit pentru a face devizul de lucrări, în care au inclus multe lucrări unicat sau personalizate. Este greu de înțeles pentru mulți oameni câtă muncă, câte drumuri sunt necesare pentru a face un singur obiect mai diferit față de tot ce găsești pe piață sau să inventezi unul pe care pur și simplu n-ai de unde să-l cumperi sau să-l comanzi. Uite, spre exemplu scaunele din hol. După ce piesa a fost proiectată pe calculator, cadrul a fost realizat, după cotele indicate de designeri, de către un fierar. Apoi suportul a fost dus la un tâmplar pentru montajul șezuturilor și spătarului, apoi din nou la fierar pentru ajustări și finisaje, și înapoi la tâmplar pentru lăcuire, ca în final să fie transportat la client.

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (1)

Dar faza de proiectare este extrem de importantă și fără ea poți ajunge în impas, cum ar fi ce tip de panou de sticlă să montezi la baie și cum vine el prins? Alexandra și Bogdan însă au avut nu doar răbdare, dar au și alocat un buget consistent pentru amenajare. Sincer, la cum arată locuința mi-am închipuit că a costat dublu, având în vedere că pentru un apartament de trei camere dintr-un bloc vechi, cu finisaje și mobilă accesibile s-a ajuns la suma de 25.000 de euro. Cât i-a costat pe timișoreni? Suma a fost de 45.000 de euro pentru toată lucrarea. Apartamentul lor de trei camere este într-un bloc nou și măsoară circa 100 de metri pătrați cu tot cu balcoane, iar după faza de proiectare implementare ideilor a mai durat patru luni de zile. Deci, în circa șase luni s-a ajuns la finalul pe care-l vezi în imagini. Dar să revin la amenajare ca să-ți spun cum este împărțită locuința. E așa: living, birou, dormitor, dressign (într-o fostă debara) bucătărie și două băi. Livingul pare mult mai amplu grație ferestrelor interioare ce dau înspre zona de birou și bibliotecă. Două goluri elegant rezolvate (vezi tocuri, încadramentele lor) lasă lumina să pătrundă din plin între camere, dar au fost folosite și ca zone de decor, după cum vezi crengile contorsionate de mesteceni care animă colțul dintre cele două spații.

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (20)

Alexandra și Bogdan și-au dorit o locuință cât mai aerisită, mai luminoasă și în nuanțe odihnitoare. Ca atare, paleta de culori este una ce combină căldura lemnului, prezent în mai multe tonuri și finisaje, de la pardoseală la piesele de mobilier, cu nuanțe pastelate care te duc cu gândul la stilul scandinav. Țesăturile folosite sunt unele ce imprimă senzația de confort, de la tapițeria canapelei și fotoliilor, la pernele cu motive inspirate de natură, la pufurile și covorul împletite. Grupuri de obiecte decorative sunt frumos alcătuite în relație cu lampadare și lămpi cu picior, ceea ce face ca pe timpul serii atmosfera să devină una scenografică, deoarece atunci când luminile se aprind ele conturează și ansamblurile de obiecte prezente în living. Unul din lampadare, cum e cel ce seamnă cu un microfon vechi, a fost realizat pe comandă, după proiectul designerilor; fotoliul cu aer provensal a fost cumpărat din Anglia și comandat cu tapițerie în această nuanță pastelată; comoda tv într-o nuanță vișinie a fost și ea realizată special pentru acest spațiu, iar draperiile de in (prea puțin cunoscute la noi, dar atât de frumoase) au fost croite tot după indicațiile designerilor (la Casa Mosibel din Timișoara).

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (11)

Și în spațiul de birou, conceput pentru două persoane, totul este personalizat, începând de la generoasa bibliotecă ce îmbracă practic doi pereți de jos până sus și până la elementele de mecanism de ceas supradimensionate, realizate de către designeri din plăci de alucobond (de la Holver) pe care le-au vopsit în nuanțe metalice. Și da, mesele de birou n-ai să le găsești în magazine pentru că sunt manufacturate la fel ca și mica sofa îmbracătă în catifea. Și la bucătărie corpurile au fost personalizate, respectiv cele supendate au fost vopsite, iar centrala termică reușit mascată pe colț, ca și hota telescopică pe care n-o bagi de seamnă decât dacă te uiți cu atenția deasupra plitei. Combinația de finisaje și culori este foarte plăcută, dar mie mi-a plăcut și dispoziția logică a zonelor din bucătărie cu spațiu ca la carte între zona de gătit, chiuvetă și frigider.

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (18)

În zona de odihnă mi-a atras atenția albastrul indigo pentru peretete unde e situat patul, o zonă frumos evidențiată cu o instalație de becuri. Dar și pentru asta a fost nevoie de multă muncă, de căutări pentru dulii din alamă, pentru cabluri negre îmbrăcate cu fire textile și de suporturi pe care să fie sprijinite (realizate din mânere rotunde de mobilier fixate în perete). Și pentru că cei doi tineri și-au dorit spațiu aerisit și în dormitor, n-ai să vezi dulapuri, ci doar o comodă, iar în loc de noptiere măsuțe și pufuri. Băile nu sunt nici ele mai prejos. Pentru cea matrimonială designerii de la Ezzo Design au testat trei esențe diferite de lemn tratate pentru saună. Au cumpărat trei elemente de lambriu, le-au scufundat sub apă, ținduindu-le cu greutăți pentru a vedea care rezistă cel mai bine la umezeală. Una a ieșit câștigătoare și pe aceea au recomandat-o pentru a fi aplicată pe perete. Lemn și piatră așadar în baia matrimonială, dar totul elegant pus în operă. Ai să vezi că și spațiul este bine gândit, cu zona de duș cu rigolă în pardoseală între panoul de sticlă și cadă. Și da, merită să obervi cât de discret e sistemul de prindere al panoului de sticlă și cât de clară e sticla. În baia mică plăci ceramice spaniole de tip patchwork colorează spațiul, la fel și dulapul verde cu picioare înalte realizat după schițele designerilor.

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (16)

Sunt multe lucruri pe care nu le-am mai menționat ca fiind realizate special pentru această amenajare, începând de la lavoarul metalic din baie și terminând cu aplicele din living, dar sunt sigură că ți-a dat seama că designerii nu și-au făcut deloc munca ușoară. Au proiectat, au cumpărat din bani proprii, au testat și au alergat pentru ca personalizarea locuinței să fie conform visului tinerilor care locuiesc aici. Da, a ieșit de senzație și merită felicitați deopotrivă proprietarii și designerii pentru această amenajare relaxantă, echilibrată și actuală. Și mai mult, le mulțumesc că ne-au îngăduit să pășim în universul lor intim, provocându-ne imaginația. Asta-i România mea, cu oameni frumoși care fac lucruri frumoase. Merită să vezi și alte proiecte concepute și implementate de talentații designeri timișoreni de la Ezzo Design pe site-ul lor www.ezzo.ro. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (8)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (7)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (17)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (22)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (13)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (14)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (15)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (4)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (21)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (3)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (5)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (6)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (10)

adelaparvu.com despre apartament 3 camere in Timisoara, design Ezzo Design, Foto Ezzo Design (2)Foto: Ezzo Design 

60 Responses to Alexandra și Bogdan din Timișoara au un apartament de senzație, cu multe lucruri create special pentru ei

 1. Gresia din baie este absolut senzationala!

  • gopo spune:

   gresia e de la realonda. nu cred ca s-ar fi grabit cineva sa-ti raspunda… 🙂

   • Adela Parvu spune:

    N-am avut eu rabdare sa le aflu pe toate ca am vrut sa scriu articolul 🙂 Multumesc, deci http://realonda.com/en

    • gopo spune:

     vroiam sa va intreb daca pe blogul dvoastra (pe care il urmaresc cu interes) isi au locul si locatii facute de oameni simpli sau doar de firme de design?…va intreb deoarece in urma cu ceva timp v-am trimis cateva poze cu apartamentul pe care mi l-am renovat inspirandu-ma din reviste de specialitate, net si parerile personale si din pacate nici nu mi-ati raspuns, nici nu ati avut vreo parere…si m-as fi bucurat sa aud parerea dvoastra. dar cred ca daca nu am platit mii de euro unei firme de design interior…nu prezint interes?

     • Adela Parvu spune:

      Imi pare rau daca mi-a scapat, dar primesc zeci de mesaje zilnic. S-ar putea foarte bine sa-mi fi intrat in folderul spam mailul dvs. De pe ce adresa mi-ati trimis mailul? Cat despre locatii pe care si le fac oamenii simpli va invit sa le descoperiti intre cele peste 1600 de articole pe care le-am scris pana acum 🙂

     • Anca spune:

      De ce folosesti tonul asta agresiv, GOPO? Tu ar trebui sa ii fii recunoscator Adelei pentru sfaturile pe care le da pe blogul ei. Si chiar se vede ca pune suflet in ceea ce face. Trateaza-ti frustrarile, sau tine-le pentru tine.

    • maria cristina man spune:

     si Baldocer a lansat anul trecut cateva colectii pe acelas stil la Valencia.

    • alexandra spune:

     sunt curioasa ce sistem de prindere au folosit pentru lemnul de pe peretii din baia matrimoniala,multumesc

 2. G. spune:

  hahaha ce simpatic e dulapul de la intrare: ” iubitule, adu-mi si mie peria de haine, e in sertarul no.3″
  imi place si etajera in spirala, foarte interesanta si foarte bine plasata, iar fotoliul bleu este minunat

 3. Ana Balan spune:

  Un mare WOW!!!! De mult n-am mai fost atat de impresionata de o locuinta! Corpurile de iluminat din dormitor seamana cu unele vazute in alt articol, intr-un alt apartament, create de proprietari…

 4. daniela spune:

  e totul la superlativ

 5. Alexandra spune:

  Absolut superb! 🙂 deja ma saturasem sa vad atati adepti ai stilului provensal/ shabby chic.
  Cheers,
  Alexandra

 6. viorel spune:

  este extraordinar.dar ce suprafata are acest apartament?

 7. Caisului spune:

  Este un apartament decorat superb.

 8. Cata Lin spune:

  Foarte fain aranjat, adica arata bine in imagini, totusi arata de parca nu locuieste nimeni acolo. Sunt toate catrafusele utile si functionale, nu incurca sa ai atatea chestii la un loc?

  • Stefan Lazar spune:

   Spatiul este locuit si atat obectele decorative cat si piesele de mobilier reflecta caracterul si stilul de viata al celor care il locuiesc.
   Probabil ca pentru unii pare prea mult, dar asta nu-i relevant.

 9. Dementiale mi se par cuierele si suporturile de rafturi in forma de ramura si, la fel de mult, cum au rezemat de perete oglinda aceea mare. Super!

 10. sorinapetre spune:

  DAaaaa, este deosebit amenajat si cu mult bun gust!!
  O sa vreau si eu cateva idei..baia, bucataria sunt senzationale..ce sa mai zic de restul…decat vreau si eu 🙂

 11. Veroniza spune:

  Wow!!!!!!

 12. ramona spune:

  o intrebare am , parchetul de unde este achizitionat si ce model este?

 13. Brigita spune:

  …SUUUPERB…totul este minunat, toate sunt la locul lor…mi-ar fi placut sa vad si ce varianta au adoptat pentru depozitarea imbracamintei, etc., cele necesare traiului de zi cu zi, gen dulapuri, dressing, etc…felicitari proprietarilor…acum m-as muta in locul lor… haha…

 14. laura rusu spune:

  Mult bun gust, culori si proportii bine alese.. foarte frumos.. FELICITARI intregii echipe Ezzo!!

 15. ioana spune:

  O intrebare si de la mine: cada de la baie de unde e? Foarte fain apartamentul!

 16. […] Adela Parvu Știu ce înseamnă o amenajare elaborată și îngrijită, pot să recunosc munca depusă, iar în […]

 17. nico david spune:

  Buna! As vrea sa stiu de la ce firma sunt usile!Multumesc!

 18. tonitza spune:

  Foarte frumos!!! Putem afla mai multe amanunte despre cuier si raftul din spatele coltarului?

 19. carmen spune:

  foarte tare apartamentul! o curiozitate: de unde au achizitionat acele becuri cu fire care sunt pe peretele indigo?

 20. Adriana Stefan spune:

  da,superb.Sunt multe lucruri care-mi plac aici, dar in special partea cu mestecenii o ador, mi-ar placea si mie asa ceva dar din pacate eu locuiesc intr-un bloc vechi cu 3 camere de 64mp cu tot cu balcoane spre deosebire de ei ,100mp, .Nu pot dc sa ma uit si sa-i admir
  !!!! Bravo lor ,au stil ! A, si intrebare, m-ar interesa si pe mine partea aia cu rotitele de ceas,este tapet?sau chiar sunt aplicate ,din metal,,si de unde sunt achizitionate?
  multumesc>

  • Lazar Srefan spune:

   Nu sunt achizitionate. Sunt desenate de noi intr-un program compatibil cu un CNC ( masina de debitat cu comanda numerica ). Sursa impreuna cu cotele de gabarit au folosit pentru debitarea materialului.
   La final au fost vopsite si antichizate.

 21. alina spune:

  Apartamentul arata elegant si cochet. Felicitari proprietarilor si designerilor.

  Eu sunt foarte pasionata de ideile de birou de acasa si ma si intereseaza acest subiect.

  Ma intreb, daca apare vreun copil in cuplu, ce se va intampla cu spatiul acela grozav de birou? Cand apar copiii, cam suntem nevoiti sa ne restrangem teritoriul… 🙂

  • Lazar Srefan spune:

   Intrebarea ta are sens doar impreuna cu scenariul pe care tu ti-l proiectezi.
   Daca iei in calcul ca sunt variante precum:
   – Beneficiarii nu intentioneaza sa lucuiasca aici toata viata, fiind doar o locuinta pe o perioada deteminata in perspectiva in care in 3 sau 4 ani se vor muta la o casa,……..
   – Beneficiarii nu doresc sa faca un copii.
   – Apartamentul este doar un test de inceput de viata in doi care serveste doar pe perioada acestui test.
   – ………

 22. Zazuppi spune:

  Cata eleganta exista in lucrurile simple. Ce sentiment de caldura, de intimitate si de „cuib” degaja apartamentul! Tendinta este sa se foloseasca elemente naturale, cat mai apropiate de natura, asa ca mesteacanul este binevenit si in plus; este o idee originala de a separa spatiile. 🙂

 23. Alexandra spune:

  Buna Adela! As avea o intrebare: Observ ca mobila de bucatarie este de la Ikea (cel putin corpurile gri, din partea de jos), insa in ceea ce priveste corpurile turquoise, acestea sunt tot de la Ikea achizitionate si revopsite? sau sunt facute separat la comanda dupa modelul celor de la Ikea? 🙂
  De asemenea, vreau sa te mai intreb care este parerea ta despre lemnul ca blat de lucru la bucatarie? Cat de practic este? si mai ales.. ce presupune intretinerea lui?

  Multumesc frumos,
  Foarte bun articolul! 🙂

  • Lazar Srefan spune:

   Buna Alexandra,
   Mobilierul de la Bucatarie este intr-adevar de la Ikea si corpurile suspendate au fost duse intr-un atelier si revopsite.
   Cu privire la blatul de lemn.
   Este un material natural ce are nevoie de grija si intretinere. Cred ca depinde mult de stilul de viata si cat de mult esti dispus sa lasi de la tine pentru a avea partea de unele materiale/senzatii,…./ relatii.

 24. Ingrid spune:

  Buna,
  Ii urmaresc de mult timp pe cei de la Ezzo Design, le admir creativitatea, imi plac toate proiectele lor. Mi-ar fi placut mult sa colaborez cu ei, in calitate de client, dar deocamdata n-a fost sa fie… As vrea sa aflu ce fel de lambriu s-a folosit la baia matrimoniala ( de unde a fost achizitionat).
  Multumesc mult

  • Lazar Srefan spune:

   Peretele băii matrimoniale a fost placat cu lemn de abachi special pentru saună, băițuit in culoarea dorita.

  • octavia spune:

   buna ,
   avem o lucrare executata de stefan in 2009 ,iti spun sincer ca dupa 6 ani inca intru cu drag in casa si imi felicit si acum sotul ca avut inspiratia de a-l alege pe el. pe mine m-a incantat si acum cand am vazut stilul am avut un feeling ca tot el a creat…

 25. Horatiu Foca spune:

  Buna Adela,

  In primul rand felicitari pentru articol si multumim pentru prezentare.
  Lucrand in design interior de foarte mult timp am vazut sute daca nu chiar mii de apartamente si lucrat cu foarte multi oameni : clienti finali, arhitecti, designeri de interior (mult mai putini aici,recunosc). Am invatat sa apreciez parerile tuturor, sa le respect si sa nu incerc sa imi mai impun gustul. Dar asta e o lectie grea iar cei mai multi colaboratori (arhitecti si designeri) aleg sa o ignore, in defavoarea clientului (iti povestesc in privat cateva incidente recente, cum ar fi unul in care o designerita si-a hartuit efectiv pana la lacrimi clienta sa-i accepte propunerile monotone, mohorate si deprimante…atat de mult incat pana la urma clienta a hotarat sa o ignore, dar e un caz izolat de client care si-a facut curaj) … din ce am vazut eu de cele mai multe ori clientul tace si asculta iar partea cea mai trista e ca nu e invitat sa isi exprime gustul. Ajunge sa traiasca intr-un apartament sters sau prea gri (pe vremuri era prea wenge, prea minimalist, prea beige), fara un pic de culoare, fara un pic de caldura…o casa care nu inspira, nu atrage, nu invita reintoarcerea , de fapt nu insufla dorinta de a „merge acasa”. De cele mai multe ori clientii abandoneaza propria initiativa, se obisnuiesc cu ideea si dupa cativa ani in care gustul lor se maturizeaza sau apar elemente noi in calcul, familia se extinde printr-unul sau doi copii, apare din nou nevoia de „viata”, emotie in decorul casei. Unii mai timizi aduc cate un element nou si salveaza putin imaginea. Altii isi fac cu adevarat curaj si schimba decorul, dar pornesc de la propriul gust ca baza si pentru constructia ulterioara cer ajutorul unor profesionisti sau simple recomandari de coordonari.
  Cred ca nu am citit inca un articol de-al tau despre tutelajul, „patronajul” si judecata nemiloasa a celor din bransa care nu ar trebui sa fie decat niste oameni avizati (pentru propriul gust) si consultati (pe bani de cele mai multe ori). Mi-ar placea sa acoperi subiectul asta, cu riscul de a atrage cateva animozitati. Numeste-i x,y,z. Da niste exemple. Noi am fost mereu deschisi cu oamenii, unde au fost pareri negative vis-a-vis de un anumit tip de decor am marturisit ca a fost un designer exterior implicat si alegerea consimtita de client.

  In ceea ce priveste apartamentul decorat mai sus, obiectiile mele sunt strict personale, nu vreau sa fie considerate altfel. E un apartament ok, in care lumea clar s-a implicat sa aduca plus prin creativitate acolo unde lipsea plusul pentru decoruri deja testate si la un alt nivel financiar. Am cateva intrebari 🙂
  In living am observat un panou patrat alb,pe perete, e pur decorativ sau e o masca pentru sistemul de ventilatie folosit vara? E apartamentul unui burlac presupun, cosmopolit desigur..poate chiar expat? Totusi lipsa de culoare imi indica absenta „ei”. In baie nu ma atrage dulapiorul replica provencal, e mult prea in contrast cu acea gresie, ar fi fost mai indicat sa preia o culoare terna din ea. In dormitorul matrimonial e un covoras etno pe care l-as fi preferat simplu, intr-o culoare mai deschisa decat a peretelui. Iar acele fire electrice cu becuri de pe perete strict personal ma fac sa ma simt atemporal, dar le vad sensul in alta imagine, cand incerc sa accept gustul clientului ca fiind cel dominant. In rest imi place. Ador biblioteca si „rotitele timpului”, incadrate cu buna stiinta in ea de echipa de design. E o capodopera destul de subtila. Baia tip sauna e delicioasa ~~
  Oricat de diferiti am fi, cand un apartament e decorat frumos nu putem sa nu ne regasim in anumite zone din el. Am avut o usoara senzatie de „It’s interstellar all over again!” in care am fost putin aruncat in spatele bibliotecii dar tocmai prin ea am revenit. haha

  O zi frumoasa,
  Horatiu

 26. Roxana I. spune:

  Felicitari designerilor! Este minunat! Cred ca a existat o buna colaborare intre designeri si proprietari, altfel de regula nu se obtine un rezultat final atat de inchegat. As dori sa stiu daca raftul cu ramuri de copac este creatie locala – facut la comanda – sau este de serie? Multumesc.

 27. […] Tufiș, au ajutat-o să-și împlinească visul. Dar visul ei alb a căptătat nuanțe plăcute, inspirate de stilul nordic. Acum, apartamentul de trei camere, ce măsoară 75 de metri pătrați a devenit o locuință […]

 28. Victoria spune:

  Buna ziua! Acel panou alb in mijlocul peretelui, din living – o fi aer conditionat oare?

 29. […] Izabela Feher, Alex Starc de la Ezzo Design pentru cea mai bună amenajare a unei locuințe – Eclectio Apartament din Timișoara. Am avut onoarea de-a înmâna eu acest […]

 30. Bogdan spune:

  Vreau si eu o amenajre frumoasa pentru casa gandita de cei de la Ezzo Design doar ca sunt din Bucuresti.

 31. Andreea spune:

  Draga noastra Adela, dupa cum ti-am mai scris si alte dati, tot ce faci tu e minunat. Si ne arati si apartamente mai mari si mai mici si mai simple si mai sofisticate. Nu cred ca este cineva care nu se poate inspira macar din una din postarile tale. E multa munca aici si iti multumim pentru ceea ce faci.In timp, am invatat multe de la tine. Referitor la acest apartament, este foarte frumos amenajat si voi copia amanunte din baie. te pup

 32. Claudia spune:

  Vad ca a mai intrebat cineva inaine de unde este achizitionata cada de baie, dar nu s-a raspuns…Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine deocamdata…Multumesc

 33. […] 10. Alexandra și Bogdan din Timișoara au un apartament de senzație, cu multe lucruri create special pentru ei/ Nr accesari 38.219 Vezi articolul integral aici http://adelaparvu.com/2015/04/01/alexandra-si-bogdan-din-timisoara-au-un-apartament-de-senzatie-cu-m… […]

 34. […] și Gabriela l-au făcut pentru a se muta la țară. Tinerii spun că mai bine vor face naveta la Timișoara, dar cât timp vor fi acasă acela să fie de calitate și aproape de natură, decât să se […]

 35. Irina spune:

  Apartamentul este minunat. Se imbina perfect toate elementele. Felicitari proprietarilor pentru alegere. Am o intrebare cu privire la pat. De unde este achizitionat? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *